maanantai 28. huhtikuuta 2014

Blondi: Bileitä

Eilen vietettiin paikallisen pervokerhomme pienimuotoisia juhlia. Juhlat olivat suljettu tilaisuus ja tarkoitettu vain jäsenille. Meillä oli Peikon kanssa ollut päivällä pienimuotoista draamaa, tai lähinnä minulla. Suunniteltu leikkihetkemme oli peruuntunut Peikon tyttären sairastumisen vuoksi enkä tahtonut päästä asiasta yli. Aikani sängynpohjalla kieriskeltyä sain kuitenkin itseni kokoon. Myös Peikon uhkailut siitä, että jos esiinnyn juhlissa uhmakkaana tai niskoja nakkelevana, saisin julkisesti piiskaa, auttoivat minut tilanteen yli. Peikko komensi minut sängystä ylös sillä tietyllä äänensävyllä, joka niin usein saa aivoni pois jumitustilanteista.

Sidonta JR
Lievästi itkettyneen näköisenä valikoin hippavaatteet ja sudin kasvoilleni voimakkaan meikin illan teeman mukaisesti. Kun pyöräilimme juhlapaikalle auringon vielä lämmittäessä, oli fiilis jo korkealla. Siirtymäriitti pervojuhliin on mielestäni aina kiehtova. Pyöräily aurinkoisessa jokirannassa tavallisissa vaatteissa, sitten portaat alas kellariin ja vaatteiden vaihto, johon kuuluu minulla aina korsetin kiristys ja naps, taikuutta, mielentila onkin jo täysin arkisesta poikkeava ja juhlimaan virittäytynyt.

Sidonta JR
Olin keskustellut tutun sidontataitoisen alistavan miehen kanssa ennen juhlia siitä, että saisin köyttä ympärilleni. Peikon luvalla totta kai. Olimme puhuneet harness-tyyppisestä sidonnasta, joka jättäisi minulle hyvin tilaa liikkua ja seurustella, mutta joka toisi kuitenkin turvallisen tunteen sidottuna olemisesta. Heti pervokamppeet päälle laitettuna pääsinkin sidottavaksi. Itse tapahtuma oli rauhallinen, lähes meditatiivinen ja täysin seksitön. Köydet olivat niin kauniit, että halusin poikkeuksellisesti kuvan itsestäni ne päällä - muuten minua ei juuri ole bileissä kuvattu.

Ilta oli antoisa, kuten niin usein pienellä porukalla. Illan kohokohdaksi muodostui eittämättä se, kun käteni oli rannetta myöden, kirjaimellisesti, erään kauniin alistuvan naisen sisällä. Mutta siitä saa asianomainen henkilö kertoa lisää itse, mikäli haluaa jakaa kokemuksiaan ;). Tästä on taas hyvä jatkaa yhtä kokemusta rikkaampana.

5 kommenttia:

 1. Hyvä kun laitoit kuvan tästä köysikorsetista. Vasta valokuvassa se jotenkin avautuu koko komeudessaan. :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis sidonta, ja kiva kertomus ;)

  VastaaPoista
 3. Mäkin tykkäsin sidonnasta ihan älyttömästi. Ja mikä parasta, pystyin olemaan se päällä lähes koko illan. Vasta loppuillan pissahätä pakotti riisumaan kaunoisen päältäni.

  //blondi

  VastaaPoista
 4. JR : Olen iloinen että työn jälki miellytti. =)

  Minkki: JR:n rauhallinen jopa kliininen tapa sitoa on minusta kiihottavaa. On vain JR ja köysi. Sidottava on vain väline joka herättää köyden eloon.
  Enkä siis tarkoita että Blondi olisit ollut "väline", vaan että JR:n keskittyminen luo mielestäni tuon tunteen. Hyvällä tavalla. =)

  VastaaPoista
 5. Työn jälki miellytti kyllä täydellisesti. Etenkin sen erään solmun huolellinen asettelu paikoilleen.

  Ja Minkki, mä olen mielelläni se väline <3

  VastaaPoista