maanantai 8. lokakuuta 2012

Raasuna lattialla

Viikonlopun intensiivisen leikin tuloksena pääsin tutustumaan uuteen puoleen itsessäni. Koen äärettömän mielenkiintoisena osana D/s elämääni sen kuinka reagoin erilaisiin asioihin, miten muutun ihmisenä ja millaisia ajatuksia käyn läpi itseni kanssa. Nyt olen muutaman päivän maistellut viikonloppuna tapahtunutta ja koska koen tilanteen ainakin itselleni mielenkiintoisena niin yritän jakaa sitä kanssanne.

Hyppelen esileikin ohitse ja siirryn suoraan suihkukoppiin jossa blondillani oli "helppo" tehtävä pitää kätensä suihkukopin vastakkaisilla seinillä ja selkä seinässä, minun kiusatessani häntä vesisuihkulla ja sormillani. Hän oli loppujen lopuksi niin herkkänä vesisuihkusta klitorikselle ja useasta orgasmistaan, että hän ei vaan enää pystynyt pitämään käskystäni kiinni. Ojensin häntä monta kertaa kovaäänisesti ja painoin vartalollani hänen selkänsä voimakkaasti seinään. Kun hän laukesi viimeisen kerran, hän valahti kaksin kerroin sikiöasentoon päälleni ja valui siitä huohottaen lattialle. Nousin seisomaan ja katselin raasua suihkuhuoneen lattialle. Raasun katse oli kohti lattiaa ja hänen rintansa kohoili rytmikkäästi. Odotin rauhassa. Muutaman hengästyneen hetken päästä hän nosti katseensa ja punaiset poskensa kohti minua. Hänen kasvonsa oli nolostunut, anteeksipyyntävä, kuutamolla ja alistunut. "Anteeksi en pystynyt."

Kävimme samassa tilassa lyhyen keskustelun läpi siitä miten sääntöjä/käskyjä odotan noudatettavan ja miten pitää toimia jos tuntuu siltä ettei pysty niistä pitämään kiinni. Raasuni vastaili ymmärtävänsä täysin. Keskustelun päätyttyä hän katsoi suoraan silmiini ja kysyi nätisti. "Voisitko läpsiä minua.", millä raasu tarkoitti että läpsisin häntä avokämmenin hänen poskillensa. "Tottelematon raasu ei todellakaan saa pyytämäänsä." Autoin hänet ylös ja poistuin suihkusta hänen jäädessä pesemään itseään.

Menin makoilemaan sängylle ja odottamaan raasua. Pian hän kömpikin kainalooni yhä pahoillaan tapahtuneesta. Hän katseli minua silmiin ja kysyi:
 

- voisitko käyttää minua?
- miksi?, vastasin.
- siksi kun se tuntuu niiiiiiin hyvältä.
- ei riitä, vastasin, haluan kuulla tarkemmin?
- en osaa sanoa mitään muuta, se vaan tuntuu niin hyvältä. Se tekee minusta kokonaisen
- ...


Keskustelun jälkeen jatkoimme leikkiä. Raasu oli sidottuna armottomasti asentoon, missä liikkuminen oli melkein mahdotonta ja missä hänen kaikki aukot olivat käytössäni. Hän sai piiskaa rajusti, millä kuitattiin suihkussa tapahtuneet kurittomuudet ja jonka aikana kuulin hänen ensimmäisen kerran pyytävän armoa (mutta turvasanaa ei sanottu). Käsittely oli kovaa ja hyvin käyttävää. Jossain vaiheessa tätä leikkiä pääsin itse johonkin mielenkiintoiseen flowhun. Sellaiseen missä tunsin meidän olevan vahvasti yhtä ja tiukatkin tekemiseni saivat upean raasuni kokonaiseksi alistuvaksi naisekseni. Tiesin siinä hetkessä että käsittelyni jälkeen hän voi paljon paremmin, tietää paikkansa tässä maailmassa ja minun kanssani. Maailma olisi paikoillaan.


Nyt kun yritin flowstani kirjoittaa, huomaan että kuvaus jäi vajavaiseksi ja pliisuksi. En osaa oikein kunnolla pukea sanoiksi tapahtunutta. Voihan olla että kyseessä oli vaan onnistunut leikki, tilanne missä pääsee toisen ihon alle. Voi olla että kuun asento oli kohdillaan. En osaa sanoa varmasti. Haluan kuitenkin ajatella, että juuri sillä hetkellä olimme yhtä ja tiesin mikä oli juuri parasta raasulleni jotta hänestä tulisi taas kokonainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti