maanantai 24. syyskuuta 2012

Blondi kysyy Peikolta: mikä piiskauksessa kiihottaa 1/2?

Blondi tykkää, kun käsken häntä kirjoittamaan jostain aiheesta, on se sitten blogiin tai vain minun silmilleni. Näissä kirjoituksissa on hyvin mielenkiintoista se että joka ainoan tekstin kohdalla huomaan oppimineen blondistani jotain uutta ja joskus myös itsestäni. Koska olen hyvin kiinnostunut D/s-suhteen dynamiikasta ja henkisestä puolesta, olen myös välillä maininnut blondille, että hän voisi myös ehdottaa minulle kirjotusaihetta. Hän on hieman arastellut pyyntöäni vaikka uskon, että aiheita hänellä olisi useampiakin.

Viime aikoina olen mielestäni enenemässä määrin ollut kiinnostunut piiskaamisesta. Sen on tietenkin blondikin huomannut jo askarteluinnostuksestani sekä takapuolensa punoituksesta ja varmaan osaltaan näistä syystä hän sitten hieman yllättäen kysyikin minulta "mikä piiskauksessa kiihottaa?". En osannut ja halunnut vastannut heti vaan aloin leikkiä ajatuksella ja yrittäen kartoittaa tuntemuksiani. Yritän nyt pukea sanoiksi sitä kiinnostuksen nousua mikä on ollut läsnä, liittyen piiskaukseen, viimeisten kuukausien ajan.

Kaikki lähti liikkeelle, jo kuukaisia sitten, jostain kink.com:n videoista, joissa oli erittäin tuuheita ja isokokoisia floggereita. Halusin itsellenikin samanmoisen. Uskoin että piiskan koko, esteettisyys ja sen käytöstä saamani mielihyvä olivat ne asiat jotka läikyttivät juomani. Yritin selailla webbikauppoja ja etsiä moisia piiskoja, mutta kaikki olivat kovin pieniä ja heppoisia. Lähinnä muoviputkia joiden ympärille on kiedottu yksi kierros nahkasuikaletta. Sinänsä tuollainen putkilokin varmastikkin voi antaa nautintonsa piiskattavalle mutta piiskan toisessa päässä, ainakin minulle, tunne jää vajavaiseksi. Mitäs sitten jäi tehtäväksi?

Aloitin nettihaun tarkoituksenani etsiä miten floggerin voisin tehdä itse. Yllätyksekseni jo youtubesta löytyi mielenkiintoisia videoita ja muutaman klikkailun jälkeen minulla oli selvä vision päässäni miten alan verestämään olemattomia askartelutaitojani. Helpoimmat tarvikkeet, kaikki muu kuin nahka, löytyivät rautakaupasta. Sopivan nahkapalan etsiminen oli haaste ja niimpä päädyinkin etsimään kirpputoreilta sopivaa nahkatakkia, jonka voisin pistää ”lihoiksi”. Tällainen löytyikin pian ja sen myötä ensimmäinen prototyyppikin floggerista oli pian valmis. Sain kuitenkin huomata että nahkatakin nahka ei toimi saumojensa takia kovinkaan hyvin kun saumat irtoilevat käytössä. Etsiskelin netistä ja kyselin kanssakinkyiltä sopivia liikkeitä nahkapalojen tilaukseen ja lähettelin useita kysymyksiä mahdollisille toimittajille sähköpostitse. Kaikki vastasivat ystävällisesti ja yleensä ensimmäisenä kyselivät mihin nahkaa käytän. Ensimmäisiin vastauksiini keksin jonkin kauniin tarinan lapseni askartelemisesta, mutta sepittäminen oli hankalaa ja niimpä päädyin lopulta lähettämään kuvan.  

Olin kuin norsu posliinikaupassa. Taustatietoni olivat hataria ja en osannut vastata juuri mihinkään kysymykseen joita myyjät minulle esittivät. Minkä paksuista, minkä väristä, mistä eläimestä, nappaa yms? Onneksi löysin kuitenkin hyvin kärsivällisen pientuottajan, joka jaksoi vastailla ja kysellä. Hän jopa suostui purkamaan jo kerran tilaamani lähetyksen kun yht’äkkiä tajusin että ensimmäinen tilaukseni oli aivan väärä. Joka tapauksessa sain kuitenkin, ehkäpä kiitos sekoilujeni, juuri sopivanoloista nahkaa. Toinen isompi ja paksumpi pala oli muistaakseni n. 2.3mm paksua ja toinen pienempi pala, suunnitelmissani kahvan pinnalle, hyvin ohutta.  

Vihdoin pääsin itse askarteluun ja nautin joka hetkestä. Oli mukavaa tehdä jotain konkreettista omilla käsilläni, jotain minkä loppujen lopuksi toivoin olevan edes lähelle mielikuvani mukainen tuotos. Tietenkään en halunnut väheksyä sitä kiihottavaa / kiinnostuttavaa ajatusta mitä blondin piiskaaminen itsetehdyllä floggerilla toisikaan. 

Olin tyytyväinen lopputulokseen ja niin oli blondikin, monella tasolla.

Huomaan eksyneeni aiheestani, pahoitteluni siitä. En halua tehdä liian pitkää päivitystä joten päätän tekstin tähän ja lisään otsikkoon numerot ”1/2” ja lupaan palata aiheeseen tarkemmin lähitulevaisuudessa.

Piiskatkaa toisianne.

1 kommentti:

  1. Kiitos hyvästä blogista teille molemmille.=)

    Mä tässä odotellut toista osaa tähän aiheeseen, haluan todella tietää mikä sinua piiskauksessa kiihottaa. Sitä kun on niin vaikea pukea sanoiksi itse kunkin?

    T. Fata

    VastaaPoista