sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Do I look like your mom?

Olimme blondin kanssa viikonlopun evakossa, hyvästä syystä. Onneksi apu oli lähellä ja vietimme mukavan viikonlopun nuken asunnolla. Kassiimme pakkasimme hieman leluja ja hyvän mielen.

Lauantai-illalla makoilimme alastomina lueskellen olohuoneen lattialle raahatulla futonilla. Blondini kysyi, voisimmeko katsoa yhdessä pornoa. Olin aikaisemmin puhunut yhdestä videosta, jonka halusin blondille näyttää. Syynä tähän oli se, että videossa tekemisen kohteena on ehdoton suosikkini Penny Barber ja ko. videossa on elementtejä, joista erityisesti pidän. Penny on muuten suosikkini siksi, että hänessä on huumoria sekä särmää ja hän näyttää naiselta eikä anorektiselta pallotissibimbolta.

Kyseisessä videossa, yllätys yllätys, leikittiin Pennyn orgasmeilla. Ensin niitä laskutettiin kymmenen plussapallon verran ja jälkitoimituksena neuvoteltuna vielä toiset mokamat lisää. Viimeisessä kohtauksessa Penny oli sidottuna jalat auki pienelle pöydällä ja häntä dildotettiin kahteen reikään hyrrän päristessä klitalla. Pennyn silmät näyttivät valkoista Domin sanoessa hänelle:

- Double penetration anal pain slut milf you are. Tell me!
- No I'm a fine lady!!!! Ooh I'm coming.

Ja Dom lopetti leikkinsä ja sai läjäpäin kiukkuisia katseita kohdalleen. Pian hän aloitti alusta, ja joka kerta kun Penny oli laukeamassa ilman tunnustustaan, Dom lopetti ja jätti Pennyn tärisemään pöydälleen.

- Tell me what you are?
- DO I LOOK LIKE YOUR MOM!!!!

Blondi: Mulla tekee hirmuisesti mieli.

Ja niin video siirtyi syrjään pikaisesti. Minä siirryin kiusaamaan blondiani, joka kävi kovilla kierroksilla. Ensimmäinen kosketus hänen nänneillään sai aikaan kovan äänehdyksen, jonka jälkeen painoin käteni hänen suulleen ja sanoin, etten halua kuullaan yhtään ääntä, ainoastaan hengitystä. Jatkossa minä tein parhaani, jotta saisin äänähdyksen ulos blondista kun hän taas pidätteli parhaansa mukaan. Tätä kissahiirileikkiä jatkui tovi, kunnes olimme niin kiimoissa ettemme enää huomanneet ja välittäneet ja lopulta huusimme itsemme tyhjiksi, niin että toivottavasti nukke ei saa varoitusta liiallisista äänistä.

3 kommenttia:

 1. Voisitko kertoa tuon kyseessä olleen videon "kordinaatit", jotta voisimme testata sen vaikutusta meihin.

  VastaaPoista
 2. Ei toimi tuo fb-linkkikään :/

  VastaaPoista
 3. FB poistanut Pennyn sivut, mutta google auttaa.
  Linkki postauksessa mainittuun videoon -> http://www.hogtied.com/site/shoot/34410-Busty-MILFs-hot-little-mouth-gets-her-in-trouble.html?c=1

  t. Peikko

  VastaaPoista