keskiviikko 7. elokuuta 2013

Blondi: Mieli lepää - arkiseksiä

Heinäkuu oli pervorintamalla täynnä monenlaista uutta. Nyt mieli on tyytyväinen, mutta väsynyt. En kykenisi tällä hetkellä ottamaan vastaan hirveästi mitään uutta. Kesäloma on tältä erää vietetty, ja yritän vähitellen palailla arkirytmeihin. Arkirytmiä seuraavat myös arkisäännöt. Enimmäkseen koneella ja pervosivustoilla oleilua rajoittavat säännöt. Kesälomalla mieli vaelteli positiivisen levottomasti, kun aloitti aamun lukemalla pervoblogeja - nyt se hupi jää tehtäväksi vasta työpäivän jälkeen.

*****

Olemme Peikon kanssa tutustuneet netin kautta erääseen viehättävään alistuvaan naiseen. Toivon, että saamme hänestä myös ihan liveystävän - sellaisia ei ole koskaan liikaa. Peikko on ottanut naisen lempeästi siipiensä suojaan, ehkä vähän myös minäkin. Peikko ei ole hakenut itselleen leikkikaveria, mutta on kuitenkin päätynyt joitakin kertoja leikkimään naisen kanssa netin välityksellä. Olen lukenut käydyt keskustelut. Ja nauttinut joka sanasta. Itse en nettileikkiin taivu (se mielikuvien puute…), mutta tykkään ajatuksesta hurjasti. Siitä, että Peikko voi antaa ihanalle naiselle kivan ja turvallisen sekä samalla nautittavan kokemuksen alistumisesta. Siitä, että nainen voi antaa Peikolle jotain, josta Peikko puolestaan nauttii. Kaikki tämä tuo suhteeseemme lisää, eikä ole keneltäkään pois. Roolit ovat selvät, samoin se, että leikki tapahtuu ystävinä.

Eräänä iltana pääsin seuraaman tällaista tilannetta livenä - siis kirjoitetussa muodossa. Taisinpa itsekin jotain leikkiin kirjoitella. Kokemus oli miellyttävä, ja siinä oli paljon tunnetta mukana. Kiihotuin nettileikistä niin paljon, että kun nainen oli lauennut kauniisti, oli minun pakko kysyä Peikolta lupa käydä leikkimässä itseni kanssa.

Kipinät minun ja Peikon välillä sinkoilivat vielä leikin jälkeisenäkin päivänä. Peikko harjoitutti minua pitkästä aikaa ottamaan hänen kättään sisälleni. Ja minä nautin ja nautin siitä täysinäisyyden tunteesta. Venymisestä. Ja kiireettömyydestä. Kun voi vaan rauhassa tunnustella ja kokeilla. Kuitenkin täysin ilman paineita suorittamisesta. Vaikka minä niin haluaisin sen käden joskus kokonaan sisälleni. Lopuksi hyrrän ja neljän sormen rauhallinen yhteispeli toivat minulle ison orgasmin.

Peikko päätti, että samalla harjoittelemme myös suujuttuja. Peikko nauttii, kun hänen kalunsa on syvällä kurkussani. Jaksoimme keskittyä tähänkin nautittavaan puuhaan ihan rauhassa. Nautin itsekin siitä tunteesta, kun kalun kärki ohittaa kurkunpääni ja saan huuleni puristettua aivan kalun juuren ympärille. Ja kun se kalun kärki liikkuu kurkunpään läpi edestakaisin, niin tunnetta on vaikea intiimiydessään kuvailla. Kunhan vain saan happea tarpeeksi, niin voisin jatkaa vaikka miten pitkään. Tänään sain Peikolta paljon hyvä tyttö –kehuja ja poskelle läpsyttelyä, kun jaksoin keskittyä kurkunpään rentouttamiseen ja hengittämiseen. Kiihottavinta suuhun nainnissa käyttävänä olemisen jälkeen on kyllä se kuola, jota tulee aivan hillitön määrä. Paksua sitkeää limaa, jolla on sitten kiva leikkiä. Lopuksi otin itselleni hieman vapauksia ja pitkitin Peikon laukeamista. Peikon orgasmi oli poikkeuksellisen voimakas ja äänekäs, ja hän laukesi pitkästä aikaa suuhuni. Jotenkin kaikki seksi oli äärettömän kaunista ja hellää, sellaista rauhallista kahden ihmisen yhdessäoloa.

*****

Loman loppumisen kunniaksi tilasin uusia seksileluja. Paketti tuli nopeaan postista, ja lelut päätyivät hyvässä järjestyksessä arkkuun. Heitin lähes kaikki vanhat dildot pois uusien tilalta. Panostin laadukkaisiin leluihin, jotka toivottavasti kestävät pitkään. Vanhat dildot olivat sellaisia halpiksia, sekalaisen värisiä. En pidä itse värikkäistä seksileluista, joten uudet dildot ovat näyttävän mustia. Hankin myös elämäni ensimmäiset geishapallot. Ajatus niistä sisälläni ei hirveästi sinänsä kiihota, mutta ajatus siitä, että minulla on pallot sisällä Peikon käskystä erinäisissä tilanteissa, kiihottaa kyllä. Mutta katsotaan, mihin kaikkeen pallot taipuvat.

Hankintalistalle jäi vielä pumpattava dildo. Onko kenelläkään kokemusta sellaisista? Jos on, niin minkä merkkisiä härpäkkeitä käytätte? Vinkkejä ja linkkejä tuotteista ja ostopaikoista saa laittaa tulemaan. 

1 kommentti:

  1. Kiitos tästäkin jutusta. Osaat kirjoittaa aistikkaasti ja kiihoittavasti. Peruspornon hakkaa mennentullen.:)
    -HenkkaK

    VastaaPoista