tiistai 12. kesäkuuta 2012

Pikakelausta

Olen muutaman päivän, erityisen voimakkaasti, pohtinut miten monet asiat ovat loksahtaneet paikoilleen viimeisen kahden kuukauden aikana jona Blondini on ollut elämässäni.  Onkohan niin että kun tuntee ja tietää löytäneensä jotain aitoa ja mitä on etsinyt jo pidempään, niin mielikin eheytyy ja ohjaa sinut oikeisiin ratkaisuihin. Juuri nyt tuntuu vahvasti tältä. 

Viimeiset pari viikkoa on ollu hyvin onnellista aikaa. Yksi todella iso ja mieltäni päivittäin kalvanut ikävä asia tuli eilen päätökseensä ja ratkaisu oli vielä sopiva kannaltani. Tästä stressistä johtuen olin melko lamaantunut eilen odottaessani ratkaisua ja kun se viimein tuli, niin lopppuilta meni helpottuneissa tunnelmissa mutta kroppa kävi kovilla kierroksilla. Jätin jopa Blondini nätin kyselyn iltakävelystä väliin, koska tiesin että en olisi ollut hyvää seuraa.

Viimeiseen pariin viikkoon mahtuu monia arkisia pieniä mukavia tapahtumia, niimpä jätän kinky tarinoinnit myöhemmäksi ja kerron enemmän näistä tapahtumista, mutta pikakelauksella.

Kävin Turun Baletin järjestämissä kinky bileissä missä teemana oli Helvetti. Oli mukavaa tavata tutttuja ja tuntemattomia sekä saada kasvoja tutuille nikeille. Monet olivat todella upeasti panostaneet illan teemaan ja pukeutuneet sen mukaisesti. Ohjelma oli loistavaa ja Lucky Hell:n show oli kaikkinensa aivan huikea. Todella näyttävä nainen joka otti yleisönsä eikä varmasti jättänyt ketään kylmäksi.

Seuraava dia kertoo köysikaupoista, sillä tilasin Kuitulinjalta 5mm ja 6mm juuttinarua. Koko tilaus ja sen käsittely oli melko koomista sillä 10 päivän odottelun jälkeen soittelin tilaukseni perään mihin sain hyvin tiukan vastauksen että kaikki tilaukset kyllä lähtee heti seuraavana päivänä ja että posti on kämmännyt näitä paketteja useasti jne. Hän kuitenkin otti sukunimen ylös ja lupasi tarkistaa asian ja kolmen päivän sähläyksen ja kinauksen jälkeen huomattiin että rahani ovat kyllä tulleet heidän tililleen, mutta tilausta verkkokaupasta ei olisi koskaan myyjällä asti tullut. No hyvityksenä parin viikon odotuksesta sain yhden kelan ylimääräistä 5mm juuttinarua.
Kun paketti vihdoin saapui, kävin varaamassa pyykkituvan. Vedin kelat suoraksi ja väljäksi kelaksi käden ympärille, minkä sitten sidoin tiukasti kiinni. Sitten kolme nippua köyttä pesukoneeseen pienen määrän pesuainetta kera. Pesun jälkeen vedin köydet suoraksi ja ripustin ne talonyhtiön kuivaushuoneeseen pyrkien siinäkin vetämään vielä köydet mahdollisimman tiukasti telineeseen. Sitten kuivuri puhaltamaan hellästi ja odottelemaan köysien kuivumista.
Kuivat köydet purin vielä suoraksi pyrkien poistamaan loputkin kierrot. Tämän jälkeen leikkasin muutaman noin 8m palan mihin laitoin solmut päihin. Öljysin vielä köydet Natusanin vauvaöljyllä ja vihdoin ne olivat valmiit.
Kerran nämä köydet ovat jo kiertyneet Blondini ranteiden ympäri kiertäen sängyn alta tiukasti. Siitä sidonta jatkui rintojen ympäri päättyen toiseen nilkkaan mikä piti hänen toista jalkaa kivasti koukussa ja levällään. Mutta näistä enemmän joku toinen kerta ja mahdollisesti kuvien kera.

Blondin kanssa olemme viettäneet paljon aikaa tutustuen toisiimme. Arkeemme kuuluu paljon naurua, hyvää mieltä, keskustelua, koskettelua ja ajatustenlukua. Olemme alkaneet myös ulkoutua makuuhuoneesta ja viime viikko olikin sosiaalisesti aktiivinen. Tapasin, ensimmäistä kertaa, Blondin äidin ja tunnelma oli varsin lämmin ja mukava vaikka hän luulikin minua viherpiipertäväksi puunhalaajaksi.

Samana iltana oli vuorossa yhden kinkyystävä pariskuntani järjestämät illanistujaiset missä syötiin ja juotiin äärettömän hyvin, ehkä jopa liiankin. Blondini sulautui mahtavasti porukkaan ja myös hänestä pidettiin kovasti Hauskaa juttua sekä naurua riitti yömyöhään.

Ice Ice Iceman
Sitten vielä seuraavana päivänä teimme pienen junaretken lähimpään kaupunkiin, Blondin ystäväpariskunnan luo, tarkoituksenamme "pervoilla" oikein kunnolla. Ja sellaiseksi se touhu menikin. "Pervoilut" hoitivat lähinnä Blondini ja hänen huikea ystävätär. Me miehet lähinnä komppasimme taustalle ja ihmettelimme menoa. Ja tämä "pervoilu" tapahtui vaatteet päällä, kiljuen, nauraen, yläfemmoja lyöden ja uskomattomia salaliittoteorioita keksien, pöytä täynnä poppareita, juomaa ja irtokarkkeja. Ota siitä sitten selvää.

Lämmintää kesänalkua kaikille.

1 kommentti: