tiistai 25. maaliskuuta 2014

Blondi: Orgasmi

Istumme Peikon kanssa sohvalla vierekkäin. Tulen Peikon kylkeen kiinni, hivuttaudun puoliksi hänen päälleen. Peikko silittelee kasvojani pitkään. Puhelee hellästi. Alkaa läimäytellä poskiani. Ei kovaa. Pysäytän silti tilanteen, ja kerron, että en pysty nyt ottamaan vastaan kipua tai kovaa käyttöä. Kyynel vierähtää silmäkulmasta. Kun mä haluaisin sellaista hellittelyä. Mun pää ei taivu näin nopealla aikataululla kipuun. Olemme hetken lähekkäin. Haluaisitko sä ottaa vaatteet pois päältä ja tulla sänkyyn? Jooh. Saisinko mä ensin käydä pissalla?

Menemme sänkyyn. Mä haluaisin kulta olla tosi tosi täynnä. Peikko kaivelee hetken leluarkkua. Komentaa minut mahalleen sängyn päälle. Laitapa tyyny sun mahan alle. Peikko laittaa uuden hyrrän alleni patjaa vasten. Hyrrä painuu klitorikselleni, kun makaan sen päällä. Uusi hyrrä on alimmallakin voimakkuudella niin tehokas, että kun se osuu klitoriksen huppuun, kehoni tempaisee minut pakonomaisesti pois sen päältä. Nyt sä pysyt paikoillaan ja pidät jalat auki tai muuten mä kaivan piiskaan laatikosta. Halusit tai et. Oletko sä ymmärtänyt? Jooh.

Peikko alkaa asennella suurinta tappia peppuuni. Paljon liukuvoidetta ja aikaa. Hyrisen ja voihkin nautinnosta. Olen tulla monta kertaa jo tapin laiton aikana. Hieron itseäni hyrrää vasten. Välillä hätkähdän sen voimakkuutta ja vetäydyn poispäin. Peikko antaa minun nautiskella rauhassa.

Hän täyttää minua lisää. Tunne, miten jotain asetellaan sisälleni. Arvaan sen olevan ison mustan dildon laatikosta. Olen jatkuvasti todella lähellä laukeamista. Jos minun pitäisi nyt pidätellä orgasmia, en yksinkertaisesti onnistuisi siinä. Voimakas hyrrä klitoriksen alla, molemmat reiät hyvin hyvin hyvin täynnä. Käytettynä. Venytettynä.

Peikko alkaa työstää minua dildolla. En kestä pitkään. Ehdin kysyä luvan ja laukean hillittömästi huutaen. Orgasmi tulee hyökyen ylitseni ja kestää pitkään. Peikko istuu reisieni päällä eikä päästä minua liikkumaan. Hän nai minua edelleen kovaa dildolla, orgasmi jatkuu ja jatkuu. Ja kuulen huutavani edelleen. Jännitän reisiäni ja yritän painaa jalkojani yhteen. Turhaan. Peikko on lukinnut minut paikoilleen. En tiedä kuka olen ja missä olen. Pääni on täysin tyhjä kaikesta. Tiedän vain, että tulen edelleen. Jossain kohtaa orgasmi loppuu ja lyyhistyn sängylle.

Peikko kääntää minut selälleni ja istuu jalkoväliini. Jatkaa samoilla leluilla, vaihtaa myöhemmin dildon sormiinsa. Kun lopetamme, olen täysin rättipoikki. Peikko käy suihkussa. Minä torkahdan. 

Onko tämä sellaista hellittelyseksiä sulle? Peikko kysyy myöhemmin. On, tämä on juuri sellaista. Meidän vaniljaseksiä.

Peikon kasvot: Pienelle orgasmifettarille edellä kuvattu oli namia. Arvasin hekuman hetkellä blondini pyrkivän "karkuun", joten luvan annettuani painauduin blondin alaselän päälle. Blondi tuli, tuli, tuli... ja Peikko kehräsi.

2 kommenttia:

 1. En ole aiemmin lukenut kommenttibokseja, joten en tiedä onko aihetta käsitelty. Olen kateellinen Blondille, kun se tulee noin helposti. Itse en pysty siihen ollenkaan, en luvan kanssa enkä ilman lupaa. Vaikka menen helposti omaan maailmaani ja ymmärrykseni on heikkoa, en pysty laukeamaan. Kaikenlaisia konsteja on kokeiltu. Eli minua suunnattomasti ärsyttää kun toiset saavat ja minä en koskaan. Paitsi itsekseni... Tunnetteko muita naisia jotka ei vaan tule millään?

  VastaaPoista
 2. Hei anonyymi!

  Kiitos kommentistasi. Olen itse lauennut miehen kanssa ensimmäisen kerran vasta kun tapasin Peikon eli nelikymppisenä. Suhteemme alussa laukesin lähes pelkästä kosketuksesta ja leikkiminen oli hyvin orgasmikeskeistä. Kyllä Peikko joutuu nykyään tekemään oikeasti töitä orgasmieni eteen, ei niitä tulee enää kuin plussapalloja :). Toki Peikko tuntee minut myös niin hyvin, että tietää, millä keinoin hän saa minut laukeamaan. Mutta enhän minä oikeasti aina laukea, vaikka Peikko tekisi mitä. Välillä keho on blokissa, välillä mieli, välillä ei huvita muuten vaan - eikä silloin laukeamisesta tule mitään vaikka Peikko tekisi mitä tahansa taikatemppuja.

  Itse tarvitsen laukeamiseen todella vahvan stimulaation - olen tarvinnut aina, runkatessakin. Tehokas hyrrä, lelu sisään, usein lelu vielä peppuun... Mutta toisille ei tietenkään pidä eikä pysty antamaan mitään neuvoja, jokaisen täytyy löytää omat keinonsa itse.

  Toivottavasti sinäkin löydät joskus sinulle sopivan tavan laueta.

  //blondi

  VastaaPoista