sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Harkkailua World Cupin varjossa

Tässä yhtenä iltana komensin blondin selailemaan lelukauppoja ja etsimään meille uusia leluja. Täytyyhän blondin saada fetissilleen täytettä, jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Vaihtoehtoja oli lukemattomia, jopa aivan liikaa. Kokemuksesta pitäydyimme laadukkaissa dildoissa. Blondilla oli muistissa jokin tuttu merkki, jonka valikoimista lopulta päädyimme valintamme tekemään. Loppujen lopuksi ostoskoriin jäi kaksi mustaa dildoa, joista toinen näyttäytyi mielikuvisamme tavallisena ja toinen hieman täyttävämpänä vaihtoehtona.

Hakiessani paperipussukan postista pohdin hieman paketin painoa, mutta kaipa laadukkaat lelut vaan painaa...

Kotona myöhemmin blondi tutki paketin sisältöä. Hän tuli hieman posket punoittaen kertomaan, että toinen dildoista on valtava. "Kiihottavalla tavalla iso", hän taisi lisätä. Pyysin tuomaan näytille uuden lelun, ja blondi sen toikin piiloitellen sitä ja katsettaan. Tarvittiin toinen sana, jonka jälkeen lelu ojennettiin minulle. Spontaani reaktioni oli kevyt nauru ja tokaisu "tuohan on kuin World Cupin pokaali." Tiedättehän sen kultaisen pokaalin, joka annetaan palkintona joka neljäs vuosi jalkapallon MM-kisojen voittajalle. Pokaalissa on  kaksi ihmishahmoa kannattalemassa maapalloa ja muotokieli siis tyvestä ohuempi ja päästä paksu.

Pokaali
Me pidimme alkusarjan ensimmäisen ottelun muutaman illan päästä. Viimeistelyharjoitukset olivat onnistuneet, ja lihaksemme olivat rentoina mutta valmiina toimimaan. Itse ottelu sujui rennosti, hauskasti ja huumorilla, vaikka tiukkoja paikkoja oli paljon. Aivan maaliin saakka ei päästy, mikä toisaalta olisi voinut olla vähän tylsääkin. Joka tapauksessa niin kuin aina mestarit tarvitsevat harjoittelua.

Tästä sisuuntuneena valmentaja loi blondille harkkaussuunnitelman. Meillä on sopivasti kerran viikossa yksi ilta kun blondi on yksin kotona. Niin usein blondi lähettää leikkipyynnön tällaisena iltana, mutta olen niin kiinni harrastuksissani, että harvoin huomaan tätä pyyntöä. Nyt muutimmekin tämän illan harkkausillaksi. Blondi saa silloin leikkiä uudella lelulla, ja jos harjoitus sujuu hänen mielestään hyvin hän saa leikkiä orgasmiin saakka. Myöhemmin illalla hän raportoi harjoituksistaan valmentajalle. Uskon että saamme vielä maalin aikaan.

Blondi: Olen tottunut työntämään sisälleni melkoisen isoa tavaraa, mutta tämän halon kohdalla iski kieltämättä lievä punotus poskille ja ajatus siitä, että tuo ei tule koskaan mahtumaan sisälleni. Ensimmäinen testikerta oli huumorivoittoinen ja sotkuinen, koska liukkaria, noh sitä kului paljon. Kaikesta yrityksestä huolimatta vehje ei mennyt sisälleni juuri lainkaan. Toki myös jännitin melkoisen paljon, joten sekä minä että Peikko tunsimme, että lihakseni ovat kaikkea muuta kuin rennot ja vastaanottavaiset.

Olen kerran harjoitellut vehkeen kanssa yksin, ja hieman paremmalla lopputuloksella. En saanut sitä silloinkaan sisälleni, mutta alkua kuitenkin. Pari pienempää dildoa alkuun, sitten vaihto isoon ja leikkimistä hyrrän kanssa lähes orgasmiin asti. Sitten taas pienempiä dildoja ja lopuksi orgasmi isolla ja hyrrällä. Katsotaan, mitä tästä tulee. Ainakin harjoittelu on hauskaa, jollei muuta!

PS. Sain Peikolta luvan uudistaa blogin ulkoasua ja tässä lopputulos. Jos joku tietää, miten tuon kuvabannerin saa säädettyä blogin levyiseksi ja vielä keskitettyä, niin neuvoja otetaan vastaan. Siihen asti yritän sietää epätäydellisyyttä. //blondi

4 kommenttia:

 1. Oho, uusi ulkoasu! Oikeastaan huuliltani taisi päästä "oho" tai "apua" ihan ääneenkin, kun oli niin suuri yllätys, että täällä on tapahtunut muutoksia. Toinen vastaava sitten siinä vaiheessa, kun näin tuon kuvan... Hui. :D

  Nautinnollisia ja palkitsevia harjoituksia! :)

  VastaaPoista
 2. Uusi ulkoasu, samat vanhat pervot ;).

  //blondi

  VastaaPoista
 3. Kannattaa tsekata bad-dragon.com
  Jos jonkun näköistä ja kokoista työkalua löytyy. Heidä liukkari on sotkeavaa, mutta loistavaa tarkoituksessaan.

  VastaaPoista
 4. Yläbannerista: tsekkaa blogin ulkoasu - mallin suunnittelu työkalu - säädä leveyksiä. Sitten joko säädät koko blogin leveyden vastaamaan kuvan pikseleitä, tai pistät muistiin blogin leveyden ja säädät kuvankäsittelyohjelmalla bannerikuvan leveydeksi saman ja lataat sen uudelleen. :)

  VastaaPoista