tiistai 15. huhtikuuta 2014

Blondi: Erilainen sunnuntai

Kotiuduin aamulla toinen ihollani tuoksuen. Olin valuvan märkä ja edelleen halukas. Jos olisimme olleet Peikon kanssa kaksin kotona, olisin raiskannut hänet sänkyyn. Nyt kotona oli kuitenkin myös lapsi, lisäksi tiedossa oli Peikon pienen suvun tapaamista ja jonkinlaista edustamista perheen kera.

Päivä sujui väsyneenä, lievästi kohmeloisena ja migreenilääkkeestä melko turtana. Jostain syystä myös menkat alkoivat reilusti etuajassa. Kuitenkin illemmalla, kun lapsi lähti harrastuksiinsa riisuimme vaatteet. Ajatuksenani oli hyrräillä itselleni järisyttävä orgasmi Peikon päällä, mutta toisin kävi.

*****

Peikko tulee syvälle kurkkuuni. Nai lujaa. Vetäydyn välillä pois ja valun kuolaa. Paksuja vanoja Peikon vatsalle. Haukon happea suu auki ja kuolaan. Menen Peikon päälle ja sujautan hänet sisääni. Käynnistän hyrrän ja vien sen klitorikselleni. Nautiskelen pitkään, mutta orgasmi ei tule. Väsymys ja migreenilääke tekevät tehtävänsä. Peikko laukeaa sisälleni. Olemme pitkään lähekkäin. Sanon Peikolle, että minun tekee todella paljon mieli ja haluaisin laueta. Saan luvan leikkiä dildolla ja hyrrällä Peikon katsellessa. Vetäydyn pois Peikon päältä ja siistin hänet talouspaperilla pahimmasta verestä.

Asettelen itseni nojaamaan sängyn päätyyn puoli-istuvaan asentoon. Otan pyyhkeen alleni koska vuodan sekä verta että spermaa. Peikko on sillä aikaa kaivanut laatikosta lempidildoni, sen ison mustan. Lisäksi hänellä on kädessä bambukeppi. Saan käskyn laittaa dildon sisälleni ja hyrrän päälle. Teen sen hitaasti huokaillen. Peikko naputtelee minua samalla sisäreisille. Avaan jalat niin auki kun saan. Jatkamme näin pitkään. Orgasmi on tuloillaan monta kertaa, mutta karkaa aina. Peikko on kumartunut kasvojeni puoleen. Silittelee. Ottaa kaulasta kiinni. Puristaa. Minä hengitän. Uppoan Peikon silmiin ja unohdan hyrrän ja dildon. Peikko taputtelee poskiani. Kovemmin. Kovemmin. Kunnes taputtelu on muuttunut läpsimiseksi. Naps. Naps. Käsi lyö vuorotellen kummallekin poskelle. Pysähtyy välillä silittelemään. Minä en malta laittaa silmiä kiinni, joten katsekontakti ei katkea missään vaiheessa. Leijun omassa tilassani – viime kerrasta on todella pitkä aika. Ajantajuni on mennyt, enkä tiedä, miten pitkään jatkamme. Nyt sä olet kyllä sellainen raasu.

Peikko poistuu suihkuun ja antaa minulle luvan leikkiä itsekseni loppuun. Orgasmi tulee viimein, mutta se on kovan työn takana. Kun Peikko tulee suihkusta, istun yhä samassa asennossa ja puristan jalkojani yhteen. Dildo on edelleen sisälläni.  Peikko komentaa minut vatsalleni poikittain sängyn päälle. Nappaa ison kasan piiskoja arkusta. Aloittaa hapsupiiskalla ja lyö lujaa. Lämmittelee minut pehmeäksi. Seuraavaksi on vuorossa bambu, jonka alla jo kirahtelen. Seuraavaksi tunnen takapuolellani bastardon kapean ja joustavan pään. Se lyö minua kolme kertaa. Jokaisen iskun jälkeen vetäydyn rullalle sänkyyn. Peikko kääntää minut yhtä monta kertaa lempeän päättäväisesti vatsalleni. Silittelee pahimman kivun pois kunnes lyö taas. Lopulta hän kertoo, että piiska on loppu tältä kertaa ja käskee minut peiton alle. Pyydän, että saisin vielä lisää piiskaa. Sitä ei kuitenkaan tule, koska meillä ei ole enempää aikaa. Hellittelemme sängyllä vielä hetken, kunnes nousen pesemään lelut ja itseni. Ihailen peilistä juomuja takapuolessani. Minulla on ollut niitä ikävä.

Loppuilta menee sumussa. Yöksi saan laittaa pannan kaulaan. Olen onnellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti