torstai 19. joulukuuta 2013

Blondi: Säännöistä, sääntörikkomuksista ja rangaistuksista

Olen tehnyt sääntörikkomuksen. En edes muista, kuinka pitkä aika viime kerrasta on. Todella pitkä. Yleensä ainoa sääntörikkomus, jonka teen, on se, että laukean leikissä ilman lupaa. Tuolloin kyseessä on sataprosenttisesti sellainen tilanne, että en yksinkertaisesti ehdi kysyä lupaa. Yleensä sääntörikkomus kuitataan pois saman tien. Piiskalla tai jollain muulla epämukavalla ja kivuliaalla toiminnalla tai ankaralla puhuttelulla.

Joskus olen myös sortunut roikkumaan koneella liian myöhään. Suurin osa minun ja Peikon säännöistä on laadittu, kun emme vielä asuneet yhdessä. Minulla on useita sellaisia sääntöjä, jotka estävät minua valvomasta liian myöhään tai roikkumasta koneella liikaa.

Nyt kun asumme yhdessä, eivät nuo säännöt ole relevantteja. Peikko on aina iltaisin läsnä, ja nukahdan hänen viereensä sen sijaan että keskustelisimme koneella. Kone menee ajoissa kiinni, menemme muutenkin aikaisin nukkumaan. Noilta osin sääntöjä pitäisikin tarkistaa. Muilta osin säännöt pätevät normaalisti. Sääntömme on kaikki laadittu yhdessä orgasmikieltoa lukuun ottamatta.

Niin, ja nyt siis olen rikkonut seuraavaa, täysin yksiselitteistä sääntöä: 
”Raasu ei saa aamuisin ennen työtä tai työpäivän aikana käydä BDSM/porno/alastomuus -aiheisilla sivustoilla. Jos Peikko kuitenkin lähettää raasulle työpäivän aikana jonkun aiheeseen liittyvän kuvan, linkin tai tekstin, saa sen katsoa/avata/lukea. Lisäksi raasu saa halutessaan pyytä lupaa Peikolta oman blogin lukemiseen.”
Ei mitään mahdollisuutta tulkita asiaa väärin. Säännön taustalla on oma toiveeni rauhoittaa työpäivä työnteolle eikä hajottaa energiaa pervosivustoille heti aamulla tai työpäivän aikana. Sääntöä on pääsääntöisesti helppo noudattaa. Joskus kysyn Peikolta luvan omassa blogissamme käymiseen kesken työpäivän, mutta melko harvoin. Yleensä joudun perustelemaan pyyntöni ja tuolloin ”no kun mä vaan haluan ei riitä”. Joskus saan luvan, joskus taas en.

*****

Edellispäivänä kihisin uteliaisuudesta, kun Peikko oli julkaissut uusimman tekstinsä. Tiesin myös, että Tetrikseltä on tulossa postaus samasta aiheesta. Peikko kertoi, että hänen tekstiinsä oli tullut paljon kommentteja. Sain päivällä luvan käydä vilkaisemassa kommentteja. Ennen kun lähdin iltapäivällä töistä, kävin tekemässä saman, tällä kertaa ilman lupaa. Tiesin oikeasti heti, että teen väärin. Lupa oli myönnetty vain yhteen kertaan. Oli kuitenkin helppo uskotella itselle, että koska kerran sain jo luvan, voin tehdä saman toistekin. Ja koska olin jo lähdössä töistä eli käytännössä kotona, jossa tekstejä saa lukea mielen määrin. Noup, ei näin.

Kerroin sääntörikkeen Peikolle heti kotiin päästyäni. Tiedän kokemuksesta, että Peikon silmissä viivyttely pahentaa rikettä, joten siksi pikainen tunnustus. Peikko kyseli syytä. En edes yrittänyt keksiä mitään puolustusta, koska sitä ei ollut. Oli vain selkeä sääntö, jota olin rikkonut. Silkasta uteliaisuudesta päästä lukemaan blogipäivityksen kommentteja.

Nyt kirjoitan Peikon käskystä aiheesta säännöt, sääntörikkomukset sekä rangaistukset. Enkä edes kuvittele, että tämä kuittaisi rangaistuksen. Haluan vielä selventää, että sääntörikkomus ei vaikuta mitenkään normaaliin parisuhteeseemme. Peikko ei ole vihainen minulle eikä tunne itseään loukatuksi. Minä alistuvana osapuolena tunnen kuitenkin lievää häpeää teostani. Kuten pikkulapsi, joka jää kiinni keksien syömisestä tai muusta kielletystä puuhasta. Ja joka vapautuu häpeästä rangaistuksen avulla. Kuten pikkulapsikin.

Ajattelen itse, että rikotun säännön ja rangaistuksen tulisi jotenkin kulkea käsi kädessä. Sekä mittasuhteiltaan että luonteeltaan. En kuitenkaan itse osaa laittaa sääntöjä tärkeysjärjestykseen. Tai luulen osaavani yhden säännön osalta. Uskon, että se on myös Peikolle sääntö numero yksi, koska sen hän antoi minulle samana iltana kun tapasimme. Muut säännöt ovat syntyneet enemmänkin ajan myötä ja hyvinvointiani tukemaan, usein minun pyynnöstäni. Kaikki säännöt orgasmisääntöä lukuun ottamatta on tehty yhdessä. Ne ovat kirjallisessa muodossa eikä niitä saa muuttaa ilman molempien suostumusta.

Ai niin, se mielestäni tärkein sääntö.
”Raasun tulee pyytää Peikoltaan lupa laukeamiseen AINA. Lupa on voimassa tunnin ja sisältää yhden orgasmin, jos toisin ei mainita. Jos raasu haluaa käyttää muita kuin omia lelujaan, tulee siihen pyytää erikseen lupa.” 
Pidän itsekin laukeamissääntöä tärkeimpänä. Etenkin sen osalta, että en runkkaa ilman lupaa. Tätä sääntöä en ole rikkonut koskaan. En yksinkertaisesti uskaltaisi. Enkä myöskään haluaisi. Tuskin osaisin enää edes laueta ilman Peikon lupaa. Hoen nykyään runkatessakin samaa kiltti, kiltti, kiltti –mantraa kuin mitä Peikollekin – niin hyvin olen ehdollistunut. Ajattelen automaattisesti, että rangaistus tästä rikkomuksesta olisi laukeamiskielto. Todennäköisesti pitkä sellainen.

Vastaavasti nyt rikkomastani säännöstä oikeudenmukainen rangaistus liittyisi jotenkin pervofoorumeiden käytön rajoittamiseen. Blogien lukukielto, ei muitakaan pervosivustoja. Mikä olisi kurja rangaistus sekin, mutta toki oikeudenmukainen.

Alistuvan näkökulmasta pidän erittäin tärkeänä, että sääntörikkomuksesta tulee aina rangaistus ja rikkomus todella huomioida. Ei ole kuitenkaan Peikon velvollisuus valvoa, noudatanko minä asetettuja sääntöjä, mutta jos ja kun rikkomus tapahtuu, täytyy siitä tulla rangaistus asianmukaisen raportoinnin jälkeen. Rangaistus on lisäksi tärkeä antaa niin, että tiedän itse, mitä sillä milloinkin kuitataan. Myös se, että rangaistuksen alku ja loppu kerrotaan selkeästi, on tärkeää. Tätäkin kirjoitustehtävää varten sain selvät ohjeet, joihin pyysin vielä lisätarkennusta muutamalla kysymyksellä.

Joten nyt sitä rangaistusta odotellessa…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti