maanantai 9. marraskuuta 2015

3. Päivä

Nuken etätehtävän kolmannen osan raportointi – kesäinen teksti arkistojen kätköistä. Lue osat yksi ja kaksi.

Nuken silmin

Nyt väsyttää ja haluaisin mennä nukkumaan, mutta yksi päivän tehtävistä on vieläkin suorittamatta, nimittäin orgasmitehtävä. Raportoin ensin muista suoritetuista tehtävistä.

Tänään oli todellakin inhokkityövuoroni ja mietin miten voisin piristää sitä hieman ja missä kohtaa päivää tehtävä olisi parasta suorittaa. Aloitettuani ruoan tekemisen mietin miten tärkeää ruokaa on tehdä rakkaudella, jotta se maistuu hyvälle. Kamppaillessani jauhelihakeiton maun kanssa päätin oikean hetken tulleen. Kipaisin jälleen takahuoneeseen ja häntä oli paikoillaan. Muutamat mausteet kattilaan ja keitosta tuli täydellistä!

Sen jälkeen vuorossa oli valtavien ja täysien keittokattiloiden kanto rakennuksesta toiseen, joka on aina pieni esterata ja voimat meinaavat loppua kesken matkan. Olin tähdännyt siihen, että kattiloiden kantaminen suoritetaan hännän kanssa, koska se on ikävin homma koko päivänä. Niinpä tein senkin iloisena ja tyytyväisenä. Kun tunti alkoi lähestyä loppuaan, tuli minulle hätä siitä, että häntä pitää ottaa pois ja niinpä laitoin Sinulle viestin. Et vastannut mitään ja punnitsin mitä teen. Koska olen tunnollinen, niin kuin nuken työnkuvaan kuuluukin ja kuuliainen, en voinut ylittää aikaa, vaikka olisin halunnutkin. Tuntui hankalalta, kun en kuullut Sinusta mitään ja päätin ottaa hännän pois. Pelkäsin, että ajan ylittämisestä tulee seuraamuksia.

Peikon kommentti: Sain nukelta kesken kaupunkireissun viestin jossa kysyttiin saisiko tappia pitää vielä toisenkin tunnin. Kehotin nukkea lukemaan etätehtävän säännöt tarkemmin, sillä siellä luki vähintään tunti. Nukke oli jo ehtinyt poistaa tapin, joten komensin hänet käyttämään tappia vielä toisenkin tunnin.

Sain kuitenkin ihanan viestisi. Odotin vielä hetken ja uusin tehtävän. Tällä kertaa otin valtavan riskin. Työskentelen keittiössä päivittäin kertakäyttöhanskojen kanssa ja ne saavat mieleni välillä vaeltamaan. Päätin hyödyntää niitä. Kipaisin nopeasti hakemassa hännän, laitoin hanskat käteen, työnsin sormen peppuuni ja sen perässä hännän. Olin kyykylläni pöydän takana ikään kuin ”etsimässä” alahyllyltä jotain, jos joku sattuisi tulemaan keittiöön sisälle. Kukaan ei tullut, eikä kukaan huomannut. Kiitos pitkien työmekkojemme tämäkin on mahdollista toteuttaa muutamassa sekunnissa! 

Työskentelin hännän kanssa melkein työpäivän loppuun asti. Leivoin sämpylät rakkaudella loppuun ja siivoilin ynnä muuta tylsää, mutta minullapa oli oma piristin mukana. Koko päivän mietin myös miten voisin heittää vastaavasta tilanteesta viatonta läppää työkavereideni kanssa. Voisin kysyä vaikka ”Mitäs siinä murjotat? Pistä tappi perseeseen, niin paranee sunkin työpäivä!” Mutta…en tehnyt sitä. Ja anteeksi puhuin nyt rumia tässä, mutta se oli vain demonstraatio.

Työpäivän jälkeen olin jälleen aika hyvissä ja kosteissa tunnelmissa. Harkitsin orgasmitehtävän suorittamista, mutta päätin sen sijaan käyttää energiani luontotehtävään. Lähdin jälleen lenkille, vaikka lähteminen oli työn alla. Ajattelin kuitenkin ihanaa eilistä lenkkiä ja päätin antaa luvan itselleni uusia saman. Taitoin samasta puusta risun ja leikin hetken aikaa hevosta, mutta päästyäni isommalle tielle taika katosi ja muuttui tylsäksi. Se ei enää riittänyt minulle, joten päätin tehdä jotain muuta. Näin kuivuneen havupuun tien vieressä ja taitoin siitä monihaaraisen pienen oksan. Vastaan tuli paikallinen miehittämätön kioski, ja menin sinne sisälle oksan kanssa. Piiskasin reittäni siellä kioskissa ja se tuntui niin hyvälle, että olisin voinut jatkaa sitä loputtomiin. Oksasta ei vain ollut enää paljoa jäljellä ja tajusin, että minun on siivottava jälkeni, joten lopetin. Poimin risun kappaleet kioskin lattialta ja jatkoin lenkkiä.

Nyt päivää on jäljellä enää 20 minuuttia ja suorittamatta on vielä päivän viimeinen tehtävä. Myönnän suoraan, että tämän iltaisten illanistujaisten jälkeen minun ei tee yhtään mieli suorittaa viimeistä tehtävää, mutta yritän, koska olen tunnollinen ja kiltti. Lasinen dildo on pepussani. Huomaan, että pepussa alkaa jo tuntua hieman käytetyltä. Samalla ihana, mutta kirvelevä tunne. Olen patjallani osittain polvillani läppäri edessäni. Aion katsoa jotakin mukavaa viihdykettä…

Sain tehtävä suoritettu, vaikka siinä menikin aika kauan aikaa. Kyllästyin videoon saman tien ja suljin vain silmäni. Olin aluksi kontillani ja kyhnytin itseni patjalla olevaan wandiin ja samalla dildoon. Käännyin kuitenkin pian istumaan ja lopulta selälleni makaamaan. Leijuin pitkään hyvässä olossa, mutta en päässyt tarpeeksi pitkälle. Usein riittää, että pepussa vain on jotain. Sitä ei tarvitse välttämättä edes liikuttaa. Nyt aloin kuitenkin painella sitä sisemmäs ja liikutella. Vihdoin alkoi tuntua siltä, että alan olla lähellä, muistin tehdä laskutehtävän ja olin siitä tyytyväinen. Sain ihanan orgasmin ja olen iloinen, että sain tehtävän suoritetuksi. Nyt hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti