perjantai 8. tammikuuta 2021

Kolmen tunnin (orgasmi) aikapoimu osa 1

Leluni haluaisi olla ison henkisen ja fyysisen vallan alla. Joskus hän käyttää sanoja "minä elän siitä tunteesta". Yleensä valtasuhteissa fyysisellä vallalla tarkoitetaan ajatusta että minä omistan leluni kehon. Minä voin esimerkiksi leikkiä leluni vartalolla halutessani. Leluni aukaisee suunsa tai jalkansa halutessani tai hän laskee kätensä piiskapukin päälle ja pyllistää halutessani piiskata häntä. Meille on kuitenkin muotounut eräs vallan muoto, mitä en oikein ole aikaisemmin toteuttanut, mutta yllättäen se maistuu molemmille todella hyvältä. Termiä tälle toiminnalla on vaikea keksiä ilman, että se kuulostaisi jopa vähän oudolta, niin koetan antaa tarinan kertoa siitä.

Olimme olleet lelun kanssa erossa viikon verran, mikä meidän mittapuulla on melko paljon, ja olimme virittäneet tulevaan näkemistämme whatsupin kautta pienin viestien. Niinpä kun hän saapui asunnolleni, niin ei mennyt kauankaan kunnes olin hänen kimpussaan. Yleensä istumme aluksi sylikkäin ja varistamme näin pahimmat ikävät pois. Tästä käteni vaeltavat hänen hiuksiinsa, ottavat tiukan otteen ja kääntävät hänen päänsä syliini. Pian käteni vaeltelevat hänen vartalollaan silittäen, kutittaen ja tällä kertaa tökkien, sillä saan suurta nautintoa tökkiessäni ja puristellessani hänen salilla kipeytyneitä lihaksia. Tällä kertaa tuntui, että leluni lihakset olivat erityisen kipeät ja hän alkoi voihkia, valittaa ja rimpuilla allani, mikä taas on kuin bensaa liekkeihin minulle. Minä aloin tökkiä, puristella ja läpsiä häntä lujempaa samalla kun hänen vastarinta ja äänentaso yltyi. Minä heitin hänet sohvalle mahalleen, painaiduin hänen päällensä, painoin toisen käteni tiukasti hänen suun ja nenän päälle estämään huudon ja toisellä kädellä puristin täydellä voimallani hänen rinnoistaan. Tunsin kuuman huudon kädelläni. Istuin hänen päällensä ja aloin läpsiä hänen takapuoltaan farkkujen läpi, johon leluni yrittää huutaa vastalauseensa että takapuoli on erityisen herkkinä. Pikkuhiljaa tiukennan läpsyjäni ja samalla siirrän niitä satunnaisesti eri puolelle lelun kehoa. Yksi läpsy osuu takapuolelle, seuraava kylkeen, sitten selkään, puren niskasta, läpsäisen poskelle, seuraavan läpsäisyyn käteni menee nyrkkiin ja jämähtää uudestaan lelun takapuoleen. Käännä leluni ympäri ja läpsin hänen rintojaan, poskiaan, reisiään yhä kiihtyvässä tahdissa. Orkesterini tanssii tahdissani ja mitä intensiivisemmin heilun sitä syvemmälle leluni valuu omaan subspaceensa. Ensin leluni pyristelee vastaan, mutta pikkuhiljaa hänen äänensä ja vastarintansa laskee, kunnes jäljellä on nyyhkyttävä, sikiöasennossa makaava kaunis leluni.

Tässä vaiheessa leluni harvoin vastaa puheeseeni (toki tekee niin jos käsken) vaan hän on vaipunut syvälle omiin tiloihinsa, mistä hän ei halua tulla pois. Minä avaan hänen farkkunsa ja vedän hänen housunsa pois. Riisun itsenikin ja painan toisella kädellä hänen päänsä sohvaani vasten työntyen samalla häneen takaapäin. Lelun keho herää ja hän alkaa voihkimaan voimmakkaiden työntöjeni tahdissa. Saman tien hän alkaa voihkien anella että laskisin hänelle, mutta orgasmin kourissa tanssiva leluni on liian kaunis vapautettavaksi. "Kiltti! Voisitko laskea!", leluni vaikeroi ja suorastaan tärisee allani.  Painaudun hänen korvansa viereen ja sanon rauhallisesti "yksi". Tässä kohtaan leluni huokaisee aina syvään ja aloittaa valmistautumisen orgasmiinsa. Jos näkisin hänen ajatuskuplansa, siinä lukisi sahalaidan sisällä "VIHDOIN".  Jatkan rauhallista valmistautumista ja kuiskaan hänen korvaansa "kaksi", mikä nostaa entisestään lelun kierroksia. Työnnyn häneen entistä voimakkaammin ja kuiskaan "kolme", jolloin usein tunnen hänrn orgasminsa lähtevän  liikkeellä ja loppuajan hän vaan keskittyy pidättelemään sitä. Kuiskaan "neljä" ja tärinä muuttuu koko vartalon kattavaksi vapinaksi ja korinaksi hänen suustaan. Työnnyn muutaman kerran häneen rauhallisesti hänen kätensä puristuen voimakkaasti sohvan tyynyihin kiinni. Vetäydyn äkisti hänen sisältään ja sanon "ei vielä". Leluni alkaa vapisevalla äänellään huutamaan, "Mitä? Miksi? Apua. En pysty." ja purskahtaa lohduttomaan itkuun. "Koska voin leikkiä lelullani miten haluan."

Silittelen nyyhkyttävää leluani joka pian kuitenkin valuu takaisin omiin tiloihinsa. Käyn WC.ssä, jätän ravistelematta ja palaan leluni luo. "Suu auki, unohdin ravistella". Leluni aukaisee ahnaasti suunsa ja alkaa imea innokkaasti penistäni. Hetken päästä olen taas paraatikunnossa ja työnnyn uudestaan leluuni tällä kertaa naamat vastakkain. Leikin hetken hänen rinnoillaan, kunnes painan pääni hänen korvansa juureen ja lasken työntöjeni tahdissa uudestaan. Tällä kertaa numerot eivät lopu kesken ja laukeamme yhdessä samaan aikaan. Lelu putoaa aikapoimuun, josta jatkan seuraavassa tekstissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti