maanantai 25. kesäkuuta 2012

Kiltti, voisitko laskea nopeammin?

Juhannukseksi oli leppoisia suunnitelmia ja onneksi suunnitelmat myös pitivät.
Aattona puoliltapäivin suuntasimme juna-asemalle päämääränämme mennä "maalle" (lue lähikaupunkiin) ystävä kinkypariskunnan luo. Suurin osa juhannus matkaajista olivat jo lähteneet, joten juna oli melko tyhjä, semminkin kun olimme lemmikkivaunussa.
Maalla keskityimme olennaiseen eli lautapelailuun, lonkeron juomiseen, grillailuun, syömiseen ja mukavaan jutusteluun. Tulipa taas keskusteltua suomen kinkypiirien sisäsiittoisuudesta ja jopa sen ahdasmielisyydestä, mistä melkeen kaikki keskustelijat olivat saaneet osansa.

Kotiuduimme vielä samana iltana ja tällä kertaa lemmikkivaunu olikin täysin tyhjä. Blondini makoili penkillä poikittain jalat sylissäni. Hän oli ihanasti pukeutunut ohueen hameeseen ja kuinka ollakkaan pian käteni silittelivät hänen sisäreisiään. Annoin sormieni juosta lähellä nivusia ja häpyä hellästi kiusaten välillä hitaammin ja välillä voimmakkaamin. Käteni kävivät välillä hänen polvellaan mutta palasivat pian lähemmäs lämmintä jalkojenväliä. Tämä oli mukavaa kevyttä leikkiä vaikkakin hyvin kilttiä sellaista. Myöhemmin Blondini kuitenkin kertoi että hän valui ja vaan toivoi että olisi saanut sormeni sisälleen. Vaunu oli tyhjä joten nyt jäi kyllä yksi hieno kokemus käyttämättä. Mutta onneksi meillä on aikaa.

Illalla purimme kyllä toistemme paineet ja nukuimme lämpimästi kainalokkain. Seuraavana päivänä laitoin meille ruokaa asunnossani ja Blondini tuli lounaalle. Makoisan lounaan jälkeen siirryimme päiväunille mistä heättyämme emme pystyneet pitämään näppejämme erossa toisistamme. Tämä osio elämästämme ehkä kaipaisi pientä tarkennusta jopa ihan oman blogitekstin muodossa mutta ehkäpä nyt on oikea hetki siitä edes vähän kertoa. Eli, me emme juurikaan "sekstaile" sanan perinteisessä merkityksessä. Penikseni on hyvin harvoin Blondini sisällä, jos suuta ei lasketa. Me pidämme toistemme käsistä ja suusta millä 99% tyydytämme toisemme. Tämän lisäksi tietenkin tarpeen ja fiiliksen mukaan käytämme nipistimiä, piiskoja, köyttä, rautoja, vibroja, tappeja yms. Tämä on meidän juttumme ja se toimii erittäin hyvin.

Minun pitäisi kirjoittaa myös tiloista (sub space, blond space, sub drop), mutta toistaiseksi se on jäänyt suunnitelmaksi, mutta palaan aiheeseen 100% varmasti. Kuitenkin lyhyesti aiheesta, Blondini menee tiloihin nopeasti oikein käsiteltynä. Napakka ote hiuksista, katse syvälle silmiin ja se on menoa. Kun hän saa sormeni sisäänsä hän on nopeasti jossain minne en enää mukaan pääse, mutta mistä osaan hänet turvallisesti ja kauniisti taluttaa takaisin. Monesti leikki lähtee spontaanisti liikkeelle mutta pian olemme syvissä vesissä ja mikäs se nautinnollisempaa.


Tällaisen spontaanin leikin jälkeen Blondini makoili mahallaan ja tiloissaan sängyssäni n. 5 orgasmin jälkeen minun taluttaessa häntä takaisin. Useasti käy niin, että palattuaan Blondini käy hyvin kovilla kierroksilla ja useasti hän alkaa pyytämään lisää käsittelyä. Riippuen siitä kuinka kauniisti hän osaa asiansa esittää ja siitä kuinka pyynnön otan vastaan, mitä tapahtuu jatkossa. Nyt minut valtasi olo että haluan Blondini olevan tilassa missä hän ei enää halua lisää käsittelyä. Niimpä hänen maatessa sängylläni mahallaan hän sai ensin kokea avokämmet pakaroillaan ja kun hän siitä kokemuksesta kokosi itseään kävin hakemassa narua ja pyykkipoikia. Nostin hänet hiuksista ylös ja talutin vanhan merimiesarkun luo ja laskin hänet makaamaan arkun päälle selälleen. Sidoin hänen kätensä pään yli arkun päässä olevaan lenkkiin ja jalat sidoin nilkoista levälleen niin että naru kiersi arkun. Siinä Blondini makoili avuttomana, alistuneena, tiheästi hengittäen, tulevaa odottaen ja niin kauniina.
Blondini sai aluksi pyykkipoikia rintoihinsa  jonka jälkeen piiskasin bambukepillä hänen rimpuilevia jalkojaan sekä rintoja. Välillä läpsin avokämmenellä hänen häpyään ja kun hän oli rajoilla kivun kanssa vaihdon tämän kovaan sormetukseen. Joka kerta kun hän pyysi lupaa laueta, lopetin sormetuksen ja aloitin piiskauksen alusta. Loppujen lopuksi hän oli hyvin herkillä, vinkui, rimpuili ja anoi lupaa laueta. Kun hän lopulta sai luvan, pelkäsin hänen tippuvan arkulta, mitä ei tietenkään tapahtunut. Jatkoin tietenkin leikkiä ja useamman orgasmin (ehkä jopa tilanteeseen jo totutun tavan mukaisesti) Blondini kysyi lupaa laueta hieman liian myöhään ja kun vastasinkin kieltävästi hän anteeksi pyytäen laukesi käsilleni. Koska tällainen käytöshän ei ole Blondilleni sopivaa, levitin hänen jalkansa levälleen ja menin itse seisomaan niiden väliin jotta ne varmasti pysyvät tiukasti auki.
Tämän jälkeen avokämmenelle läpsin hänen häpyään rajusti ja kauan samalla kertoen hänelle säännöistä joita olemme yhdessä laatineet. Hän rimpuili ja yritti karkuun, mutta turhaan. Kun lopulta rankaisu oli ohi, työnsin 3 sormea hänen sisäänsä ja kerroin että harjoittelemme orgasmin pidättelyä. Eikä aikaakaan kun olimme somassa yksityisopetuksessa hänen pyytäessä lupaa laueta. Kerroin laskevani kymmeneen ja sinne päästyäni hän saisi laueta. Aloitin laskemisen (tuskallisen hitaasti tietenkin) sormieni tehdessä työtä hänen sisällään. Blondini tärisi, värisi, vinkui ja aneli, mutta laskin hitaasti eteenpäin. Hän kiemurteli tuskissaan ja nautinnossaan ja näin kyllä että hän yritti kaikilla voimillaan pidätellä. "Kiltti, voisitko laskea nopeammin." kuulin hänen anovan kun olin ehtinyt laskuissani noin viiteen. Näin, tunsin ja tiesin hänen antaneen minulle jälleen kaikkensa, mistä johtuen kirin hieman tahtia ja päästin hänet kiljuen "piinastaan". Hieman myöhemmin avasin hänet köysistä, nostin hänet istumaan, halasin hellästi ja juotin hänelle vettä. Hetkeä myöhemmin talutin hänet fyysisesti sängylle ja henkisesti takaisin jälleen viereeni missä meillä on maailman paras paikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti