maanantai 21. toukokuuta 2012

Haluan että satuttaisit minua

Olin hieman suunnitellut kirjoittavani elämästäni kronologisessa järjestyksessä. Kuitenkin noin viikko sitten tapahtui jotain mistä tämä postaus sai alkunsa ja niimpä jatkossa saatan hyppiä ajassani. Se tuskin sinua haittaa koska sinulle ne ovat pitkälti yksittäisiä tapahtumia. Ennen kuin pääsen itse asiaan on kuitenkin syytä sukeltaa vähän historiaan ja jopa taustoihin. Lyhyesti niistä.

Minulla on takanani muutama varsin onnistunut Ds-parisuhde. Minulla on, osaksi edelliseen liittyen, varsin selvä kuva mitä suhteeltani haluan ja kaipaan, mikä ei kuitenkaan tarkoita sitä etten osaisi ja haluaisi olla suhteessani joustava ja rakentava. Blondillani taas on melkein vastakohtainen aloitusruutu. Omasta mielestäni hän on ollut alistuva koko ikänsä, mutta tämä on odottanut oikeaa hetkeä puhjeta kukkaan. Nyt se hetki on hänelle tullut ja yhdessä rauhallisesti tutkimme mitä kaikkea yhdessä löydämmekään. Oma kokemuspohjani varmasti auttaa tässä etsinnässä.

Tässä eräänä iltana istuimme, niin kuin niin monena iltana sohvalla, nenät vastakkain ja juttelimme elämän monista eri sävyistä. Useasti tällainen keskustelu päättyy siihen että löydämme itsemme, pari tuntia myöhemmin, narujen/lelujen keskeltä parisängyltä, sylikkäin, hengästyneenä ja tyydytettyinä. Tosin joskus blondilleni 10 orgasmia on aivan liian vähän ja hän ei tyytyisi tässä yhteydessä sanaan tyydytetty, mutta kirjoitan hetimulletänne -syndroomasta myöhemmin.

Tällä kertaa leikki (käytän mieluummin sanaa leikki kuin sessio) oli vähän hellempää mutta lopputulos oli pitkälti sama, eli pidin tyydytettyä blondiani sylissäni ja silittelin häntä. Kun hän oli taas tässä maailmassa kanssani hän yllättäen kääntyi kohti kasvojani, katsoi minua läheltä syvälle silmiin ja sanoi "haluan että satuttaisit minua!?". Lause oli samalla sekä kaunista kauniimpi pyyntö että jopa kevyt vaatimus. Katselin häntä pitkään silmiin kunnes rikoin hiljaisuuden ja heitin vastapallon "muistatko mitä ennustin muutama viikko sitten?". Huomasin kuinka blondini silmät pyöristyivät ja hänen kasvoihinsa piirtyi hämmästys. Asioiden muistaminen, ainakin leikin keskellä, ei ole blondini vahvimpia osaamisalueita. Hän mietti kuumeisesti ja vastasi "pahoittelen, mutta en muista." Joitakin viikkoja aikaisemmin blondini oli saanut elämänsä ensimmäisen piiskauksen, mikä oli ollut hänelle sekä kivulias että erittäin nautittava kokemus. Kun tätä piiskausta olimme jälkeenpäin käyneet läpi, hän oli kertonut minulle että tuskin koskaan tulisi piiskauksesta suuremmin nauttimaan, ainakaan kovasta sellaisesta, vaikka se kovin kiihottavaa hänestä olikin. Vastasin hänelle että "uskon että tulee vielä hetki kun sinä puhtaasti omasta halustasi pyydät minulta piiskausta." "Vaikea uskoa tuota", hän vastasi.

Nyt kun makasimme nenät vastakkain muistutin häntä tästä keskustelusta ja hän katseli silmät pyöreinä ja kutsui minua "meedioksi". Annoin hänen odottaa vastaustani silmieni tehdessä ensimmäisiä piiskauksia hänen kehollaan. Blondini hengitys kiihtyi ja lopulta komensin hänet parisängylle kontilleen takapuoli pystyyn. Kaunis blondini sai mitä hän kauniisti minulta pyysi.
Myöhemmin hän kiteytti koko piiskauksen ajatuksen erittäin kauniisti. Piiskaus on kaikkein kauneinta mitä voit minulle tehdä. Yritän toivon mukaan avata tätä ajatusta joskus myöhemmissä postauksissani.

Sitten vielä jotain ihan muuta. Kävimme viikonloppuna elokuvissa katsomassa Tim Burtonin ohjaaman ja Johnny Deppin tähdittämän elokuvan Dark Shadows. Koska pidän elokuvista paljon ja niitä myös paljon katselen niin tästäkin voisin muutaman sanan sanoa. Elokuvassa oli hetkensä ja Depp sekä Burton kyllä ihan vedossa. Kuitenkin lopputulos kokonaisuutena jätti vähän kylmäksi. En osannut vetää selvää viivaa mihin kategoriaan elokuvan laittaisin ja se on kyllä elokuvan suurin heikkous. Parodiaa ei mielestäni voi tehdä muuta kuin todella parodioiden täysillä. Nyt elokuva hukkui siihen mahdottomuuteen sen yrittäessä olla sekä parodia että vakavasti otettava viihde elokuva. Helena Bonham Carter oli taas upea ja näyttävä.

1 kommentti: