torstai 10. joulukuuta 2015

Seksileluja hankkimassa

Olen saanut Peikolta varmasti yli puoli vuotta sitten tehtäväksi hankkia meille kaksi uutta seksilelua. Pumpattavan dildon ja pumpattavan anustapin. Olen ottanut projektin alulle muutamaan otteeseen, mutta se on aina jäänyt tekemättä. Osa syynä tähän on ollut se, että nettikauppoja selaillessa ja hintavertailuja tehdessä menee paljon aikaa. Olemme jo aikoja sitten oppineet kantapään kautta, että emme osta huonoja seksileluja. Lisäksi lelujen täytyy olla mustia. Niinpä hakeminen ja vertailu on tuntunut sellaiselta savotalta, että homma on jäänyt tekemättä. Ehkä joku runkkauskielto tai muu rangaistus olisi saanut minuun vauhtia, mutta kummankaan energia ei riittänyt kytkemään ds-asetelmaa päälle tätä toimintoa varten.

Meitä lähestyi pelastava enkeli yhteistyötarjouksen muodossa – ehkä liittyen postaukseen bloggauksesta ja niistä goodie bageista J. Saimme yhteydenoton www.seksileluja.com -portaalista. Seksileluja.com ei myy itse mitään, vaan kerää yhden sivun alle useita seksikauppoja. Tätä kirjoittaessa portaalista löytyy 15 eri kauppaa. Näin ollen vertailu on helppoa ja näppärää, eikä käyttäjän tarvitse surffata sivustolta toiselle. Portaali on toteutettu fiksusti ja freesin näköisesti – lisäksi sivujen tekninen toimivuus ja hakutoiminto ovat huolella tehty. Myös sivuston taustatoimijan tiedot ovat kunnossa.

Lelujen lisäks Seksileluja.com pitää sisällään myös tietoa seksistä ja seksuaalisuudesta – siitä iso plussa. Vaikka me pervot olemmekin usein seksilelujen suurkuluttajia ja tietoisia seksuaalisuuteen liittyvistä teemoista, eivät ne todellakaan ole itsestään selviä kaikille. Olen joskus aiemminkin kirjoittanut, että kaikkien pitäisi hankkia parisuhteensa ja seksielämänsä tueksi seksileluja. Itse en enää suostuisi elämään ilman niitä, koska minun laukeamiseeni tarvitaan aina hyrrä. Lisäksi tykkään sivuston nimestä. Ei mitään pikkusievää kivojajuttujaaikuisille, nautintoakansalle, kukkiajamehiläisiä, vaan suoraan asiaan. Eli niitä seksileluja. Toki sivustolta löytyy iso kasa myös vaatteita ja bdsm-tarvikkeita, joita kaikkia ei voi ihan suoraan kutsua seksileluiksi.

Sellainen pieni miinus täytyy antaa, että ainakaan toistaiseksi Antishopin valikoimia ei löydy portaalista ja siten moni kiva, vähän pervompi tuote jää portaalin ulkopuolella. Joten hoi, hankkikaa vielä Antishop listoillenne, niin palvelu on kutakuinkin täydellinen.

Ai niin. Ne meidän haluamme pumpattavat seksilelut. Ne löytyivät <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti