perjantai 14. joulukuuta 2012

Blondi: Sunnuntaita, seksiä ja sidontaa

Kohtuullisen hektisen työviikon jälkeen olen viettänyt viikonlopun Peikon luona nukkuen, lukien, syöden ja akkuja lataillen.

Jos et kestä lukea kuukautisista, niin ohita tämä päivitys. Takana on menkkaviikko, joka tarkoittaa sellaista kohtuullisen kevyttä pervoilua ja pieniä orgasmeja, jotka turhauttavat minut niin, että järki meinaa lähteä. Harrastamme Peikon kanssa menkkaseksiä ihan sujuvasti. Käytän kuukautiskuppia, joten kaikki muu seksi onnistuu sujuvasti, paitsi se mitä eniten haluan eli Peikon sormet sisääni. Emme kumpikaan kammoa verta, mutta en yksinkertaisesti jaksa sitä sotkua, mitä ensimmäistä tai tai toista vuotopäivää vuotava nainen ja sormet saisivat aikaiseksi. Lisäksi paikat ovat usein pari ensimmäistä päivää niin hellät, että vaikka todella himoitsen niitä sormia, en tiedä, toimisiko homma käytännössä.

Peikko nauttii menkoistani, tai siis siitä, että ne ja seksin puute saavat minut hyppimään seinille. Haluan menkkojen aikana seksiä lähes pakonomaisesti. Sellaisia isoja, tajunnanräjäyttäviä orgasmeja, joita en silloin voi saada. Niitä, joita saan, kun Peikko käyttää minuun sormiaan ja hyrrää rajusti ja intensiivisesti. Sellaisia, joissa makaan tiukasti auki sidottuna ja tunnen, että minua todella käytetään. Sellaisia, joiden tunnen lähtevän nilkoista ja kun sellainen lopulta tulee, niin huudan nautinnosta ääneen.

Mutta menkkojen jälkeen vasta tekeekin seksiä mieli. Lainaan tähän itseäni viisaampaa ja verbaalisempaa seksibloggari Henriikka Rönkköstä, joka analysoi naisen kuukautiskiertoa ja minun tämänpäiväistä olotilaa täydellisesti tekstissään Koska kannattaa nusasta naista?

”2. viikko
Kuukautiset menevät. Vihdoinkin. Etana-aika alkaa, limaa valuu pitkin reisiä. Panettaa. Tekisi mieli nylkyttää katulamppuja, puita, taloja. Miehet näyttävät valtavilta peniksiltä. Kieli roikkuu poskella ja kuola valuu leualle. Runkkaaminen ei auta mitään. Silmissä näkyy 24 tuntia vuorokaudessa kuva mulkun työntymisestä sisään ja ulos.”

Tänään aamupäivällä Peikon jälkikasvu oli poissa kotoa, joten saimme puuhailtua monenlaista pientä kivaa. Tiesimme kumpikin, että useammastakin syystä tänään ei ole mikään pidemmän tai haastavamman leikin päivä. Kun aamulla heti herättynä sain lähes viikon tauon jälkeen Peikon sormet sisääni, laukesin välittömästi. Kerran, kaksi, kolme… Aamupalan ja epämääräisen oleilun sekä nettiselailun jälkeen löysin itseni jälleen kerran makoilemasta Peikon päältä ja en niin hienovaraisesti vihjailemassa, että haluaisin seksiä. Peikko leikki pitkään rinnoillani. Välillä kovemmin ja välillä hellemmin, mutta koko ajan vaativasti ja tietäen, että jokainen kosketus ja puristus saa alapääni sykkimään ja haluamaan. Peikon luota ei nykyään löydy juuri mitään leluja, joten hän roikotti minua orgasmin partaalla pienen klitoriskiihottimen kanssa todella pitkään. Tunsin valuvani ja valuvani. Lopulta päädyin kerjäämään Peikolta hänen sormiaan sisälleni ja tulin. Neljäs kerta, viides kerta. Plop, plop, plop. Muistatteko ne plussapallot?

Lopulta pääsimme ulos kävelylle. Kävimme hyvän keskustelun alistumisesta ja siitä, miten merkityksellistä minulle on, kun ensimmäistä kertaa elämässäni tunnen haluavan jotain ihmistä välillä niin lujaa, että minua sattuu. Kun ei tarvita kun katse tai hipaisu, ja olen jalkoväli märkänä. Kun ymmärtää sen, että minussa ei koskaan ole ollutkaan mitään vialla, kun en ole entisissä suhteissani halunnut. Keskustelimme myös siitä, että minulla ei ole koskaan käynyt mielessä, että syyttäisin entistä kumppaniani siitä, että en ole nauttinut seksistä hänen kanssaan. Tarpeemme eivät vain kohdanneet.

Ennen kuin lähdin pyöräilemään kotiin, niin sain vielä pyydettyä itselleni luvan laueta kerran tämän päivän aikana. Peikko vielä vitsaili, että nyt varmasti pyöräilen kotiin niin lujaa kuin jaloista pääsen ja ryhdyn heti leikkimään itseni kanssa. Eikä hän ollut kovinkaan paljon väärässä. Pyöräilin kotiin kylläkin ihan leppoisasti nauttien auringosta, valosta ja pienestä marraskuun kirpeydestä. Kotikadullani on pätkä mukulakiveä ja voin kertoa, että viiden orgasmin jälkeen pyörän satula klitorista vasten saa melkein aikaan sen kuudennen. Kuten myös herkäksi käsiteltyjen rintojen kosketus paitaa vasten.

Päästyäni kotiin laitoin tietokoneen päälle, kaivon sauvavalikoimani kaapista ja nappasin sieltä sen suurimman, jota en juuri koskaan käytä, koska –no, se on oikeasti suuri. Nyt minulla oli kuitenkin sellainen olo, että halusin sisääni jotain todella suurta - yksi harvoja fetissejäni. Ja tulin huutaen – kuudes kerta kuuden tunnin sisään. Että terveisiä taas sinne alakerran naapurille!

Illaksi poljin ihanan Köysi-ihmisen luo, jossa harrastimme syvällistä keskustelua sekä sidontaa akateemisessa ja meditatiivisessa hengessä . Oli erittäin rauhoittavaa ja terapeuttista saada olla köysissä. Pyöräily läpi sateisen kaupungin, köydet ja erinomainen seura rauhoittivat mieleni hyvin. Pidän siitä, kun Köysi-Ihminen sitoo minua lämpimästi ja neutraalisti. Jotenkin muu maailma katoaa silloin ja saan vain olla ja fiilistellä. Tosin nyt puhuttavaa oli niin paljon, että köydetkään eivät saaneet minua hiljaiseksi.

Takana merkillinen ja tapahtumarikas sunnuntai. Kiitos Peikko-kullalle kärsivällisyydestä ja ihanalle Köysi-Ihmiselle herkullisista, itse paahdetuista kurpitsansiemenistä.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvälle, siis se, että olette toisenne löytäneet :) Toki moni muukin kuulostaa erittäin hyvälle ;)

    VastaaPoista
  2. Jee, onnistuin kommentoimaan, go me! ;D

    Kieltämättä herkullinen ajatus subista, jonka aivot ovat valuneet viemäristä alas kuukautisveren mukana, ja joka on ihan eläimellisessä tilassa ja haluaisi vain tulla pannuksi... Kaiken maailman nymfot ja niiden kiusoittelu ovat tosin kyllä ihan mainstream-kamaa, mutta tuo mindfuck-osuus tuossa asetelmassa on tosi kiinnostava. ;)

    VastaaPoista