torstai 23. elokuuta 2012

Elämää tärkeimpien kanssa

Tapahtui eilen. Olimme olleet erossa blondin kanssa hieman pidempään ja molempien moottorit kävivät vähän levottomasti. Mesessä blondi hieman hyppeli nätisti silmilleni ja itsekin tunsin kämmenpohjien hikoavan piiskaamisen puutteesta.

Eilen oli sitten koko ilta varattu meille. Töistä lähdin kuntosalin kautta kotiin, ja vaikka ukkonen yritti jarruttaa menoani, niin pääsin blondin asunnolle mukavasti alkuillasta. Hetken vaihdoimme kuulumisia, mutta melko pian käteni löysivät blondin hiuksiin mistä otin tiukan otteen ja vedin päätä taakse ja hampaani upposivat blondin hartioihin. Siitä leikki lähtikin nopeasti ja kuumasti liikkeelle ja pian blondi oli mahallaan sohvalla kädet komennettuna selän taakse housut nilkoissa takapuolen ja yläselän saaden piiskaa. Välillä leikin tapilla, välillä wandilla ja välillä piiskoilla. Tilanne oli hyvin intensiivinen. ”piip piip” kuului kassistani kun kännykkäni soi. Hyvin harvoin muistan laittaa kännykkäni äänettömälle, syystä että en muista, tai leikki lähtee niin spontaanista, ettei se enää silloin tule mieleen. Blondi oli pidemmän vuorotellen piiskauksen ja wandilla kiusaamisen jälkeen niin kuutamolla että kaivoin kännykän esiin ja luin tekstiviestin. En tekisi näin jos minulle tulisi esim. työhön liittyviä tekstiviestejä illalla, mutta koska kyseessä on 90% jälkikasvuni niin luin tekstarin. Olinkin oikeassa ja viesti tuli jälkikasvultani, voisin vaikka jatkossa kutsua häntä Myrskyksi.

Myrskyllä ei ole ollut ihan helppo elämä, tosin hänen murheet/ongelmat eivät ole minusta lähtöisin. Nyt hänellä oli melko tiukka tilanne ja hän tapansa mukaan haluaa purkaa pahan mielensä minuun, nyt ensin tekstiviestin kautta. Päätin vastata tekstiviestiin myöhemmin mihin tuli hyvä tilaisuus hetken päästä kun halusin vaihtaa asentoa Blondin kanssa ja hän pyysi lupaa käydä WC.ssä ennen sitä. Minä vastasin tekstariin sillä aikaa.

Jatkoimme leikkiä sohvalla muutaman köysinipun kera ja leikki oli hyvin hyvin antoisaa. Yksi parhaista mitä meillä on ollut. Kesken leikin kuitenkin sain uuden tekstiviestin, mitä en heti lukenut ja mihin päätin vastata myöhemmin. Haluan tässä yhteydessä tarkentaa että Myrskyllä ei tietenkään ollut hengenhätää tms., vaan kyse on ongelmasta mikä nostaa välillä päätään ja rauhallisella välittävällä juttelulla sen saa häviämään. 

Hetki leikin päätyttyä Myrsky soitti ja hän vyörytti tapansa mukaan pahan olonsa minun niskaani. Kyse ei ollut siitä, etten ollut samalla minuutilla vastannut hänen tekstiviestiinsä, vaan se on hänen tapansa käsitellä omaa pahaa oloaan. Hän tarvitsee lokaämpärin minne voi kaataa pahaa oloaan ja isä on tässä tilanteessa paras apu. Makasin alasti kyljelläni Blondin sängyllä ja puhuin Myrskyn kanssa rauhallisesti. Kannustin, ymmärsin, yritin ymmärtää ja loin uskoa tulevaisuuteen. En tiedä kuinka kauan puhelumme kesti mutta sen loputtua Blondi oli kerännyt lelut, narut, yms. jo nätisti talteen. Blondi kömpi kainalooni ja puhuimme hetken Myrskystä. Blondilla ja Myrskyllä on omasta mielestäni oikein hyvät välit ja he ovat molemmat kertoneet pitävänsä toisistaan. Makailin siinä hiljaisena pääni sekoittaen huolta Myrskystä ja onnellisuutta Blondista.

Uskon vahvasti että Myrskyn ongelma on voitonpuolella ja toivon että saan hänet itsensäkin vielä asiasta vakuuttuneeksi. Onneksi minulla on asiassa myös Blondin tuki ja tiedän että hänestäkin on vielä asian ratkaisemisessa iso apu.

Elämän tärkeimmät saavat välillä pään niin sekaisin.

Eilisestä leikistä olisi muutama aivan ihana valokuva, mutta tämä postaus ei ole oikea hetki niitä julkaista, mutta lupaan postata niitä myöhemmin.

-          M

PS. Hyvät lukijat. Tällä blogilla on juuri tällä hetkellä 2459 lukukertaa. Olen saanut muutaman palautteen bdsmbaarin kautta ja täällä noin yhden. Kuulisimme mieluusti palautetta tai jopa toivomuksia blogimme suhteen. Jos haluatte antaa risuja tai ruusuja niin tehkää se. Jos taas haluatte kuulla jostain tietysti kuvakulmasta lisää, niin kysykää. Lupaamme ottaa pyynnöt vakavasti. Kiitos

1 kommentti:

  1. BDSM-baarissa itsekkin olen,mutta tämä löytyi ihan sattumalta.

    Mukavaa luettavaa kaikinpuolin.

    VastaaPoista