perjantai 5. heinäkuuta 2013

Blondi: Naisen kanssa?

Olen viime aikoina pohtinut jonkin verran naisen kanssa leikkimistä. Tai melko paljonkin. Inspiraationa toimii eräs viehättävä ja haluttava nainen.

En ole koskaan harrastanut minkäänlaista seksiä kenenkään naisen kanssa. Jos ei siveää pussailua lasketa. Olen kuitenkin läpi elämäni ollut ihastunut naisiin ja ajatellut aina, että voisin ihan yhtä hyvin päätyä seurustelemaan joko naisen tai miehen kanssa. Kadulla minun pääni kääntävät mielenkiintoisen näköiset naiset - eivät oikeastaan miehet. Kuitenkin olen aina päätynyt seurustelemaan miesten kanssa ja harrastanut seksiä miesten kanssa, joten ajattelen, että ehkä miehet sitten luontaisesti viehättävät minua enemmän?

Seksuaalinen suuntautumiseni, jos sellaista tarvitsee määritellä, olisi varmasti edelleen se heterofleksiibeli. Kunnes toisin todistetaan.

Mistä voin tietää, että pidänkö seksistä naisen kanssa, ennen kuin olen kokeillut sitä? Aavistelen, että pidän, mutta enhän oikeasti voi tietää. Pohdin myös sitä, että mitä naisen kanssa seksissä oikein tapahtuu. Onko se pervoseksiä vai vaniljaa? Jos se on pervoseksiä, niin miten roolit menevät? Miltä naisen vartalo tuntuu? Miten se toimii? Loogisesti ajatellen sitä olisi helppo käyttää, koska minulla on samanlainen vartalo ja samanlaiset osat. Mutta entä teknisesti? Mitä osaisin naiselle tehdä? Osaisinko tuottaa naiselle samalla tavalla mielihyvää kuin osaan tuottaa miehelle? Tulisiko osaaminen luonnostaan vai pitäisikö sitä opetella samalla tavalla kuin miestenkin kanssa on pitänyt?

Huokaus. Paljon kysymyksiä.

Pervopiireissä naiset leikkivät paljon keskenään. Eivät suinkaan kaikki, mutta monet. Näin ainakin minä olen asian ymmärtänyt. Harva näistä tuntemistani naisista kuitenkaan olisi valmis seurustelemaan toisen naisen kanssa, vaan ovat parisuhteessa miehen kanssa. Taas olettamus. Ehkä pervoilun pariin päätyy luonnostaan kokeilunhaluisempia naisia, joiden seksuaalisuus ei ole klassisen sukupuolisidonnainen. Kiva leikkikaveri on kiva sukupuoleen katsomatta.

Toista on kuitenkin miesten kanssa. Harva tuntemani pervomies, Peikko mukaan lukien voisi noin vain kuvitella pussailevansa miehen kanssa tai päätyvänsä sänkyyn/sohvalle/pervobileisiin/muuhun sopivaan paikkaan harrastamaan vapautunutta seksiä toisen miehen kanssa. Just for fun? Hmmm. Joku ei nyt täsmää. En kuitenkaan jaksa alkaa kirjoittaa yhteiskuntamme homofobisuudesta ja siitä, että miten kahden miehen välinen seksi katsotaan homoiluksi, mutta kaksi naista voivat koska tahansa leikkiä toistensa kanssa. Ilman että kukaan miettii kenenkään seksuaalista suuntautumista. Täytyy haastatella lisää pervomiehiä tästä aiheesta. Subikundin loistava postaus avaa muuten onnistuneesti miestenvälistä fiilisseksiä- kannattaa lukea. 

Eräissä pervobileissä kävin keskustelua siitä, että miten naiset usein päätyvät leikkimään toistensa kanssa aamuyön humalaisina tunteina. Sama pätee toki myös naisten ja miesten välisiin leikkeihin. Väsyneenä. Aistit turtuneina. En halua tuomita ketään, mutta itse en sellaista halua. Seksi alkoholin vaikutuksen alaisena ei tunnu juuri miltään, koska ainakin minua alkoholi turruttaa. Seksi väsyneenä ei tunnu miltään, koska, noh väsyttää. Toki alkoholi vapauttaa estoja ja tekee lähestymisen helpommaksi – en kiellä sitä. Mutta miinuspuolia on kuitenkin enemmän. 

Reilu vuosi sitten, kun miehiä tuli ja meni enemmän kuin lääkäri olisi määrännyt, ei minulla ollut kovin montaa periaatetta säätöjeni suhteen. Kahdesta kuitenkin pidin tiukasti kiinni. Seksiä vain selvinpäin ja aina kondomin kanssa.

Nautin siis jatkossakin seksini selvin päin! Noh, ehkä ne naiset vaativat toistaiseksi sen yhden lasillisen rohkaisuksi...

5 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun joku muukin haluaa seksinsä selvinpäin! Minä en koskaan ole ymmärtänyt humalan ja seksin yhteenkuuluvuutta. En koskaan. Minusta vähän sama asia, kuin öljy ja vesi.


    Ms. M

    VastaaPoista
  2. Juuri näin - mutta tässäkin kukin menkööt tyylillään. Kyllähän sellainen lievä parin juoman aiheuttama nousuhumala saa halut hyrräämään, mutta herkkyys katoaa itselläni täysin.

    Lisäksi silloin, kun kyse on seksistä, jossa on vaikka piiskaamista, läpsimistä tms, on turvallisuussyistäkin parempi olla ilman alkoholia. Kummankin osapuolen. Koska niitä ylilyöntejä on sitten vaikea ottaa jälkeenpäin takaisin - on kyse sitten fyysisistä tai psyykkisistä sellaisista.

    VastaaPoista
  3. Sama täällä, herkkyys katoaa täysin. Mutta kukin tavallaan. Tosin en ymmärrä, mitä kivaa on seksissä, jossa kumpikin on täysin ns. lärvät. Eihän siitä jää mitään merkkiä mieleen. Kehoon voi jäädä, mutta eivät ole merkitseviä merkkejä.

    Teidän blogi on uskomattoman ihana. :)

    VastaaPoista
  4. Hieno postaus - mä en voisi olla enempää samaa mieltä tuosta "seksiä vain selvinpäin"-kohdasta. Joskus on tullut säädettyä kännissä, mutta yleensä se johtaa vaan kiusallisiin tilanteisiin, jälkeenpäin, eikä mihinkään hyvään: eräs orastava romanssikin tuli pilattua kännisäädöllä (tai pikemminkin sillä morkkistelulla).

    Ja pakko sanoa että sun pohdinta tuosta että miksi naistenvälinen ja miestenvälinen seksi nähdään niiiiiin eri tavalla herätti kiinnostuksen kirjoittaa itsekin aiheesta hieman enemmän - se on oikeastaan yksi asia joka on aina kummeksuttanut itseäni. Tai oikeastaan, "tietysti se on niin", jokin itsestäänselvyys ilman minkäänlaista perustetta. Se "vaan on sillein, tietysti".

    Liian filosofista tähän aamuyön hetkeen. :)

    VastaaPoista
  5. Hei!
    Kokeile seksiä naisen kanssa. Se on kokeilemisen arvoista. Olin itsekin ensin epävarma osaanko, mutta kun tilanne tuli niin kaikki vaan loksahti paikoilleen.

    VastaaPoista