keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Blondi tuli taloon / elämääni.

Tässä blogissa kutsun naistani blondiksi. Sanaan ei liity mitään negatiivissävyistä ja itseasiassa nimitys on hänen itsensä keksimä. Hän ei ole fyysisesti eikä henkisesti blondi vaan sana on enemmän meidän kahden sisäpiirijuttu, mutta ah niin sopiva.

Minä olen tehnyt päätöksen että enää en halua vaniljasuhteeseen. Koska termi ei ole varmaankaan kaikille tuttu, niin yritän lyhyesti sen selittää. Vanilja tässä yhteydessä (ainakin minun ajatuksissani) tulee jäätelöstä. Monille vanilja on sitä perusjäätelö jota on aina tarjolla. Tästä on muokkautunut sana vaniljasuhde minkä tarkoituksena on kuvata yleismalkaisesti kaikkia "tavallisia" ei-kinky suhteita. Jotkut saattavat termin ottaa loukkaavana tai ilkeänä, mutta näin ei ole tarkoitukseni. Se on vaan termi.

Ihmisen löytäminen aitoon Ds-suhteeseen on haaste. Jo se että piirit ovat pienet luo omat rajoitukset. Lisäksi jos tarkoituksena on löytää jotain muuta kuin satunnaista leikkiseuraa kriteerit nousevat jos mahdollista vieläkin ylemmäs. Kaikissa toimivassa suhteissa monet asiat pitää toimia ja Ds-suhteissa osa näistä ominaisuuksista nousee vielä potenssiin kymmenen. Itse pidän tärkeimpinä ominaisuuksina kommunikaatiota, aitoutta, kemiaa ja kinkyjen kohtaamista. Nämä ajatukset jossain syvälle mieleeni jo hautautuneena eräänä iltana surffailin netissä.

Silloin tällöin käyn suomi24.n Kinky Bar chatissa. Omasta mielestäni chatin taso on varsin surkea ja sitä on vaikea erottaa mistään muista chäteistä. Usein tyydinkin vaan loggaussivulta katsomaan ketä sisällä on keskustelemassa ja jos näen siellä jonkun tutun tms. niin saatan käydä kurkkaamassa. Tänä iltana siellä oli uusi mielenkiintoinen nikki joka oli käyttäjätiedoissa maininnut asuinaluekseen saman kuin minulla. Niimpä hyppäsin sisään ja heitin ystävällisen viestin missä kysyin haluaisiko hän vaihtaa kanssani muutaman sanan.

Sain iloisen ja mielenkiintoisen vastauksen "Ompa mukavaa että joku osaa kirjoittaa täällä kokonaisen lauseen ja ensimmäinen kysymys ei koske kuppikokoa tai sitä olenko posliini." Siitä alkoi mielenkiintoinen ja mukava keskustelu jonka sisällöstä en hirmuisesti muista. Lopputulemana vaihdoimme messenger osoitteita ja jatkoimme keskustelua siellä. Minulle jäi ensivaikutelmana kuva iloisesti, älykkäästä, huumorintajuisesta, keskustelutaitoisesta ja alistumisesta kovasti kiinnostuneesta naisesta. Ja myöhemmin sain onnekseni huomata arviointini olleen alakanttiin.
Pian vahdoimme kuvia (kaunis) ja huomasimme asuvamme melkein naapureina. Välimatkaa asuntojemme välillä on vain n. 1 km. Koska molemmat olemme, ainakin näissä asioissa, varsin spontaaneja, niin sovimme treffit siistiin lähikuppilaan. Sovimme tarkkaan etukäteen että näin tavatessa osaamme molemmat käyttäytyä kuten aikuisen kuuluukin. Tiedämme pelin hengen ja jos toinen on sitä mieltä että tämä tapaaminen ei johda mihinkään jatkotreffeihin niin se kuuluu ottaa vastaan kuin aikuinen.

Oliskohan ollut jopa seuraava iltana kun istuskelin rappusilla ja odotin treffiseuraa. Pian paikalle kävelikin mukavan rennosti pukeutunut kaunis nainen. Kättelimme, vaihdoimme halit ja jatkoimme matkaa sisälle. Keskustelu oli alustalähtien hyvin rentoa ja hauskaa. Löysimme ensi metreistä lähtien (hämmästyttävän) paljon yhteisiä asioita sekä erilaisista mieltymyksistämme että kokemuksistamme. Ilta oli kovin nautittava ja minulla oli selvästi olo että me molemmat viihdyimme toistemme kanssa. 2-3 siideriä/olutta myöhemmin pohdin että haluaisin todella tutustua tähän ihmiseen lisää. Mietin että voisin kysäistä haluaisikohan hän makoilla ihan kiltisti kainalokkain ja fiilistellä miltä toinen tuntuu lähellä. Ennen kuin ehdin tätä kysäistä hän kysyi vuorostaan että halausinko nähdä missä hän asuu ja millainen asunto hänelle on.

Ihastelin hänen kaunista asuntoaan mikä sattui olemaan aivan lapsuuteni kodin naapurissa. Ihastuin pelkistettyyn mutta tyllikkäänseen sisutukseen. Todellakin blondi minun makuuni. Hetken päästä istuimme sohvalla katsellen toisiamme silmiin ja minulle tuli uusi mahdollisuus ja halu esittää kysymykseni kainalosta. Eikä aikaakaan kun makoilimme lähekkäin sängyllä...
Seuraavan päivän vietin hymy korvissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti