keskiviikko 28. lokakuuta 2020

Paljon enemmän orgasmeja kuin maaleja

Minä rakastan lelun vartaloa. Toki rakastan hänessä paljon muutakin, mutta koska haluan häntä myös esineellistää, niin tässä tekstissäni rakastan erityisesti hänen vartaloaan. Vaikka en erityisesti ole peppumiehiä, niin jokin hänen lantion kaaressaan on sellaista mikä saa useasti käteni siihen suuntaan vaeltamaan. Tämä taas johtaa useasti siihen, että hetken hivelyn jälkeen nappaankin leluani hiuksista ja vedän hänet isällisesti makaamaan polvieni päällä, myöhemmin jatkan vetämällä hänen housut nilkkoihin, minkä jälkeen hivelyyn on paljon paremmat mahdollisuudet.

Piirtelen sormillani hellästi hänen muotojaan lelun jo huokaillessa allani. Saatan välillä hellästi taputtaa avokämmenelläni hänen takamukselleen ja sitten jatkaa piirtelyäni. Jonkin ajan kuluttua avokämmen iskuni tihentyvät ja saavat enemmän voimaan ja pian olohuoneeni raikaa kuin Anfield Salahin maalatessa.

Tässä vaiheessani leluni on jo yleensä vaipunut omaan tilaansa, missä hän kiemurtelee, valuu ja mumisee allani. Välillä hänen suustaan saattaa tulla huuto "Sattuu!" tai "Sattuu liikaa!", vaikka koskaan ei kuitenkaan niin paljon satu, että lelun suusta tulisi turvasana. Varmaan kivuliasta olla noin kovapäinen. Niinpä jatkan taputtamistani, välillä silittäen hellästi pidempiäkin aikoja ja välillä kovasti läimien. 

Lelu on hyvin ahnas sormilleni. Jopa niin, että hän yleensä tiloissaan ottaa määrätietoisesti kiinni ranteestani ja koettaa viedä käteni hänen sisäänsä. Innostuneisuudella on suuri merkitys kun vaakakupin toisella puolella on kipu, sillä aina kun teen jotain mikä aiheuttaa huudahduksen "sattuu liikaa!", niin kipu tuntuu unohtuvan sillä samaisella hetkellä kun käteni uppoutuu leluun. Samalla hetkellä lelun koko vartalo ja mieli muuttuvat hyvin pehmeiksi ja hän valuu syvälle omiin tiloihinsa. Mitä enemmän leluani kiusaan sitä enemmän hän haluaisi että laskisin hänelle yhdestä viiteen, jolloin hän sovitusti saisi laueta. Minä taas yleensä haluan nauttia leluni vartalosta, välillä silittäen, välillä läpsien ja välillä kädelläni työstäen. Tätä herkkua haluan yleensä pitkittää koska harva asia on omissa fantasioissani niin märkä kuin kaunis nainen joka kiemurtelee ja vikisee orgasmin haluissaan. 

Tällaisessa kohtaamisessamme aika usein pysähtyy tai vastavuoroisesti minuutit ja tunnit vaan häviävät. Lopulta kun lelu on tärisevä mytty, joka anelee saada laueta, yleensä annan sen tapahtua. Muutama ensimmäinen orgasmi on selkeästi nautinnollinen, mutta yleensä käteni vaativat lisää ja niinpä niitä poksahtelee ihan niin monta kuin haluan hänestä kaivaa. Lopulta leluni vartalo kramppaa ja hän toteaa ettei enää pysty, mikä ei ole turvaele ja saa minut yleensä vaan innostumaan. Yleensä kuiskaankin hänen korvaansa kysymyksen, "kumpi meistä päättää pystytkö?". Kun aloitan laskemaan uudestaan, niin hän laukeaa käskystäni, pystyy siihen omasta mielestään tai ei. 

Jossain vaiheessa tämäkin herkuttelu päättyy ja yleensä siinä vaiheessa sohvani on täynnä lelun DNA.ta ja lelu on makaa sikiöasennossa huohottaen. Myöhemmin hän yleensä yrittää nostaa päätään ja saada katsekontaktia, mutta yritys epäonnistuu muutaman sekunnin jälkeen ja hän läjähtää takaisin sikiöasentoon. Edellä kerrottu kuvaus tapahtui viimeksi viime lauantaina. Tässä kohtaa otin kaukosäätimen käteeni ja aloin katsomaan Valioliigaa silitellessäni samalla leluani. Välillä lelu yritti nousta ja osallistua kanssani penkkiurheiluun, mutta jokainen yritys kaatui voimattomuuteen. Minä taasen fiilistelin jalkapallo-ottelua käteni piirrellessä lelun kaaria. Eikä aikaakaan kun innostuin lisää. Käteni siirtyi lelun sisään ja muutaman orgasmin jälkeen tuntui todella,että lelu oli antanut kaikkensa. Mutta peli oli vasta puolessa välissä. Hauskaa riitti vielä toisenkin puoliajan. Itse peli oli kuitenkin varsin tylsä. Manchester United - Chelsea 0-0. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti