perjantai 18. heinäkuuta 2014

Blondi: Rottinkia

Peikko on ollut kisailemassa satojen kilometrien päässä lähes viikon. Saimme hänet vihdoin lapsen kanssa kotiin. Kummallakin on ollut kova ikävä. Pari tuntia Peikon saapumisen jälkeen lapsi pakkasi puolestaan tavaransa ja suuntasi viikon kestävälle leirille.

Otimme Peikon kanssa pitkät päiväunet, jonka jälkeen purimme kertyneet paineet. Peikko kaataa minut selälleen sängylle. Riisuu housuni. Vetää hihattoman topin rintojeni yli ja kiinnittää nänneihini pyykkipojat. Siirtyy jalkojeni väliin. Painaa jalkani yhteen ja nuolee. Kiusoittelee pitkään. Vain kielen pää ylettyy klitorikselleni ja voihkin turhautuneena. Peikko nostaa jalkani nipussa kohti kattoa ja vie ne lähes pääni yli. Kieli kulkee minussa. Lämpimänä, sietämättömän kuumana. Lopulta Peikko avaa jalkani. Työntää sormensa sisälleni ja jatkaa nuolemista. Pitää sormet täysin paikoillaan. Vaikka kuinka työnnän lantiotani eteenpäin, eivät sormet liikahdakaan. Kunnes viimein työntää ne voimakkaalla liikkeellä sisälleni ja ottaa hyrrän käteensä. Alan ejakuloida lähes saman tien. Nousen puoli-istuvaan asentoon ja katson, miten nestettä roiskuu minusta. Kun olen itse valmis, käskee Peikko hoidella hänet suullani.

*****

Hetken levättyämme ja syötyämme tulemme takaisin sänkyyn. Olen iltapäivällä laittanut uuden rottinkipiiskan likoamaan, ja nyt sille tulee käyttöä. Peikko on sisälläni ja heittää jalkani nipussa pääni yli. Piiskaa rottingilla kokeilevasti takareisiäni ja reisien ulkosyrjiä. Märkä rottinki tuntuu alussa viileältä ja pienet pisarat lentelevät siitä reisilleni.Avaa jalkani ja piiskaa entuudestaan mustelmille olevia sisäreisiäni. Ynisen nautinnosta ja välillä kivusta.

Reilun viikon takaiset mustelmat sisäreidessä ja uusia tulossa <3.
Peikko kokeilee piiskaa rintoihini, joita ei juuri ole aiemmin piiskattu. Ja minä nautin. Peikko puristaa lujaa nännistäni ja piiskaa rintojani vuorotellen. Ja minä uppoan omaan maailmaani, jossa on vain nautinto. Hoen miten hyvältä tuntuu, kiltti voisitko piiskata lisää. Peikko siirtyy jossain kohtaa polvilleen pääni yläpuolelle. Runkkaa itselleen orgasmin ja laukeaa kasvoilleni, avoimeen suuhuni. Kerjään lisää piiskaa. Nyt sä puhdistat mut. Kunnolla. Laitapa se peppu siihen pystyyn ja nuole mut puhtaaksi. Juuresta asti. Jos sä lopetat ta hidastat tahtia, niin mä lyön lujaa. Nuolen Peikkoa puhtaaksi ja hän piiskaa samanaikaisesti rottingilla takapuoltani. Teen työni huolellisesti ja Peikko on tyytyväinen. Mutta minä haluan lisää. 'Peikko kulta, saisinko lisää piiskaa. Kiltti. Mä haluaisin niin kovin.'

Mä tiedän, että sä haluaisit, että mä piiskaan lisää sun rintoja. Mutta mä en tee sitä. Ne on nyt jo ihan mustelmilla, enkä mä tiedä yhtään, miten paljon ne kestää kun piiska on ihan uusi mun kädessä. Toi piiska ei häviä mihinkään, meillä on koko elämä aikaa leikkiä sen kanssa. Peikko saa vastaukseksi vain yninää ja suuret, anovat silmäni. Sä tiedät mitä tapahtuu, jos sä jatkat tuota pyytämistä. Sä tiedät, että suhun tulee sattumaan. 

Peppu pystyyn ja pää alas. Sä saat kymmenen. Tajuan jopa oman tilani keskeltä, että kymmenen kovaa iskua rottingilla on minulle paljon. Edellisestä piiskauksesta on aikaa useampi kuukausi, ja olen tottumaton kipuun. Keskityn hengittämään ja rentoutumaan. Jokaisen iskun jälkeen pääni nousee sängystä ja kohottaudun hengittämään. 'Peikko kiltti, anna mun hengittää välillä.' Peikko antaa. Kerta toisensa jälkeen. Kipu saa minut itkemään, mutta Peikko ei välitä kyyneleistäni. Kun kahdeksan on täynnä, saan mennä mahalleni sängylle ja ottaa loput kaksi iskua takareisilleni. Oletko sä nyt tyytyväinen? Nyökkään. Mä en kuule. Joo, saan vastattua. 'Kiitos kulta.' Ole hyvä.

Viiruja, nam nam.
Leijun pitkään omassa tilassani Peikon vieressä. Annan lopunkin itkun tulla. Kasvoni ovat suloisesti sperman ja kyynelten tahmaamat. Jonkun ajan kuluttua kömmin Peikon kainaloon ja alan ihastella rottingin jättämiä viiruja. Peikko laskee viiruja ja pitää näkemästään. Nauramme ja hymyleimme yhdessä. Meidän on hyvä olla juuri tässä hetkessä.

5 kommenttia:

 1. Hyvä kuvaus kauniista hetkestänne. Bloginne on ajatuksia herättävä. Ajateltua tekstiä, jossa kummankin ääni kuuluu aitona. Pidämme molemmat. Kiitos.
  Tee ja kuu

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tee ja kuu ihanasta kommentista. Kiva kun pistäydyitte täällä ja tykkäsitte tekstistä, tulkaa toistekin!

  //blondi

  VastaaPoista
 3. Häviävätkö nuo jäljet kokonaan? Ja kuinka opeasti?

  VastaaPoista
 4. Kyllä jäljet häviävät, jos iho ei mene rikki. Miten nopeasti, se on kovin yksilöllistä. Olen itse melko mustelmaherkkä, tosin melkoisesti ihoni on niihin myös tottunut. Saan edelleen mustelmia helposti ja niiden häviäminen minulta vie noin pari viikkoa. Siis tuon näköisten mustelmien, mitä ylimmässä kuvassa on.

  Alimmassa kuvassa on pelkkiä rottingista tulleita viiruja, jotka hävisivät noin vuorokaudessa. Niistä ei juuri jäänyt mustelmia.

  //blondi

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Ensiksikin kiitos upeasta blogista. Kirjoitatte molemmat niin avoimesti, mukaansatempaavasti ja kauniisti ettei voi kun ihailla. Olen pari päivää lukenut kirjoituksianne kaikkina vapaahetkinäni ja myönnän olevani aivan koukussa.

  On ollut mahtavaa lukea yhteisestä matkastanne ja erityisesti Blondin kokemuksia/tuntemuksia, joihin varmasti moni kaltaiseni aloitteleva kinky voi samaistua. Kirjoituksenne ovat antaneet paljon ajateltavaa ja olen myös saanut monia oivalluksia lukemani myötä. Innolla odotan minne omat polkuni vievät ja jatkan teidänkin matkan seuraamista :)

  Aurinkoisin terveisin,
  SubRise

  P.S. "meillä on koko elämä aikaa leikkiä sen kanssa" antoi jälleen yhden oivalluksen ja kirvoitti kommentoimaan. Sitä on hyvä muistuttaa itselleen aika ajoin varsinkin kun on tällainen kaikkihetimullenyt-persoona.

  VastaaPoista