tiistai 15. syyskuuta 2015

Etsitään: kauniille naiselle sopiva dominoiva mies

Yli vuosi sitten ehkä jopa kaksi, saimme blogin kautta yhteydenoton alistuvalta naiselta, joka oli aikuisiällä herännyt omaan seksuaalisuuteensa ja nyt ihmetteli paikkaansa maailmassa. Koetimme parhaamme mukaan auttaa häntä ja jonkin siemenenkin taisimme saada häneen istutettua, koska hän tuli Turun Baletin seuraaviin bileisiin esiliinan kanssa ihmettelemään. Istuimme illan aikana useamman tovin hänen kanssaan.

Kului viikkoja ja kuukausia. Välillä vaihdoimme muutaman viestin ja kuulumisen, välillä taas meni useampi viikko, jopa kuukausi, hiljaisemmin. Kuitenkin satunnainen keskustelumme alkoi sivuta enemmän tai vähemmän yhtä aihepiiriä nimittäin sopivan vastakappaleen löytämistä. 

Sain kuulla naisen seikkailuista vaniljan/kinkyn/Suomi24/BDSM-baarin seassa, mutta sopivaa vastakappaletta ei vaan tuntunut löytyvän. Taisipa tämä nainen olla yhtenä osatekijänä tekstissänikin, jossa pohdin, mikseivät upeat ihmiset löydä sopivaa seuraa.

Live-polkumme pysyi ensikohtaamisen jälkeen erillään, kunnes tässä hiljan päädyimme samaan tilaisuuteen. Olimme tavanneet siis kerran ennen tätä tilaisuutta, ja nyt parin vuoden jälkeen jatkoimme suunnilleen siitä, mihin viimeksi jäimme. Hauskaa keskustelua riitti pitkin iltaa, ja loppuillasta pohdimme jälleen, missä kaikki hänelle sopivat miehet luuraavaat. Yksi asia johti toiseen, ja työstäkin nyt naisen kanssa saamaani kuningasideaa. Idea oli deitti-ilmoitus, jonka rustaan sellaisen naisen puolesta, jonka olen tavannut kaksi kertaa. En ole haastatellut häntä tätä ilmoitusta varten, vaan kirjoitan mielikuvista, jotka minulle ovat nousseet.

*****

Hyvät Herrat!

Nyt on tarjolla upea, kaunis nainen - sekä vartaloltaan että mieleltään. Alasti en ole häntä nähnyt, harmi, mutta sen verran mielikuvitusta omaan, että jos deitit kariutuvat puoleltasi ulkonäköön, niin kriteerisi ovat saavuttamattoman korkealla. 

Tämä nainen ei ole kynnysmatto, mutta oikein käsiteltynä hän varmasti painaa päänsä kiltisti ja sinua arvostaen alas. 

Nainen on eläväinen, iloinen, huumorintajuinen ja ulospäin suuntautunut. Saat hänestä varmasti oivaa seuraa moneen arjessa ja sen ulkopuolella. Uskon että määrätietoisella, rakastavalla otteella saat tästä naisesta ihan sen minkä haluat.

Hyvä Herra, mitä odotan sinun olevan?

Olet dominoiva, mutta et halua 24/7 -orjasuhdetta. Voit olla polkusi alussa tai kokenut tekijä, mutta ymmärrät, että hyvään dynamiikkaan kuuluu kaksi ihmistä, keskustelua ja kuuntelua. 

Et kuvittele kouluttavasi tästä naisesta switchiä tai mitään muutakaan, mitä hän ei ole. Etsit ennemminkin seurustelusuhdetta kuin sessioseuraa. Olet vapaa. 

Asustelet mahdollisesti neliön Valkeakoski–Heinola–Kotka–Helsinki sisällä, mutta jos vastaat tämän alueen ulkopuolelta, niin ymmärrät jotain etäsuhteista. Kun katsot itseäsi peilistä, pidät siitä mitä näet, myös peilin takana. Olet tosissasi. Olet niin tosissasi, että olet valmis kirjoittamaan ja kertomaan itsestäsi minulle ja blondilleni. 

Jos olet tarpeeksi tosissasi ja ymmärrät, mitä edellä on kirjoitettu, viestisi löytää oikean naisen.

Blondi lisää: Peikko on pelottavan hyvä etsimään ihmisille juuri heille sopivaa seuraa, joskus jopa sen oikean vastakappaleen. Odotan mielenkiinnolla, miten tässä käy. Voin nimittäin omasta puolestani sanoa, että tämä nainen on löytö. Ainakin minä ottaisin hänet heti <3. Ehkä joskus otankin...

4 kommenttia:

 1. Hei!

  Ilmoituksesi pysäytti. Kirjoitit vähän, mutta silti mielikuvia herättävää. Saattaisiko vastinkappaleesi olla fiksu, valoisa ja kaikin tavoin itsensä kanssa sinut oleva mies? Kaikki sanovat olevansa sporttisia ja komeita. Tietenkään en tästä tee poikkeusta, mutta mielelläni lähetän kuvan ja saat itse päättää. Toki myös ajan luoksesi tarjoamaan lasillisen viiniä. Otatko vastaan?

  Olen sinkku, aikuinen, omalla luvalla ja iloisella mielellä liikkeellä. Vuosia sitten luin O:n tarinan, eikä mikään yksittäinen kirja ei ole tehnyt samaa vaikutusta. Pienin askelin, mutta tästä se voisi alkaa. Erottuani olen hymyillyt paljon ja silmät on entistä kirkkaammat. Haluaisin hymyn jatkuvat tästä eteenpäinkin ja löytää sen, mitä etsin. Dominoiva? Kyllä. Henkisesti vahva? Kyllä. Turvallinen? Kyllä. Ja rima korkealla? Kyllä:)

  Mielelläni jatkan privaatimmin, minut saat kiinni tremor71@gmail.com.

  t,
  - M -

  VastaaPoista
 2. Hei Tremor,

  Kiitos vastauksestasi. Nainen on nähnyt vastauksesi, mutta luulen että tämä ei johda jatkoon. Viestisi on kiva ja olet varmasti huipputyyppi, mutta ymmärtääksemme taipumuksenne ei nyt täysin kohtaa.

  Yst. Terv.
  -Peikko

  VastaaPoista
 3. Hei Peikko,
  Ok, en vaivaa enempää. Mutta pakko sanoa, että ei meidän taipumusten kohtaamisesta tai kohtaamattomuudesta voi viestini perusteella oikein johtopäätöksiä vetää. Haen kumppania, ja hakusessa alistuva neiti, joka voi asua kohtuullisen matkankin päässä. Minulle nämä intressit osuivat täysin yksiin, mutta kemiat on sitten ?-merkki. Tämä on neulan etsimistä heinäsuovasta, I know:)

  VastaaPoista
 4. Hei Tremor,

  Olisin ehkäpä käynyt tämän keskustelun mieluummin meilitse kuin tässä, mutta näillä mennään. Emme tehneet johtopäätöksiä siitä mitä viestissä luki vaan siitä millainen profiili sinulla on esim. bdsmbaarissa ja millaisen kuvan sen antaa. Se kuva ei ikävä kyllä nyt osu siihen mitä nainen hakee. Jos olemme täysin väärässä tässä mielikuvassa, niin kuulemme mieluusti sinusta lisää. Uskon kuitenkin että olet huippu tyyppi.

  Ystävällisin terveisin,

  - Peikko

  VastaaPoista