tiistai 11. kesäkuuta 2013

Blondi: Yksin suihkussa

Peikko piiskaili minua hyvän tovin. Testailimme legendaarista Mustaa Kostajaa, jonka eräs pervoystävämme on omin käsin tehnyt. Piiskan tai oikeammin sanottuna lyömävälineen - sen verran kunnioitusta herättävä tuo kapine on - nimi syntyi sattumalta eräällä pervoklubilla, kun leikkimielisessä piiskaohjelmanumerossa esiteltiin erilaisia välineitä. Illan juontaja vetäisi hatusta, että tässä meillä onkin sitten seuraavana testattavana Musta Kostaja. Ja legenda oli syntynyt. Mustan Kostajan lanseeraustilaisuudesta voitte lukea Tetriksen blogista.

Itse pidin välineen tasaisesta pinnasta ja isosta lyömäpinta-alasta. Kipeää se toki teki, mutta ei sietämättömällä tavalla koska lyöntivoima oli räätälöity kipukynnykselleni, jonka Peikko tuntee erittäin hyvin. Peikolla on tullut tavaksi viimeistellä pidempi piiskaus kapealla Bastardolla - toistaiseksi vain yksi kaunis, mutta erittäin kivulias viilto takapuoleen. Väline rikkoo aina ihoni, halkaisee takapuoleeni kauniin punaisen verisen juovan, joten kovin paljon kerralla sitä ei voi käyttää. Pidän itse siitä ajatuksesta, että minut on merkitty kauniisti tarkoin harkittuun paikkaan.

*****

Leikin jo rauhoituttua päädymme yhdessä suihkuun. Piiskauksen jälkeisillä ylikierroksilla kun kävin, niin ei haluamisestani tullut mitään loppua. Peikko lykkää minulle lelun käteen. Haluatko vielä itsellesi yhden? Puristan lelua suihkussa tiukasti sylissäni. Mutta en mä voi kulta leikkiä, jos sä katselet. No, mä kuivaan itseni ja jätän sut tänne. Laskeudun suihkukopin lattialle kyykkyyn.Valutan itseni kyykystä istumaan lattialle. Selkä harmaata savulasia vasten, jalat haralleen siten että kantapääni ovat vastakkaisen seinän kaakeleissa. Tuttu asento, jossa olet leikkinyt itselleni sadat orgasmit. Tumma savulasi luo minulle illuusion yksityisyydestä. Odotan. Peikko kuivailee itseään hitaasti, mutta lähtee lopulta.

Väännän käsisuihkusta suihkupään irti ja suuntaan vesisuihkun klitorikselleni. Laitan lelun sisääni. En mieti mitään. Vie jonkun aikaa, ennen kuin nautinto tulee. Leikin rauhassa ja maltan nautiskellakin, koska olen lauennut jo monta kertaa Peikon toimesta. En sensuroi ääntelyäni. Tiedän, että Peikko kuulee minut ja tilanne on järkyttävän kiihottava. Laukean ääneen huutaen. Kuten aina.

Nousen lattialta heikoin jaloin ja pesen itseni. Peikko makoilee sängyllä hymyssä suin, ja minä katselen nurkkiin ja lattiaan. Hymyilen puoliksi nolostuksesta, puoliksi tyytyväisyydestä. Pystyin johonkin, mihin en olisi koskaan uskonut pystyväni.

Musta Kostaja, Bastardo ja lempilelu
Puemme vaatteet päälle ja lähdemme syömään lähikorttelin viihtyisään ravintolaan. Ravintolassa iskee väsymys, kun endorfiinit laskevat. Olen unenomaisessa tilassa, enkä tahdo jaksaa istua tuolilla. Olo on kuitenkin jotenkin nautittava, koska minun ei tarvitse jaksaa muuta kuin syödä ja nauttia. Ravintolasta suuntaan suoraan kotiin. Sänkyyn ja peiton alle. Jäsenet lyijynraskaina. En kuitenkaan nuku, vaan mieleni pyörittelee mukavalla tavalla juuri tapahtunutta. Nousen ylös reilun tunnin kuluttua, keitän pannullisen espressoa ja yritän heräillä.

Olen oppinut sen verran itsestäni pervourani aikana, että intensiivisemmän piiskauksen jälkeen minusta ei ole enää samana päivänä mihinkään. Euforia kestää puolisen tuntia, mutta sen jälkeen en ole toimintakykyinen. Kroppa ei toimi, pää ei toimi. Kun välittäjäainetasot laskevat, minusta tulee hajamielinen zombie loppupäiväksi. Osaamme jo huomioida tämän leikkiessä. Jos tiedossa on joku meno, leikimme muulla kuin piiskalla.

Olisi mielenkiintoista kuulla teiltä kanssapervoilta, jotka olette piiskauksen ottavana osapuolena, että millainen teidän jälkitilanne piiskauksen jälkeen on. Väsynyt? Energinen? Mitä mielessä tapahtuu? Entä kehossa?

*****

Toiset kasvot (Peikko kertoo)

Piiskauksen ja usean orgasmin jälkeen blondi kävi vielä järkyttävillä kierroksilla, ja ideoin viimeisteleväni hänet käsisuihkulla ja sormilla. Suihkuttelu on yleensä jättänyt hänet haukkomaan happea suihkun lattialle, ja nyt sellaiselle oli selvä tilaus.

Astuessamme suihkukoppiin painoin blondin selän seinään, pyöritin suihkuletkun irti suihkuosasta ja suuntasin veden hänen klitorikselleen. Toisen käden muutamat sormet upotin hänen sinäänsä. Blondi oli hyvin herkkänä, ja pyysi lupaa itse käyttää letkua, johon suostuin, ja viimeistelin häntä sormillani. Pian hän laukesi kaareutuen voimakkaasti päälleni.

Kun blondini oli hetken haukkonut happea kysäisin, että onko nyt paikat puhtaat, ja vein suihkun ja käden vielä blondin haarojen väliin. Blondin kierrokset nousivat samantien punaiselle, mutta tällä kertaa leikin vain hetken, jonka jälkeen pesin itseni.

Ojensin suihkun blondille, ja noustessani pois suihkukaapista huomasin blondin lempilelun lavuaarin reunalla. Nappasin sen, ja raotin vielä suihkukaapin ovea.

- Haluaisitko leikkiä vielä tällä?

Jätin tahallaan kertomatta sen enempää.

- Juuh, sain hennon vastauksen.

- Ole hyvä, sanoin ja ojensin lelun

Blondi otti lelun vastaan hämmentyneenä. Tiesin, mitä pian seuraisi, mutta olin kuin en ymmärtäisi.

- En mä voi jos sä olet siinä...

- No mä tässä kuivattelen ja pian lähden

En pitänyt kiirettä. Blondi sivusilmällä katseli kuivattalemistani, hiusten kampaamista, dödöä kainaloon ja pientä lisäkuivattelua. Sillä välin blondi oli valunut suihkukaapin seinää alaspän (selvästi tottuneesti), asetellut jalkansa (selvästi tottuneesti) ja viritellyt suihkua (selvästi tottuneesti). Minua hän ei kuitenkaan katsonut. Oli aika poistua.

Myöhemmin oli monella tavalla kiihottavaa kuunnella "ulkopuolisena" blondin ääntelyä. Tämä aiheutti paljon aatoksia, joihin palaan varmaan joskus.

Hiukan ennen lähtöämme syömään sain ylpeän tytön viereeni, joka ylpeänä esitteli viirua takamuksessaan ja kaakelikarttaa selässään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti