lauantai 17. toukokuuta 2014

Blondi: Mä päätän, koska mun nainen laukeaa

Olemme Peikon kanssa kahdestaan kotona. Olen edelleen eilisestä seksistä raukea, eikä mieleni tee oikeastaan mitään muuta kuin hellimistä. Päätämme mennä suihkuun. Höyry lämmittää suihkukopin nopeasti, ja Peikko hieroo kipeää niskaani. Viivymme suihkussa pitkään. Silittelemme, hellittelemme, suutelemme. Peikko peseytyy ensin ja jättää minut vielä saippuoimaan itseäni. Kun tulen suihkusta makuuhuoneeseen, on Peikko avannut peiton ja nostanut hyrrän sängylle.

Harrastamme laiskaa seksiä, eikä minun oikeastaan tee mieli laueta. Siirrynkin Peikon jalkojen väliin antamaan suuseksiä. Yht’äkkiä Peikko vetäisee  minut jalkovälistään pois. Mä haluan nyt kokeilla yhtä juttua. Hän penkoo leluarkkua hetken. Kääntää minut selälleen. Laittaa paksun tyynyn takapuoleni alle siten, että peppuni on hyvin tarjolla. Heittää jalkani pääni yli. Hieroo itseensä liukuvoidetta ja tulee peppuuni yhdellä pitkällä hitaalla työnnöllä. Rakastan sitä tunnetta, kun Peikko on pepussani. Se on jotain hyvin vaikeasti kuvailtavaa. Kuin jotain silkinsileää liukuisi sisään ja ulos. Peikko tämä mielikuva huvittaa joka kerran, kun kerron sen hänelle.

Tunnen, miten emättimeeni laitetaan jotain, mutta en hahmota mitä. Dildo, joku muu lelu, en tiedä. Peikko laittaa vielä hyrrän klitorikselleni tekemään omaa työtään. Peikko nai minua peppuun ja liikuttelee samalla jotain sisälläni. Yritän kurkkia, mitä sisälläni on, mutta en näe riittävän hyvin. Saan avata jalat ja ottaa hyrrän omaan käteeni. Peikko koventaa tahtia ja minä laukean täristen. Olen lauennut Peikko pepussani ehkä kerran aiemmin, joten kyse on harvinaisesta herkusta :).

Pian minun jälkeeni Peikko laukeaa peppuuni. Vetäytyy ulos ja käy pesulla. Näen, että sisälläni on ollut pienehkö dildo, jota emme ole muistaakseni koskaan aiemmin käyttäneet. Ei suhun mahtunut tämän isompaa, kun mä olin sun pepussa. 

Kun Peikko tulee pesulta, kerron, että mä ajattelin, että mä en jaksa laueta tänään. Joo, mä huomasin sen. Mutta kun mä päätän, koska mun nainen laukeaa. Niin se vaan menee.

Ehkä kiihottavinta, mitä minulle on sanottu pitkään aikaan. Saan jälleen kerran muistutuksen siitä, että minun orgasmini kuuluvat Peikolle. 

3 kommenttia:

 1. Olen lukenut blogejanne pitkään, vaikka en muuten D/s-kuvioita seuraa tai varsinkaan niihin osallistu. On kuitenkin hienoa lukea suomeksi tarkkanäköisiä kuvauksia seksistä ja seksuaalisuudesta nimenomaan molempien osapuolten kirjoittamana. Tässä blogimerkinnässä on oikestaan ensimmäistä kertaa jotain, johon en pysty lainkaan samaistumaan ja joka tuntuu suorastaan epäterveeltä. Voin nähdä sen, että orgasmin ajoitus ja luvanvaraisuus toimivat kiihottavina elementteinä, mutta tuo viimeinen lause, että ihmisen omat orgasmit itsessään kuuluisivat toiselle... Sitä en kykene käsittämään. Mikä osa ihmisen seksuaalisuudesta on enää omaa, jos edes omat orgasmit eivät sitä ole? Oma, kieltämättä maallikkomainen käsitykseni on ollut, että alistuminen on alistujalle tapa harjoittaa omaa seksuaalisuutta. Siksi oma käsitykseni on koetuksella, kun en enää näe alistujan omaa seksuaalisuutta edes siinä henkilökohtaisen nautinnon kliimaksissa. Mitä minulta siis jää ymmärtämättä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkopuolisena ja näistä asioista pahemmin ymmärtämättä vain totean, anteeksi siitä kun tämä ei minua koske, että miksi seksuaalisuuden pitäisi edes olla niin henkilökohtainen ja oma asia? Harva asia yhdessä eletyssä elämässä muutenkaan on. Eniten minä nauttisin juuri siitä, että ne eivät olisi minun oikeastaan ollenkaan ja en saisi asiasta päättää yhtään (ja välttämättä edes koko halukkuudellanikaan seksiin tai nautinnolla ylipäätään ei olisi väliä). Ja että koko elämäni, seksuaalisuudet sun muut mukaanlukien, olisi täysin toiselle omistettua. Se ei valitettavasti ole mahdollista, mutta jos rakkauteni kuuluu toiselle ihmiselle, niin miksipä ei sitten kaikki muukin jos se tuntuu hyvältä? Tarkasti määriteltynä ja erillisenä yksilönä eläminen ei ole ainakaan ihan minua varten, vaan tuntuu yksinäiseltä ja onnettomalta...

   Poista
 2. Seksuaalisuuden jakaminen kumppanin kanssa on tietenkin mitä kallisarvoisinta yhteyden luomista ja ylläpitoa. Silti jokaisella on henkilökohtainen seksuaalisuutensa ja seksuaalinen tyydytyksensä. Se tyydytys on valtavan paljon muutakin kuin vain orgasmi, mutta orgasmi on seksuaalisuuden abstraktista luonteesta ehkä helpoimmin irrotettava kokonaisuus, koska se tapahtuu puhtaasti yksittäisen ihmisen elimistössä. Se on siis henkilökohtainen tapahtuma, vaikka senkin voi ja haluaa jakaa toisen kanssa. En itse pysty samaistumaan ajatukseen, että tuon henkilökohtaisen fyysisen reaktion haluaisi tai edes voisi antaa toisen omaisuudeksi, pois itseltään. Siksi asiaa ihmettelin takertuen kenties liikaakin tuohon blogimerkinnän viimeiseen lauseeseen. Muilta osin tämäkin kirjoitus kuvaa hienosti varauksetonta seksuaalista yhteyttä.

  VastaaPoista