maanantai 26. toukokuuta 2014

Piiska Peikon kädessä

Saimme jo joku aika sitten viestin ja pyynnön anonyymistä palautelaatikon kautta. Pyyntö oli mieluinen ja halusin siihen vastata, mutta erinäisten kiireiden takia vastaukseni on viipinyt. Pahoittelut viivästyksestä.

Viesti meni lyhennettynä näin:
Olisi kiva lukea jossain vaiheessa juttua erilaisista bdsm-tarvikkeista, kuten millainen piiska tai raippa on toimiva Peikon kädessä. 
En ole välineurheilija ja vähissä välineissä pyrin satsaamaan laatuun. En tarvitse enkä halua kymmeniä käsirautoja tai piiskoja vaan minulle yleensä riittää yksi hyvä. Toki piiskoissa on hyvä olla muutamia eri kokoisia sillä isoimmalla floggerilla on hankala piiskata esim. häpyä ja sillä pienimmällä taas on turhauttavaa piiskata takamusta. Paikkansa kaikilla.

En myöskään pidä hempeistä piiskoista. Kaikki vaaleanpunaiset, glitterillä höystetyt, sydämen kuvia takamuksiin tekevät taikasauvat jäävät minulta käyttämättä. Jäävät käyttämättä vaikka kuinka kehotettaisiin kokeilemaan, kuinka hyvä se on kädessä. Tähän samaa kategoriaan lasken kaikki muutkin piiskaviritelmät, jotka näyttävät siltä, että ne hajoavat käsiin ennen kuin piiskattavan suusta kuuluu edes huokaisu. 

En voi myöskään sietää mitään piiskausvälineitä jotka ovat ensisijaisesti valmistettu jotain muuta funktiota kuin piiskausta varten. Tähän kategoriaan lasken esim. kaikki Ikeasta löytyvät kuten paistinlastat. Pienen haastavan poikkeuksen tähän periaatteesseeni toi setäihminen joitain viikkoja sitten, kun hän löi käteeni patarumpupalikan, jonka oikeampi termi taitaa olla huopapäinen nuija. Pyörittelin ja ihmettelin sitä kädessäni ja taisinpa todeta, että jossain tilanteissa saattaisin sille löytää käyttöä. Jospa laajenna sääntöni koskemaan lyömisfunktioon niin saan nuijat mahtumaan sen alle.

No millaisista piiskoista sitten pidän? Ehdottomasti käsistäni. Blondi perinteisesti makaamassa mahallaan polvieni päällä kämmeneni piiskaten hänen takamustaan. Käsistä läpsimässä rintoja, häpyä, poskia. Erityisesti rintojen läpsimisessä on jotain hyvin kiihottavaa.

Pidän bambusta piiskametriaalinen. Sitä saa edullisesti isoimmista kukkakaupoista, ja yleensä pääsee jopa itse valitsemaan sopivat palat. Pidän siitä kuinka maanläheistä, taipumatonta ja naputteluun sopivaa materiaalia bambu on. Pidän naputtelusta. Sellaisesta ärsyttävästä pienestä naputtelusta, jonka ensimmäiset naputukset eivät tunnu juuri miltään, muutta muutaman kymmenen jälkeen tuntuvat. Pidän siitä, että bambusta saa katkaistua sopiva pätkiä eri tarkoituksiin. Hieman lyhyemmillä voi naputella vaikka rintoja ja pidemmillä vaikka sisäreisiä tai takamusta. Bambun käytössä kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että se hajoaa ennemmin tai myöhemmin ja hajotessaan se repeää. Tämä voi aiheuttaa pienen haavan vaaran. Tämän ongelman voi näppärästi estää vetämällä bambun päälle kutistesukan.

Ehdoton suosikkipiiskausvälineeni on ollut aina floggeri. Ja koska en löytänyt sopivia floggereita (tarpeeksi isoja ja tuuheita) kaupoista, opettelin tekemään niitä itse. Koska floggerissa on laaja piiskausalue, sen käytössä voi käyttää enemmän voimaa, joka taas antaa paremman vallan ja piiskaamisen tunteen. Hyvin lämmiteltynä floggerin kanssa voi piiskausta jatkaa todella kauan, ja se vie parhaimmillaan upeisiin tiloihin piiskan molemmissa päissä.

Lelulaatikosta löytyy myös muutama häijympi piiska vaativimpiin tilanteisiin. Tietysti melkein kaikki piiskat ovat juuri niin häijyjä kuin niiden käyttäjä haluaa olla, mutta pidän ajatuksesta, että olemassa jotain, joka otetaan esiin kuin tilanne sen vaatii. Meillä tälläinen on ollut bastardo. Se otetaan esiin silloin, kun on syytä joko rangaista tai laittaa blondin ajatukset radoilleen. Tässä tarkoituksessa se on toiminut 100-prosenttisesti.

Nyt on käyty top-inhokit ja -suosikit läpi. Postaus floggeriaskarteluistani on tulossa tulevaisuudessa. Jos tästä postauksesta jonkun upeas masotytön kiinnostus heräsi niin haluaisin ystävällisesti muistuttaa sinua tästä.

Blondi: Peikko unohti tahallaan listasta mustan nahkaläpyskän, joka on käden jälkeen minun suosikkini. Se tuntuu namilta rinnoilla ja sisäreisillä, hellästi käytettynä myös poskilla. Peikko käyttää nahkaläpyskää silloin, kun haluaa minulle hyvän fiiliksen ja antaa minulle hetken omassa maailmassani. Toki läpyskä tekee häijyäkin, jos sen haluaa valjastaa siihen käyttöön. 

Olen itse piiskannut niin vähän, että omia suosikkipiiskoja ei ole päässyt vielä syntymään. Pidän erityisesti naisten rintojen piiskamisesta, ja hommaan sopivat kaikki kohtuullisen pienet piiskat. Minusta on hauska läpsytellä paistinlastalla - väline, joka ei istu Peikon käteen. Minulle piiskaus on kuitenkin hyvän olon tuottamista toiselle - ei satuttamista tai edes alistamista. Jos joku saa siitä itselleen mielihyvää ja nautintoa, kun minä käytän piiskaa, niin teen sen mielelläni. Ehkä ei kuitenkaan ihan dommeainesta?

Ai niin, millaisesta piiskasta/piiskauksesta sinä pidät? Ja kummassa päässä piiskaa itse viihdyt?

3 kommenttia:

 1. Parempi kysymys minun kohdallani, valitettavasti, olisi "minkälaisesta pitäisit" kun en ole koskaan saanut kokea sellaista piiskausta tai kuristusta josta uskoisin pitäväni. Kirjoitin tästä omaan blogiini pidemmän avautumisen ja linkitin tämän, en tiedä kuuluuko etikettiin ilmoittaa sellaisesta, mutta ilmoitetaan nyt.

  VastaaPoista
 2. Hei taas ja suuret kiitokset vastauksesta kysymykseeni! Itse viihdyn paljon paremmin piiskauksen kohteena olemisesta, vaikka kyllä se piiska istuu myös minun käteeni. Piiskaaminen ja raipan heiluttelu on kuitenkin minulle lähinnä hauskaa tai hupaisaa, ei nautinnollista.

  Kuten Peikkoakaan, minuakaan ei sytytä kaiken maailman "sydänläpsyttimet" tai "pehmokutittimet". Jos minulle sallitaan mahdollisuus valita, valitsen oikean ratsastusraipan tai jotain mikä oikeasti tuntuu ja näkyy. Kipu ei kuitenkaan ole se jutun juju, vaan D/s asetelma jossa otetaan ja antaudutaan. Muun muassa tämä vuoksi joudun osaltani skippaamaan Peikon ystävällisen tarjouksen. Sitäpaitsi tämä neito on jo onnellisesti erään Herrasmiehen alaisuudessa.

  -H-

  VastaaPoista
 3. Kiitos kokemusten jakamisesta :). Ja Pihla, kiitos blogivinkistä - menee seurantaan.

  //blondi

  VastaaPoista