maanantai 5. marraskuuta 2012

Blondi: Niksi-Pirkka tuli taloon

Olen sen verran laiska ja mukavuudenhaluinen ihminen, että minua ei vaatteilla koreilu yksinkertaisesti kiinnosta. Ei siviilissä eikä pervoilussa. Kumi, nahka, paljas pinta, kirkkaat värit, erilaiset alusvaatehärpäkkeet –just name it. Ne eivät ole minun juttuni. Kuljen kesät talvet 90 % mustissa, hyvin peittävissä vaatteissa, joissa mukavuus, ajattomuus ja tyylikkyys ovat avainsanoja. Tosin mukavuuden ja tyylikkyyden yhdistäminen tuovat välillä pukeutumiseen omat haasteensa.

Leikimme Peikon kanssa useimmiten siten, että minulla on ikuisesti palelevaisena ihmisenä jalassa villasukat ja Peikolla vanhat pyjamahousut. Peikko tosin rakastaa kauniita, naisellisia alusvaatteita. Itse tunnen oloni esim. stay up:it tai sukkanauhaliivit ja sukat päällä lähinnä hölmöksi. Vieraaksi. En omaksi itsekseni. Koska en suostu pukeutumaan niihin vapaaehtoisesti, täytyy Peikon käskeä minua. Minulla ei ole tässä suhteessa luontaista miellyttämisviettiä ja laitan viimeiseen asti vastaan. Koska Peikko on hyvä käskemään, saa hän aina haluamansa. Myös ne stay up:it.

Kuitenkin nähtyäni erään kauniin ja tyylikkään kanssapervon päällä sukkahousuista taiteillun yläosan, heräsi minussa heti halu päästä kokeileman samaa. Kaapista rumimmat ja kuluneimmat sukkahousut esille ja sakset käteen. Sukkahousuista haaran sauma auki ja varvasosat pois. Naps ja koko komeus oli valmis parissa minuutissa päälle puettavaksi. Ihan julkisille paikoille en näin paljastavassa vaatetuksessa lähtisi, mutta ehkä tästä joskus syntyy jonkin sortin bilevaate. Pakkohan tätä askartelemaani ihmettä on sitten täälläkin esitellä. Enjoy!

1 kommentti:

  1. Suosittelen kokeilemaan koko sukkispukua ;) (googlesta : pantyhose encasement) sitä itse teen vähän väliä ai että kun tuntuu seksikkäältä olla sukkahousuissa päästä varpaisiin! jos kiinnostaa kuviani löytyy netistä!

    VastaaPoista