perjantai 24. heinäkuuta 2015

Fantasia ja unelma toteen

Olemme Blondin kanssa seuranneet Cunt on display -blogia jo vuosia. Tässä blogissa, jonka löydätte blogilistaltammekin, seurataan pitkälti vahvasti alistuvan cuntin kirjoituksia säestettynä muutamilla huonoresoluutioisilla videoilla. Kuitenkin huolimatta videoiden teknisestä laadusta, niiden sisältö on useasti aivan huikeaa. Kiteytettynä cunt on käynyt pidemmän koulutusohjelman läpi ja hän on kutakuinkin, ainakin videoiden sessiotilanteissa, täydellisesti Masterinsa hallussa. Jopa niin, että videossa saatetaan kuvata cuntia esim. kontillaan odottamassa usean minuutin. Videolta kuuluu lähinnä cuntin kiihottunut ja kiihkeä hengitys. Muutaman minuutin päästä videolta kuuluu Masterin vaimea mutta määrätietoinen NOW-käsky, jonka jälkeen cunt laukeaa ja ejakuloi holtittomasti useamman minuutin. Tämä kaikki ilman ensimmäistäkään fyysistä kosketusta videon aikana. Ja pahus kuinka käteni meinaa työntyä housuihini.

Olemme blondin kanssa puhuneet paljon cuntin blogista, pohtineet cuntin psyykettä ja miten ihmeessä tuollaiseen tilanteeseen päästään. Olemme tulleet siihen tulokseen, että moisen orgasmikontrollin toteuttaminen vaatii loistavan dynamiikan, hyvän koulutuksen ja ennen kaikkea erityisen psyykeen. Tästä psyykeestä voisin yrittää kirjoittaa joskus.

Joka tapauksessa edellä mainitun tapahtuman onnistuminen on ollut oma fantasiani numero yksi - aina ja läpi elämän. Sellainen fantasia, joka saa välittömästi alavartalon sekä mielen lämpimäksi ja nostaa kaikki naamakarwat pystyyn. Pidän kuitenkin fantasiat aina fantasioina enkä anna niiden määritellä minua saatika ohjata minut tekemään jotain typerää.

Muistatte varmasti pimun? Meidän kissa-hiiri leikkimme on jatkunut tapaamisemme jälkeenkin ja hyvä niin, sillä kierroksemme nousevat tämän myötä selvästi ihan itsestään. Olemme vaihtaneet jonkin verran ajatuksia, kokemuksia ja fantasioita. Ja kuinka ollakaan näissä keskusteluissa on sivuttu myös tiukkaa käskytettyä orgasmikontrollia. Kuinka sopivaa. Arjessa elämämme ovat kuitenkin kovin kaukana toisistaan, ja niinpä näemme melko harvoin, mikä ei kuitenkaan tässä yhteydessä ole välttämättä huonokaan asia. Olimme kuitenkin molemmat ilmoittautuneet erääseen samaan tapahtumaan ja hän vienosti kysyi etukäteen, olisiko hänen mahdollista saada huomiotani illan aikana. Vastasin hänelle suorasti että ko. tapahtumassa ovat mukana myös blondi ja nukke, joten en voi enkä halua luvata mitään, mutta kauniisti kysymällä paikanpäällä se selviää. Olin melkein sataprosenttisen varma, että pimu ei kauniisiin kysymyksiin taivu, ei ainakaan vielä, mutta olin niin väärässä.

Pikkutunneilla minä, blondi, viirutettu nukke ja pehmennetty hoitsu istuimme pienen pöydän ääressä. Pimu saapuu kauniina ottaen suoran katsekontaktin, polvistuu minun ja sylissäni istuvan nuken eteen ja kysyy posket punoittaen jotenkin näin: ”Ajattelin, että hmm, mietin jos sattuisit tarvitsemaan jotain?” Päätin ottaa ilon irti epämääräisestä pyynnöstä ja vastasin. ”Voisin ottaa vaikka yhden lonkeron.” Pimu meni vastauksesta hieman lukkoon ja muutaman minuutin, pienen ohjauksen ja hyvin avuliaan pöytäseurueemme ansiosta pimu sai lopulta tarkennettua kysymystä niin, että ymmärsimme hänen olevan vailla pientä sormiteatteria. ”Noin kaunista pyyntöä ei voi jättää noteeraamatta”. Tartuin pimun ranteesta kiinni ja kerroin vieväni hänet blondin pyynnön mukaisesti darkkarin gynepöydälle. Pimu tuntui olevan ajatuksesta kauhuissan, mutta hänen "onnekseen" darkkari oli täynnä, joten päädyimmekin puolijulkiseen peep show -darkkariin.

Tartuin pimun hiuksista kiinni ja komensin riisumaan housut alas. Housut laskeutuivat polvisaappaiden takia vain polviin asti. Otin tiukan silmäkontaktin, komensin ”suu auki!”, ja työnsin sormet hänen suuhunsa. ”Ime kunnolla!”. Ja hän imi kuin ei olisi koskaan jäätelöä saanut. ”Jalat auki!” Upotin sormeni hänen märkään rakoonsa. Pimun polvet notkahtivat välittömästi ja hän melkein kaatui, mutta siitä huolimatta runkkasin häntä rajusti. Pimu otti tukea minusta, mutta komensin kädet pois. Hän oli kaatua uudestaan, joten työnsin hänet selälleen lattialle. Painoin sormeni uudestaan hänen sisäänsä. Hänen kätensä siirtyivät olkapäälleni ja komensin ne taas tiukasti pois. Pimu kiemurteli ja vaikeroi allani. ”Saisinko laueta?” ET. Uskallapa tulla!” Hän kiemurteli, vikisi ja aneli. ”Saisinko, saisinko, SAISINKO, SAISINKO?”. Viimein annoin luvan ja hän kääntyi allani mutkalle ja huusi. Ennen kuin orgasmi oli ohi aloitin uuden komentaen ”Jalat auki!” ja sama vikinä ja kiusaus alkoi uudestaan. Sylkäisin hänen kasvoilleen ja sivalsin häntä poskille kämmenillä ja sanoilla hänen anellessa uudestaan lupaa. Kiusasin, venytin ja nautin. Tiesin, että hän pystyy pidättelemään ja odottamaan lupaa paljon pidempään. Kerroin laskevani viiteen, jonka jälkeen hän saisi tulla. Hitaasti ja määrätietoisesti laskin 1, 2, 3, 4, 5 samalla runkaten häntä rajusti. Pimu laukesi rajusti.

Otin sormeni pois hänen sisältään ja painoin kämmeneni kevyesti hänen häpynsä päälle. Siirsin toisen käteni hänen kaulalleen ja painoin hänet tiukasti lattiaa vasten. ”Nyt lasken uudestaan ja TULET!” Hänen kätensä siirtyivät koskemaan kurkulla olevaan kättäni ja komensin ne pois. Pimu katsoi epätoivoisesti minua. Huomasin sivusilmällä blondin seisovan takanamme katsoen tapahtumaa. Laskin hitaasti, yksi… kaksi… kolme… neljä… viisi… ja kuin taianomaisesti pimu puski käskystä orgasmin ulos itsestään ilman muuta fyysistä kosketusta kuin kevyt liikkumaton kämmeneni hänen hävyllään mutta tiukka kupla ympärillämme. ”Tulet vielä kerran!” ”Eih, en pysty”, pimu vastasi ja katsoi pyöreillä silmillään. ”TULET VIELÄ KERRAN!” Tiesin että blondi takanamme ei kovinkaan hyvin nähnyt ja kuullut tapahtumaa, joten nostin käteni pimun kaulalta ylös ja näytin blondilleni yhden sormen ja sanoin ääneen ”yksi”, hetken päästä kaksi sormea ja ”kaksi”. Kun viimein pääsin viiteen, pimu räjähti. Selkä kaarella, silmät näyttäen osin valkoista hän korisi, rimpuili ja huusi. Minunkin pääni räjähti.

3 kommenttia:

 1. Uuuuh. Miksi muuten usein syljetään kasvoille? Minulle se olisi ehdoton ei. Ei missään tapauksessa.

  VastaaPoista
 2. Hei,

  En sanoisi usein. Sylkeminen on nöyryyttämis- ja/tai alistamiskeino siinä missä nimittely tai vaikka poskille läpsiminen. Joskin olen sitä mieltä että sylkemisessä liikutaan herkemmillä vesillä kuin monessa muussa toimessa. Siksi sen käytössä vaaditaan hyvää ihmistuntemusta. Toisaalta oikein tehtynä se on erittäin voimakas väline.

  - Peikko

  VastaaPoista
 3. Minulle se on kuin potkaisi jalat alta ja tipahdan johonkin pehmeään maailmaan missä kaikki muu ympärilläni muuttuu sameaksi ja merkityksettömäksi,näen kuulen tunnen vain Herran joka jakaa kuplani ja se on täysin hetkessä elämistä,siihen tilaan pääseminen kaipaa sen viimeisen näpäytyksen joka tässä kohtaa oli tuo sylkäisy.-pimu

  VastaaPoista