maanantai 21. syyskuuta 2015

2. Päivä


Pieni avautuminen nuken etätehtäviin ja miksi satuin valitsemaan juuri nämä tehtävät

1.) Nukke oli hiljan toivonut minulta kainosti lisää peppuleikkejä. Nyt hän voikin niin aloitella jo kuumottavasti ilman minuakin.

2.) Olemme harjoitelleet laskemista livenä. Minä lasken, ja nukke odottelee. Koska harjoittelu on kesken, niin sitähän voi loistavasti treenata myös etänä.

3.) Nukke rakastaa luontoa, sen hajua, tunnetta jalanpohjissa, ääniä. Mikäs sen parempaa kuin yhdistää kaksi nuken lempiasiaa, luonnon & masokismin.

4-5.) Pitäähän Peikonkin saada tästä huvista omansa ja mahdollisuus arvostella miten etätehtävät ovat suoritettu.

Nuken silmin:

Kuten päivällä kirjoitin, jokaisella asiakaspalvelijalla pitäisi olla pepputappi, niin palvelu sujuisi huomattavasti paremmin. Haluaisin alkaa kouluttamaan asiakaspalvelijoita, mihin pepputapin käyttöön tutustuminen kuuluisi pakollisena oppiaineena.

Olen ennenkin miettinyt miltä tuntuisi työskennellä tappi pepussa tai jotain muuta vastaavaa härnäämässä ajatuksiani. Tiedän työhistoriastani sen, että mitä hankalammat olosuhteet, sen suurempi keskittyminen. Päätin siis haastaa itseni ja päätyä töihin tapin kanssa.

Olin rauhallinen ja läsnä ja selvisin töistäni, jonka jälkeen menin vessaan ja otin tapin pois. En voinut uskoa, mitä tulin juuri tehneeksi. Olenko tyhmänrohkea, hullu vai muuten vaan jotenkin vähän omituinen. Mutta se oli ihan mielettömän kivaa. Ja tajusin todella, että olen välillä vähän sellainen häsääjä ja yritän muka tehokkaasti tehdä tuhat asiaa samaan aikaan. Tapin kanssa keskityin joka ikiseen liikkeeseeni ja olin levollinen. Todennäköisesti paljon siedettävämpi työkaveri myös.

Mietin minkä haasteen voisin ottaa orgasmi-tehtävään. Ikkunani ja verhoni olivat auki ja koska surinan aiheuttaminen tuntui jo muutenkin jännittävältä, päätin jättää ikkunan siihen tilaan, missä se olikin. Ikkunasta ei nähnyt sisään, ellei kiivennyt terassilleni ja kävellyt sen toiseen päähän. Pidin korvat höröllään ja ryhdyin toimeen.

Riisuin itseni alasti ja pujotin talutushihnan nukke-pantaan kiinni. Laitoin hihnan toisen pään kiinni patteriin ja pannan kaulaani. Päätin suorittaa orgasmi-tehtävän häntäni kanssa. Sujautin hännän sisälle taas kyykkyasennossa, minkä jälkeen menin patjalleni konttausasentoon. Olisin halunnut nähdä häntäni peilistä, miten kauniilta se näyttää kontatessa.

Kiinnitin nänneihini Sinulta ja Blondilta saamani lujat nipsut, otin wandin esiin ja aloin kyhnyttää itseni nelinkontin sitä vasten. Välillä painelin häntää syvemmälle. Nipsut eivät kuitenkaan tuntuneet tarpeeksi, joten laskin yläruumiin patjaa vasten, jotta rintani saisivat enemmän huomiota. Ajattelin Sinua katselemassa ja määräilemässä mua. Toivoin selälleni floggerin iskuja samanaikaisesti. Samalla olin kuitenkin helpottunut, että et ollut läsnä, sillä se tuntuisi minusta varmasti aika nololta.

Nousin jälleen istumaan ja näin mielikuvan sinusta sorminesi. Toivon sormiasi sisälleni ja niitä ajatellessa otin omat sormeni käyttöön. Runkkasin itseäni rajusti pitäen sormiani ensin etu- ja sitten takakautta sisälläni. Lopulta käteni väsyi ja huomasin tulevani pian. Olin siitä niin iloinen, minun teki mieleni ulista ja huutaa. Se tuli rajusti… mutta jälkikäteen tajusin, että unohdin laskea. Pyydän tästä kovasti anteeksi. 

Kroppani on leventynyt aika hurjasti tämän kesän aikana, mistä on aika paha olla ja itsetunto aika alhaalla. Olen vain yksinkertaisesti todella väsynyt kokoajan. Siksipä päätinkin, että en saa tehdä luonto-tehtävää, ellen lähde lenkille sitä hoitamaan. Ja jos en tee tehtävää, olet pettynyt minuun ja kärsin siitä vielä enemmän. Joten, lähdin lenkille. 

Minulla ei ollut lähtiessä selkeää ajatusta, miten tehtävän suorittaa. Luotin kuitenkin siihen, että saan metsässä jonkinlaisen impulsin. Löysin jälleen uusia upeita polkuja metsästä ja pian vastaan tuli kaatunut puu, mistä sojotti täydellinen oksa. Katkaisin oksan ja siitä tuli minulle raippa. Ensin minulla oli sellainen olo vasemmassa kyynärvarressani, että se kaipaa pientä näpäytystä. Naputtelin kättäni samalla, kun hölkkäsin eteenpäin. Huomasin, että sain siitä energiaa. Pian keppi olikin kädessäni, kuin ratsastajalla ja aloin leikkiä hevosta ja ratsastajaa. Jalkani kuuluivat hevoselle, mutta yläruumis oli ratsastajan. Näpäyttelin pepulleni napakoita näpäytyksiä juostessani ja huomasin miten paljon se oikeasti kannusti menemään eteenpäin. Välillä näpäyttelin askelten tahdissa, välillä muutama napakampi isku ja hiljaisuutta. 

Lopetin päästyäni isommalle tielle, mutta huomasin, ettei ketään tullut vastaan ja jatkoin. Lopulta varoin ainoastaan asutusten kohdalla. Loppumatkasta kävelin ja kokeilin kepukkaa vähän joka paikkaan. Kävelin ja huitelin menemään. Kokeilin lopuksi myös hölkkää keppi suussa ja sekin oli ihan hauskaa. Ajattelin olevani koira ja totesin, että sitä täytyy kokeilla joskus hännän kanssa. Mullahan on sellainen fantasia, että joku juoksuttaisi mua piiskan kanssa, niin, että polkisi pyörällä vierellä ja piiskaisi välillä kannustukseksi. 

Tätä ajattelin ja Sinua pyörän päälle hölkätessäni. Kiitos ihanasta päivästä jälleen! Huomaan miten paljon nämä piristävät mieltäni ja on ihanaa kantaa sua tällä tavalla mukanani työpäivien läpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti