maanantai 15. kesäkuuta 2015

Sloggintäyteinen ja ilmeikäs puolisokkotreffi

Olen tainnut onnistua menestykkäästi linkkaamaan muutaman pervon toisilleen. Pääni toimii niin, että jos toisilleen tuntemattomat ihmiset osuvat mielestäni samaan pervoon viitekehykseen, mieluusti virittelen amorinjouseni tiukaksi ja koetan osua.

Nuken viitekehys on joten kuten selvillä, ja ymmärtääkseni minä ja blondi sovimme siihen mainiosti. Mutta kehys on melko laaja, ja tiedän, että siinä voisi olla ja onkin nuken toivomuksesta tilaa muillekin. Vaikka olen lievästi mustasukkainen muista nuken elämässä, niin voinko olla esteenä hänen onnelleen? En tietenkään. Mutta mitäpä jos törmään johonkin mukavaan ihmiseen, jonka suhteen voisin viritellä joustani hänen ja nuken välillä? Ei kai se selviä kuin kokeilemalla.

Pistin nukelle ensiksi viestiä, että kiinnostaisko häntä puolikkaat sokkotreffit. Tarkensin, että tulisin moikkaamaan häntä yhden tutun hoitsun kanssa. Tosin treffit voisivat olla ilman minuakin, mutta sääli, jos en pääsisi mukaan leikkimään nukkemasteria. Nukke oli hieman yllättynyt, mutta pian myös kiinnostunut ja innostunutkin. Tästä seurasi lisää keskustelua ja kevyttä facebook-vakoilua, jonka jälkeen hän näytti vihreää valoa. Vaikein osuus hoideltu. Pistin saman kysymyksen hoitsulle, enkä yllättynyt kun vastaus tuli minuutissa "JOOOOO!".

Treffipäivänä pistin hoitsulle viestin, että pakkaa yhdet tukevat sloggit mukaan. Mitä, häh! Miksi? Kerroin, että hoitsun tehtävä oli vaan totella. Olimme sopineet menevämme nuken luo yhdessä, mutta arki pamahti pahasti väliin. Juutuin erääseen tapaamiseen ja jouduin tekstaamaan sieltä nukelle, josko hän menisikin hoitsua vastaan. No, muuttuipa puolisokkotreffit sitten ihan kokonaiseksi.

Hieman ärsyyntyneenä viivästyksestäni pääsin paikalle vasta melkein tunnin myöhässä. Tytöt olivat ilokseni kuitenkin hienosti teen ja jutun ääressä. Nautimme kevyttä iltapalaa ja pohdimme mm. sitä, miten hankalaa on välillä olla vaniljaystävien kanssa, kun ei voi avoimesti olla sitä mitä on.

Pian komensin nuken syliini minun ja hoitsun väliin. Kaivoin hänen rinnat esiin hoitsun katsellessa ja päästin pienen sadistini valloilleen. Levitin nuken jalat auki ja kehotin hoitsua osallistua toimintaan, ja hän ottikin tehtävän ilolla vastaan. Hieman myöhemmin kiepautimme nuken jalkojemme päälle makaamaan mahallaan ja annoimme Peikon ja hoitsun kädestä. Kun nuken vartalo oli hyvin lämmitelty, komensin hänet riisumaan loputkin vaatteet pois ja saattelin meidät kolme yläkertaan.

Sidoin nuken kädet kattoparruun kiinni ja piiskailin häntä lujaa takaapäin sekä floggerilla että bambukepillä. En aivan tarkkaan huomannut mitä nuken etupuolella tapahtui, mutta välillä olin kuulevani herkempiä hetkiä ja välillä avokämmenen läpsähdyksiä. Ärsykkeitä joka tapauksessa nuken vartalo täynnä.

Siirryin takavasemmalle ja nautiskelin silmilläni tyttöjen leikeistä. Hellää ja välillä niin julmaa. Kaivoin kassista toisetkin käsikahleet ja kiinnitin ne leikin lomassa myös hoitsulle, joka selvästi otti ne innoissaan vastaan. Seuraavaksi kieppi narua ja hoitsukin niputettiin samaan kattoparruun kiinni tyttöjen rinnat vastakkain. Tytöt sopivasti pusutteluetäisyydellä annoin piiskani laulaa. Välillä toiselle, toisen odottaessa vuoroaan ja toisinpäin. Kun molempien pakarat olivat punaisena, vaihdoin välineeksi ohuen bambun ja annoin selkeät ohjeet. Nyt saatte lujasti piiskaa, todella lujasti. Ja heti kun haluat antaa periksi sanot hep, mikä tarkoittaa, että vaihdan piiskattavaa. Ja niin me piirileikimme. Tuskaisia voihkaisuja pusuttelun keskellä ja lopulta hikiset, viiruiset ja punaiset takapuolet molemmilla.

Päästin nuken pois kahleista ja komensin hänet sängylle. Kaivoin hoitsun kassista sloggit ja puin ne hänen päällensä. Kaivoin omasta kassistani hyrrän jonka asettelin nätisti hoitsun klitalle ja jätin sen surisemaan. Itse siirryin kiusaamaan nukkea sängylle - tällä kertaa nautinnon kera. Hoitsu kiemurteli hyrrän kanssa ja nukke allani. Lopuksi otin nuken kainaloon ja katselimme hoitsun liikehdintään. Nyt sä voit laueta kerran meille! Sain vastaukseksi kainon pyynnön korjata hyrrän asentoa. Tein sen ilomielin ja siirtyessäni takaisin nuken viereen taisi suuni olla melkoisessa virneessä, koska nukke sanoi Voi vitsi mikä ilme sulla on ja naurahti perään. Niin me sylikkäin katselimme, kuinka hoitsu ajoi itsensä orgasmiin.

3 kommenttia:

 1. Ja tämä sloggi-perversio on siis sinulla, ei hoitsulla tai nukella? Hieman jäi epäselväksi tuo sloggi-kuvio mutta muuten kaunista luettavaa...

  VastaaPoista
 2. Varmaan ihan käytännön syistä nuo, eivätkös ole kuuluisia tiukasta istuvuudestaan.
  Stringien kanssa ei arvatakseni olisi sama kuvio toiminut.
  Pidättäydyn yleensä tämmöisistä turhista kommenteista, mutta
  kyllä sitä eräille sattuu ja tapahtuu...

  -B.

  VastaaPoista
 3. Bee tuossa jo tarkensikin ihan oikein. Peikolla ei tietääkseni ole sloggifetissiä, vaan kyseessä oli juuri tuo napakkuus, jonka ansioista hyrrä pysyi nätisti paikoillaan :).

  //blondi

  VastaaPoista