sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Blondi: Seksisunnuntai - pohdintaa seksileluista

Vietän tapani mukaan seksisunnuntaita. Kotiuduin juuri Peikolta, ja jostain syystä ajatukseni kiertävät seksin ympärillä. Huomaan ilokseni, että kuukauden kestänyt flunssa on väistymässä, koska ajatukset harhailevat seksin parissa. Minulle sunnuntait ovat usein melko seksipitoisia. Ei velvollisuuksia, pelkästään vapaata. Aikaa lillua, olla ja laiskotella. Juon paljon kahvia, selailen ja luen blogeja, katselen kuvia, kirjoitan blogitekstejä, leikin, nukun päiväunia, leikin uudelleen…

Keskustelimme tänään Peikon kanssa seksileluista ja niiden funktiosta. Vaniljaseksissä seksilelut mielletään usein erilaisiksi sauvoiksi ja dildoiksi, pervoseksissä ne voivat olla mitä tahansa. Vaniljaseksissä seksilelujen ainoa (?) funktio on tuottaa nautintoa joko naiselle, miehelle tai molemmille. Pervoilussa lelujen funktio taas vaihtelee. Niillä voidaan toki tuottaa usein myös nautintoa, mutta paljon muutakin. Kipua ja  siihen vivahtavia fyysisiä tuntemuksia. Psyykkisiä tuntemuksia. Häpeää, nöyryytystä, odottamista, levollisuutta, epätoivoa, käytetyksi tulemisen kokemusta…

Kun harrastin vielä yksinomaan vaniljaseksiä, minulla oli tasan yksi seksilelu. Söpö pinkki keskikokoinen dildo, jonka tuolloinen pitkäaikainen kumppanini oli minulle joskus joululahjaksi ostanut. Tarkkaan valittu siten, että dildo ei ollut suurempi kuin hänen kalunsa. Koska tavallisessa yhdyntäkeskeisessä heteroseksissä mikään ei ole niin pyhää kuin miehen kalu! Kaikki keskittyy sen ympärille. En ole koskaan ymmärtänyt, miten se sisään-ulos-liike tekisi naisen autuaaksi ja tyytyväiseksi. En tunne naisia, jotka saisivat nautintonsa puhtaasti yhdynnästä enkä kuulu itsekään niihin.

Ilmeisesti suurelle osalle ei-pervomiehiä seksilelut edustavat jonkinmoista uhkaa heidän miehuudelleen. Ehkä he ajattelevat, että seksilelujen käyttö on jotenkin heiltä pois? Itse näen asian päinvastoin, ja koen niiden tuovan ehdottomasti paljon lisää. Kummallekin osapuolelle. Vuoden pervoilun jälkeen ajatus siitä, että seksi olisi vain yhdyntää ja yhdyntä seksi mitta, ahdistaa ja tuntuu oikeasti kummalliselle. Että seksi olisi sidottu jollain tavalla miehen laukeamiseen? Outoa.

Palatakseni vielä tuohon yhteen seksileluun. Olen varhaisteini-iästä asti ollut utelias tunkemaan sisälleni kaikkia mahdollista, ja olen sitä yhä edelleen. Vanhassa elämässäni lelujen virkaa saivat tehdä erilaiset kasvi- ja hedelmäkunnan tuotteet sekä erilaiset kaapista löytyvät keittiö- ja muut sopivat välineet. Eli se yksi lelu ei ollut riittävä. Saan ennen kaikkea psyykkisen tyydytyksen siitä, kun tunnen olevani täynnä ja venytetty. Fetissi tai fiksaatio, mene ja tiedä. Kun erosin entisestä kumppanistani, tilasin oitis itselleni Kaalimato.comista ison säkin erilaisia dildoja. Ei mitään moottorisoituja, vaan erimallisia ja erikokoisia sauvoja. Emättimeen, peppuun. Huomasin kuitenkin pian, että näistä vain muutamasta tuli suosikkini, suurin osa lojuu edelleenkin kaapin pohjalla lähes käyttämättömänä.

Nyt joku yhdyntäkeskeinen ihminen saattaakin kysyä minulta, että no, eikö se kalu sitten riitä? Ei. Minulle se ei riitä eikä ole koskaan riittänyt riippumatta kalun koosta tai käyttäjästä. Vaadin kohtuullisen voimakasta ja monipuolista fyysistä stimulaatiota lauetakseni. Kalun merkitys seksissä on minulle aivan toinen kuin seksilelujen. Nautin Peikon kalusta sisälläni. Liitän sen kuitenkin usein hellempään fiilistelyseksiin. Tai sitten sellaiseen seksiin, jossa Peikko ottaa puhtaasti haluamansa.

En ole koskaan saanut pelkästään kalusta sisälläni sellaista tunnetta, että minua käytetään. Kun kaluun yhdistetään esim. erilainen käskeminen, tappi ja hyrrä tai puhutaan peppuseksistä, niin päästäänkin jo aivan eri asteikolle. Miksi siis en hyödyntäisi seksileluja lisäämään nautintoani seksissä? Toki Peikon kanssa seksiä harrastaessa määrää hän sen, mitä leluja milloinkin käytämme. Vaniljaisemmassa seksissä Peikon kanssa voin kyllä esittää toivomuksia itsekin, mutta huomaan, että olen hieman hämilläni tehdessäni sitä. Koska en ole tottunut siihen, että voisin itse esittää toivomuksia. Kun minua taas heitellään seinille, ei minulla ole mitään sanomista siihen, mitä Peikko lelulaatikosta milloinkin esille kaivaa. Mitä hän minuun ripustaa tai tunkee, on ripustamatta tai tunkematta, on täysin hänen vallassaan.

Jos minun pitäisi valita vain yksi seksilelu ja luopua kaikista muista, valitsisin ilman muuta hyrrän. Hyrrä ja Peikon kädet tyydyttävät mainiosti sekä fyysiset tarpeeni että kokemukseni siitä, että haluan olla täynnä ja käytetty.  Mikään sauva ei korvaa sitä tunnetta, kun saan Peikon käden sisääni. Harjoittelun tuloksena käsi menee sisälleni jo lähes kokonaan. Se tunne, kun keskityn hengittämään ja rentouttamaan lihaksiani ja sisääni työnnetään pikkuhiljaa liukuvoiteella läpeensä liukastettu käsi. Hengitän, rentoudun ja tunnustelen kun minut täytetään. Tunne on psyykkisesti huikea.

Pervoilussa seksileluja on toki paljon muitakin kuin vain hyrrä ja ne sisälle tungettavat. Lasken itse myös piiskat, köydet, suukapulat, kahleet ja erilaiset klipsit ja nipistimet seksileluiksi, koska meillä ainakin toistaiseksi pervoiluun kuuluu aina myös seksi jossain muodossa. Monelle kategoria on varmasti myös paljon laajempi sisältäen esim. erilaisia asusteita ja välineitä, joiden olemassaolosta minulla ei ole aavistustakaan.

Mistä seksilelusta Sinä et suostuisi luopumaan?

PS. Tämän blogitekstin synnyttämiseksi vaadittiin kaksi orgasmia ja iso kasa erilaisia seksileluja. Ja totta kai Peikolta lupa leikkiä ja laueta. 

17 kommenttia:

 1. Hyvä ja valaiseva teksti taas, ja repesin kyllä loppukaneetin kohdalla. :D
  Kalukeskeisyys on mielenkiintoinen asia.. On seksiä (=lisääntyminen) ja on seksiä (=nautinto, parisuhteen hoito, aikuisten leikki jne). Ensimmäisessä näistä kalu on toki kuningas, mutta kaikessa muussa se on valinnainen, kiva juttu.

  VastaaPoista
 2. Anteeksi tyhmyyteni mutta mikä on tämä hyrräksi kutsumasi härpäke?

  VastaaPoista
 3. Hyrrä on lempinimemme tälle -> http://en.wikipedia.org/wiki/Hitachi_Magic_Wand

  -Peikko

  VastaaPoista
 4. Meillä samaista kapinetta kutsutaan jyräksi. Koska sillä, noh, jyrätään...

  Ja jyrästäni en luopuisi minäkään.

  VastaaPoista
 5. Mistä niitä saa? Saako kotimaasta?

  VastaaPoista
 6. En ole jaksanut etsiä aitoa Hitachin wandia, mutta kotimaasta saa hyviä kopioita esim. http://www.nettiseksikauppa.fi/magic-wand-orgasmikone.html

  - Peikko

  VastaaPoista
 7. Hei. Olen lukijanne, usein kyynel silmässä koska suhteenne on mielestäni niin kaunis.. Itse olen vaniljaseksi-ihminen mutta kiinnostus suurempaa nautintoa kohtaan on kova joten mainittu Magic Wand saapuu ensi viikolla tänne. Oikein hyvää jatkoa, olette ihana & inspiroiva pari!

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Tetris ja Pikkutikru: kun omat wandinne saatte niin varmasti ystävällisesti voitte tänne kirjoittaa muutaman sanan arvostelun?

  Hiukan naurattaa kun oma wandimme alkoi tänään yskimään, vieläpä kriittiselle hetkellä. Muistan blondin epäuskoiset silmät ja sanat "eikä?!?!?".

  VastaaPoista
 10. Ja mua ei naurattanut kyllä yhtään...

  No, hyrrä on palvellut Peikon naisia jo useita vuosia ennen minua ja viimeisen vuoden minua sen verran kovalla käytöllä, että se voidaan haudata juhlallisin menoin. Tai taidankin kehystää raadon seinälle ;).

  Onneksi Peikko fiksuna miehenä omistaa toisenkin kappaleen kyseistä härpäkettä (lähes käyttämättömän), joten apu oli lähellä - lue sängyn alla. Namnam <3

  VastaaPoista
 11. Wandin kanssa olen tehnyt nyt tuttavuutta ja ostos ei todellakaan kaduta :D Mukavaa tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun olet tykännyt wandista. Pian olet keksinyt sille jo lempinimen...

   Poista
 12. Teidän suosituksesta uusi hyrrä myös täällä! Ihana, loistava ja aina orkun takaava tuote, ihana!

  VastaaPoista
 13. Tulin vain kertomaan olevani peniskeskeinen nainen :D Millään muulla "välineellä" en ole koskaan saanut yhtä kokonaisvaltaisia orgasmeja ja seksi jää kohdallani vajaaksi ilman penetraatiota. Minkä lisäksi koen kyllä penetraation myös henkisesti erittäin voimakkaaksi ja tärkeäksi elementiksi tyydytyksessäni.

  VastaaPoista
 14. Hei Anonyymi!

  Kiitos kivasta kommentista. Peniskeskeisyys on täysin suotavaa ja sallittavaa - minulla ja Peikolla se ei vaan ole meidän juttumme. Lisäksi minun laukeamiseeni vaaditaan melko kovaa stimulaatiota, jota penis ei anna. Ihanaa kuulla, että sinä kuitenkin nautit <3

  Itse saan nykyään rajuimmat orgamit ollessani Peikon päällä, siis hänen kalu minun sisälläni ja hyrrä klitoriksellani. Namnam.

  Olipa hauska palata tähän vanhempaan postaukseen.

  //blondi

  VastaaPoista
 15. Minä taas miehenä olen oppinut arvostamaan erilaisia leluja. Pitkään vierastin niiden käyttöä, luultavastikkin juurikin noista syistä, että ne "alentaisivat" miehuuttani ja sitä rataa. No nyt kuitenkin jo hyvän tovin niillä lisämaustetta seksiin tuoneena suosittelen niitä suunnattomasti! Kyllä se minustakin miehisenä osapuolena tuntuu paljon tyydyttävämmältä, kun kumppani huokailee selvästi aidosta nautinnosta, eikä vain korosta ääniään minun mieliksi.

  Vanhahko, mutta asiallinen postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ihmeellistä! Mistä seksileluista sinä miehenä olet tykännyt??? Onko niin, että miehille valikoima on suppeampi?

   //blondi

   Poista