sunnuntai 6. syyskuuta 2020

Tulppa molemmissa päissä

Olemme lelun kanssa soutaneet ja huovanneet ainakin yhden Sulkavan suursoutujen verran. Saattaa olla, että olisimme tarvinneet kokenutta perämiestä sillä luulisi että samaan kiveen voisi törmätä vain kerran. Vaikka emme maalilinjaa ylittäneet, niin jonkinmoisen laiturin ainakin löysimme ja päätimme jättää soutuhommat muille. Koska meillä on ollut vaikeuksia löytää ja sopia juuri sopiva polykuvio meille, niin päätimme lopettaa sen etsimisen ja katsoa hieman rennommin mitä tulevaisuus voisi tuoda tullessaan. Rennommin tarkoittaa esimerkiksi sitä, että voimme ystävinä katsella kainalokkain leffaa. Jossain vaiheessa silittelyn lomassa käteni kuitenkin eksyvät lelun puseron sisään. Hetkeä myöhemmin olen vetänyt nahkahanskat käteeni ja läpsin lelua ympäri hänen vartaloaan, eikä aikaakaan kun painan voimakkaasti molemmat käteni hänen suunsa ja nenänsä päälle samalla työntyen häneen ja kuiskaan hänen korvaan "yksi".

Jos jostain olen "oikeasti" kateellinen, niin siitä että naiset voivat laueta useasti peräkkäin. Siitä huolimatta, että lelun orgasmit ovat ehdollistettu sanoihini ja käytännössä hän laukeaa aina kun annan siihen luvan, niin eniten hän rakastaa ahnaita sormiani hänen sisällään. Tämä sormien himo saa välillä aikaan koomisia tilanteita kun lelu joskus tiloissaan tarttuu tiukasti ranteeseeni ja painaa käteni hänen haarojensa väliin. Tämä jaksaa huvittaa minua suuresti sillä siitäkin huolimatta, että tämä ei koskaan ole tuottanut lelulla haluttua lopputulosta, niin hän jaksaa sitkeästi yrittää. Toisaalta tämä ymmärrettäköön, sillä kun subspace on liuennut pois, hän ei muista mitä tuli tehtyä. 

Niinpä tässä kerran elokuvaa katsoessa lelu oli lauennut muutaman kerran ja vein käteni hänen jalkojensa väliin, ihan huulille vaan ja siitä alkoi melkoinen painiottelu, jonka lopputulos oli etukäteen jo tiedossa. Kun tämä lopputulos valui subspacen sisäänkin, aloin kuulla muutamia kysymyksiä ja jopa vaatimuksia, kuten, "miksi en saa?" ja "mä haluun". Kommentoin tähän, että jos tuon kaiken fyysisen ja henkisen energian käyttäisi vaikka kauniiseen pyyntöön, niin lopputulos voisi olla mieluisampi. "no saisinko", oli lelun vastaus tähän. Huomasin pienen positiivisen ärtymyksen nousevan itsessäni esiin.

- Sinä osaat kyllä kysyä kauniisti, niin nyt tehdään niin, että katsot silmiini ja sanot "Laittaisitko sormesi minun märkään pilluuni".

Lelu katsoi kauhuissaan minua ja sanoi

En pysty koskaan sanomaan tuota ääneen

- Mä en varmaan koskaan enää pysty laittamaan sormiani sisääsi?

Tästä alkoi jos jonkinmoinen venkuilu ja paini, missä kyllä käytettiin konditionaalia ja voimakeinoja päämäärän saavuttamiseksi, mutta se maaginen lause jäi sanomatta. Minä kyllä saatoin omilla keinoin viedä asiaa syvemmällä tarjoillen lyhyitä maistiaisia siitä mitä tuhmuuksien puhuminen voisi antaa. Lelu kiemurteli kiimoissaan ja tarjoili minulle vajanaisia lauseita, joita en ottanut kuuleviin korviini. Lopulta hän selvästi antoi periksi kääntyi katsomaan minua ja aloitti reippaasi.

- Laittaisitko sormesi minun....

Ja lause loppui yhtä terävästi kuin alkanutkin. Lelu selkeästi yritti, mutta sanat eivät kertakaikkiaan tulleet ulos hänen suustaan.

- Voi pientä, sanoin kannustavasti.

- Laittaisitko sormesi minun..., Lelu yritti uudestaan.

- Tätäkö haluaisit? Ja annoin hänelle pienen pienen maistiaisen.

- Niin sitä. Laittaistiko sormeni minun mär........... Lelun sanat murenivat epäselväksi muminaksi

- En saa selvää mitä sanot?

Sitten lelu sanoi selkeästi hiljaisella äänellä.

- Laittaisitko sormesi minun märkään pilluuni?

Minä laitoin. Monta kertaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti