keskiviikko 20. heinäkuuta 2022

Opas orgasmikontrolliin osa 1

Bloggaus vuosien aikana minulta useimmin kysytyt kysymykset ovat koskeneet orgasmikontrollia. Jonkun kerran minua on kannustettu kirjoittamaan asiasta ja en voi väittää etteikö aihe olisi kummitellut mielessäni jo tovin. Haastavaksi kirjoittamisen aiheesta tekee sen, ettei minulla ole oikein ollut vertaistukea aiheen tiimoilta, sillä koen että tätä aihetta voisi lähestyä monelta eri suunnalta. Joten nyt tämä teksti olkoon hyvin peikkomaisista lähtökohdista kirjoitettu enkä yritä kertoa että minun tapani olisi yhtään sen oikeampi kuin jonkun toisen. 

Toinen syy sille, että tämä teksti ei ole syntynyt aikaisemmin liittyy siihen, että jotkut ihmiset eivät saa koskaan orgasmia ja olen joskus huomannut että keskustellessani tästä aiheesta minut on saatettu ymmärtää väärin. Tiedostan vahvasti sen, että on olemassa ihmisiä, jotka eivät tule koskaan saamaan orgasmia ja tiedän että syitä tähän voi olla useita aina lähtien sairauksista päätyen fyysiseen mahdottomuuteen. Eli tekstilläni ei ole tarkoitus loukata ketään tai edes aiheuttaa pahaa mieltä.

Miksi minä kirjoitan tästä? Olen ehkä vähän vanhakantainen, sillä ajattelen fetissin olevan jotain, mitä ilman on hyvin vaikea olla. Esim. Fetlife.ssa saa linkitettyä omaan profiiliinsa fetissejä ja vaikka kuinka kiva olisi antaa ääneni vaikka märille t-paidoille tai tiukoille farkkupepuille, niin huolimatta siitä että edellä mainitut asiat ovat kivoja, niin ne eivät ole minulle fetissejä. Voin aivan hyvin elää hyvin seksuaalisena Peikkona ilman niitä, mutta en voisi ilman orgasmikontrollia. Minulla on siis vahva fetissi alistuvan orgasmeihin ja orgasmikontrolli on iso osa sen toteuttamista.

Fetissini ei ole laskeutunut minuun ulkopuolelta vaan koen, että se on ollut minussa aina. Kuitenkin se miten fetissini näin vaikka 10v sitten poikkeaa melko paljon siitä miten näen sen tänään. Kuten kaikessa tekemisessämme sekä kokemus että halu oppia uutta muokkaa tekemisiämme ja toivottavasti vielä parempaan suuntaan.

Kun syöt lempijäätelöäsi tai kumppanisi koskettaa sinua kiihottavasti, niin aivosi kertovat jäätelön maistuvan hyältä ja kosketuksen olevan taivaallista. On mielenkiintoista pohtia, että piiskan sivalluksesta aivot kertovat meille tämän sattuvan ja höyhenen kosketuksen kutittavan. Kun tätä ajatusta viedään vähän pidemmälle, niin aivosi kertovat sinulle, että juuri nyt tämä kiihotus on tarpeeksi sinulle ja saat orgasmin. Tästä orgasmikontrollissa on pitkälti kyse. Pikkuhiljaa vastakappale ehdollistetaan sille, että nämä viimeiset askeleet ennen orgasmia vaihdetaan johonkin toiseen toimintaan. Lelun kanssa nämä askeleet ovat muutettu äänekseni ja kun lasken hänelle yhdestä viiteen hän saa laueta päästessäni viimeiseen numeroon. Välillämme ehdollistaminen on hyvin vahvaa sillä leluni laukeaa minun päästessäni viimeisen numeroon, vaikka hän itse kuvittelee sen olevan syystä tai toisesta sillä hetkellä mahdotonta. Tällä hetkellä olen ehdollistamassa häntä myös toiseen toimintaan, mutta kertonen siitä joskus myöhemmin. Kun suhdetta ja ehdollistamista jaksaa rauhassa rakentaa olemme tilanteessa missä lelu ei pysty laukemaan ilman ääntäni ja toisaalta taas jos vaikka vaatteet päällä otan hänet syliini ja lasken niin hän laukeaa, joka ainoa kerta. Meidän suhteessa hänen orgasmin ovat minun.

Miten tähän päästään? Hyvään lopputulokseen ei ole oikotietä. Kaikki perustuu luottamukseen, arvostukseen, hyvään kommunikointiin, tunneälyyn, valtasuhteeseen ja sekä vahvaan haluun (omalla kohdallani fetissiin) rakentaa ehdollistamista. Se ei tarkoita sitä, että ensimmäiset sanani lelulleni olisivat olleet "sinä et saa sitten laueta ilman lupaani", vaan niin kuin elämässä yleensäkin hyvät asiat rakennetaan hitaasti.

Toimivassa valtasuhteessa alistuva usein haluaa olla hyvä "tyttö". Tämä usein tarkoittaa sitä, että alistuva haluaa toimillaan tehdä dominoivan osapuolen tyytyväiseksi ja iloiseksi. Parhaimmillaan dominoiva tuntee rehellisistä ylpeyttä alistuvastaan ja näyttää tuntemuksensa hänelle. Kun alistuva taas tuntee olevansa ylpeyden kohde se on parasta materiaalia rakennettaessa orgasmikontrollia.

Luonnollisesti jokainen meistä laukeaa hieman eri tavalla ja eri määriä. Joillekin luonnostaan orgasmi saattaa olla kovan työn takana kun taas jollakulla toisella se kurkkii nurkan takana koko ajan. Omasta kokemuksestani yksi valtasuhteilun parhaita puolia on se, että edellä kuvailemani jana lyhenee hurjasti. Valtasuhteiden dynamiikka parhaimmillaan vie niin syviin tiloihin, että jotkut muurit orgasmien edessä saattaavat helposti murtua, koska dynamiikka vie tilannetta vahvasti. Mitä enemmän orgasmia pohtii, sitä kauemmas se juoksee, mitä enemmän on hyvän dynamiikan sisällä sitä lähemmäs orgasmi tulee itsestään. Niinpä rakentamalla hyvän valtasuhdedynamiikan, orgasmi usein jo odottaa lähempänä kuin osaat kuvitellakaan. 

Kannattaa aloittaa pienin fyysisin askelein. Parhaassa tapauksessa ensimmäinen askel on edellä kuvaamani tilanne, missä orgasmista ensin tehdää luonnollinen osa toimivaa valtasuhdetta. Seuraava sopiva askel on siitä kertominen. Tämä voi olla sana tai lause miksei jopa ele (tähän myöhemmin), mieluusti jopa sellainen mikä liittään teitä vielä enemmän yhteen. Hyviä tapoja aloittaa voi olla esimerkiksi käsky "Haluan, että sanot "Lelu laukeaa", vähän ennenkuin laukeat". Aluksi tämä varmasti tulee olemaan vaikeaa, mutta "hyvä tyttö" haluaa onnistua ja väitän että jo muutaman kerran jälkeen saatte tulosta aikaiseksi. Muistakaan kuitenkin, että alussa varmasti tulee pieniä pettymyksiä, jotka saattavat muuttua isoiksikin alistuvan mielessä. Muista, että rakennat jotain uutta ja dominoivan tuki tilantteessa kuin tilanteessa on tärkeää. 

Tähän lauseeseen on hyvä päättää tämä teksti ja jatkaa aiheesta myöhemmin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti