sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Juhla, juhliin kutsu ja salasuhde-mainos

Olen kesän mittaan välillä jännittänyt erästä tilaisuutta. Kutsu tähän arvokkaaseen juhlaan tuli blondin avecina, enkä mistään hinnasta olisi halunnut jättää sitä väliin. En ole ollut vastaavassa juhlassa aikaisemmin, ja niinpä minulle pukkasi pienimuotoinen vaatekriisi.

Syy tähän kriisiin oli hyvin yksinkertainen. Olen vahvasti sitä mieltä, että ruuminrakenteelleni ei sovi tumma puku ja vielä vähemmän se sopii omaan mielenlaatuuni. Mutta hätä ei ollut tämännäköinen, koska vaatekaapistani löytyi kuitenkin jotain, jonka laittaisin smart casual -termin alle. Mutta silti kiemurtelin peilin edessä ja pohdin lähteväni Dressmaniin. Sitten blondi heitti ihan puskista, että laita pervobilevaatteet päälle. Tähän väliin lienee hyvä huomauttaa että pervovaatteeni eivät ole kovinkaan "pervoja". Vaikka täytän niillä dress code -vaatimuksen, minun pitää onnistua jotenkin miellyttämään myös itseänikin. Niinpä dress coden täyttävät bilevaatteet ovat minulle maiharit, kiltti, valkoinen paitapusero, liivi ja jokunen koru kaulassa. No ei, taisin huudahtaa, mutta blondin vakuuteltua kuinka "outoja" kaikki muutkin juhlijat olisivat, pidin lopulta ajatusta hyvänä ja jopa kiinnostavana.

Juhlapäivä oli hektinen blondin ollessa töissä koko päivän, osin myös järjestelemässä tulevia juhlia. Itse taas olin aamusta asti kisailemassa ja jouduin luovuttamaan paikkani varamiehelle kiiruhtaessani minimimarginaaleilla kotiin suihkuun ja vaihtamaan vaatteet. Nopea suihku, vermeet päälle ja kävellen kohti bussipysäkkiä. Naapuri tuli vastaan pihakäytävällä ja hän moikkasi normaalisti ilman kummempaa tuijottamista. Bussipysäkillä tilanne olikin toisin, vaikka siinä yksin seisoskelinkin. Vähintään joka toisesta autosta suorastaan tuojotettiin lasit huurussa, ja taisipa yksi auto jopa jarruttaakin, jotta sai tarkennuksen kohdalleen. En tiennyt olisko pitänyt itkeä vai nauraa.

Blondi oli kuitenkin oikeassa, ja juhlijat olivat juuri niin rentoja ja sinut maailmojensa kanssa kuin hän oli kertonutkin. Omakin oloni oli juhlissa varsin rento ja iltajuhla oli menestys.

*****

Mutta onhan niitä dress coden mahdollistaviakin tilaisuuksia tulossakin ja nyt seuraa pieni mainos.

Turun Baletti järjestää lauantaina 20.9.2014  Fetish Clubin. Ennen tätä clubia pidän uusien infon, jonne olet kovin tervetullut jos tunnet pienenkin kipinän.

Turun Baletin infotilaisuus uusille juhlijoille ja BDSM:stä hiljattain kiinnostuneille

Mietitkö mitä bileissä tapahtuu? Mitä saa tehdä ja mitä ei? Onko pakko tehdä jotain? Millaista on turvallinen juhliminen ja BDSM? Mitä turvallisuustekijöitä BDSM:ssä olisi hyvä ottaa huomioon?

Aika: la 20.9.2014 klo 19-20 ennen Fetish Clubia. Osallistuminen ei edellytä bileisiin jäämistä.
Paikka: Showtime, Käsityöläiskatu 10, Turku
Pitäjä: Karwanaama

Infossa käydään läpi mm.
-   yleisiä BDSM-pelisääntöjä
-   turvallisuustekijöitä
-   bile-etikettiä
-   Turun Baletin toimintaa
-   aikaa on varattu myös kysymyksille ja keskustelulle

Ilmoittautumiset sähköpostilla karwanaama(at)gmail.com viimeistään 17.9. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Olethan ajoissa! Info pidetään ihan sisäänkäynnin lähellä olevassa tilassa, joten et pääse eksymään, kun löydät sisään.

Infon jälkeen voit halutessasi siirtyä jouhevasti Fetish Clubille Karwanaaman esitellessä sinulle paikat, laittet yms.

*****

Saimme muuten sähköpostia "Pohjois-Euroopan johtavalta salasuhdesivustolta", joka ystävällisesti tiedusteli haluaisimmeko mainostaa heidän sivuaan blogissamme. Heillä oli hieno yhteistyöohjelma, johon olisimme päässeet mukaan. Klikkasin mielenkiinnosta linkkiä ja kävin lukemassa heidän ehdotuksensa, vaikka vastauksemme oli jo selvä ennen koko sähköpostia. Mutta silti emme voineet välttyä siltä hauskalta ajatukselta, että jos vaikka Hitachi lähettäisi kontillisen hyrriä, niin voisimme ilomielin ne testata ja kertoa kokemuksistamme.

- Peikko

3 kommenttia:

  1. Hah! :D Ne tuijottelivat ehkä vain siksi, että on säädyttömän hyvän näköistä, kun mies on pukeutunut huolella ja harkiten kilttiin. (Vrt. oma reaktioni tähän asuun viimeistä edellisten bileiden alussa). Kesäkuumilla Isäntäkin kulki välillä kiltti päällä, ihan arkisesti. Ehkä porukan silmämunat vähitellen tottuu tähänkin uutuuteen.

    VastaaPoista
  2. Moikka! Minkä ikäistä porukkaa tuolla bileissä liikkuu? Oletteko itse tulossa?

    VastaaPoista
  3. Peikko on tulossa vetämään tuon uusien infon, oma osallistuminen on vielä harkinnassa. Katsotaan taivunko juhlimaan rankan työviikon jälkeen.

    Bileiden ikähaitari on todella iso. Kovin nuoria ei mielestäni juuri eksy paikalle muuta kuin satunnaisesti. Sanoisin, että suurin osa on aikuisia ihmisiä, 30-50 -vuotiaita. Joukossa aina toki myös nuoria aikuisia.

    //blondi

    VastaaPoista