lauantai 28. maaliskuuta 2015

Renée Zellweger varastaa orgasmini

Yritän kirjoittaa hieman kieli poskessa, vaikka totta toinen puoli onkin.

Leikkimme blondin kanssa ovat siirtyneet enemmän puolivaniljaiseen suuntaan. Sellaiseen lämpimään, läheisyyteen ja rakkauteen perustuvaan sekstailuun, jossa kuitenkin on aina mukana pieniä valta-asetelmia. Meillä tähän puolivaniljaiseen kuuluu yleensä hyrrä, blondi päälläni ja käteni blondin rinnoilla. Näin siis ytimekkäästi. Uskon että kaikissa parisuhteissa syntyy ne omat helpot lempijutut, joiden kanssa on helppo nauttia arjen keskellä ja kiiruussa. Mieluusti isommat leikit säästääkin tilanteisiin, joissa ympäristö tai aika ei luo paineita. 

Tässä puolivaniljaisessa leikissä mennään pitkälti blondin orgasmin ehdoilla, mutta sepäs sopiikin minulle pienenä orgasmifettarina oikein loistavasti. Minä mieluusti himmailen blondin tahtiin, ja kun hän on orgasminsa saanut, voin ottaa omani. Fire at will, sanoisi Viridian tässä kohtaa leikkikaverilleen. Vaikka asento onkin yksi suosikeistani, niin ehkäpä siksi se pitää sisällään myös pienen positiivisen ongelman. Vaikka kuinka joskus haluisin himmailla ja venyttää nautintoa, niin vahinkoja sattuu. Onneksi tähänkin on löytynyt melko toimiva lääke.

Jos oma laukaisuni on liian herkessä, niin onneksi apuun tulee nainen, Renée Zellweger. Renéellä on minuun merkkillinen vaikutus, ja hän onnistuu kostuttamaan kytevän nallini melko nopeasti. Renée vie minut jatkoajalle ja antaa mahdollisuuden katsella vierestä, kun blondi tekee maalin ennen minua. Renée on onneksi hyvin koulutettu ja tietää paikkansa osaten häipyä makuuhuoneestamme, kun häntä ei enää tarvita, jonka jälkeen blondi heittää bensaa kytevään nuotiooni.

Kuka sinun orgasmisi varastaa?

Ps. Vuonna 2001 People lehti valitsi Reneen 50 kauniimman ihmisen joukkoon maailmassa.

2 kommenttia:

  1. *tirsk* Eksäni alkoi vastaavassa tilanteessa ajatella jalkapalloa.

    VastaaPoista
  2. Margaret Thatcher, SO turn off...

    (ehkä jollekin orjapojulle so turn ON, sen verran Rautarouva ;-) )

    VastaaPoista