tiistai 8. tammikuuta 2013

Blondi kysyy Peikolta: mikä piiskauksessa kiihottaa 2/2?

Kirjoitin jo useampi kuukausi sitten piiskauksesta ja aina välillä lupaamani loppuosa on tullut mieleeni, mutta jostain syystä hyvää kirjoitusflowta ei ole aiheen ympäriltä löytänyt. Nyt olisi hyvä flow, joskaan se ei ole koskaan tae hyvästä tekstistä vaan niin kuin nytkin siitä, että pidän lupaukseni.

Koska ensimmäisellä kerralla en saanut tekstiä valmiiksi, vaan lupasin siihen palata myöhemmin, niin huomasin tämän lupaukseni jälkeen "kerääväni" aineistoa. Ei ollenkaan niin, että olisin keräillyt sen useampia piiskauskokemuksia, mutta huomasin piiskaan tarttuessani välillä suhtautuvan siihen hieman analyyttisemmin.

Vaikka haluan tuottaa nautintoa naiselleni (tässä yhteydessä hyvä sanoa myös rakkaalleni) monella tasolla, niin miksi nautin tuottaessani kipua hänelle?  Että voin käyttää koviakin otteita leikkiessämme, kuten hampaitani, ei ole täysin verrattavissa piiskaukseen, vaikka molemmissa kipua syntyykin. Hampaat voivat pureutua blondiin helpostikin kiihkon hetkellä, mutta piiskauksessa on jotain muuta. Usein tämä muu liittyy henkiseen tilaan, sillä vaikka piiskaus aina maistuu hyvälle, niin ehdottomasti parhaimmalle se maistuu silloin, kun piiskaukseen on syy. Vaikka blondi on omasta mielestään "aina tarpeeksi kiltti", niin siltä yllättäen eteen tulee tilanteita, jolloin pieni kurinpalautus on paikollaan. Jos tällöin käytän tilanteen kuittaamiseen piiskaa, se tuntuu erityisen makealta.

Dominoivana voin toki piiskata ihan siksi, että haluan. Yleensä se on osana (esi)leikkiä ihan samalla tavalla kuin vaikka suuseksi. Tällöin piiskaus on useasti hellempää. Enemmän hyvää fillistä kuin kipua. Vaikka takapuolen lämmittelyä. Joskus löytäessäni piiskatessa hyvän tilan, rytmin ja flown saattaa blondi vaipua omaan tilaansa (subspace), jolloin oma nautinto kasvaa hänen kauttansa.

Fetissini vaikuttavat selvästi myös piiskauksiini. Koen äärimmäisen nautittavana tilanteen, missä olen ajanut blondini aivan äärimmilleen kiihkosta, tilaan jossa hän hokeen "kiltti, kiltti, kiltti", mikä selkokielisenä tarkoittaa suunnilleen "Olen ollut tooooosi kiltti tyttö, joten saisinko laueta?". Jos kiusaan vielä pienen hetken ja vaihdan toiminnan piiskaukseen, saatan tuntea valtani ytimen. Blondini, joka juuri pyöri orgasminsa huulilla joutuu nyt keskittymään piiskaan. Yleensä tätä kaavaa on  mahtava jatkaa. Piiskata kunnes blondini raja tulee vastaan, sitten jatkaa piiloittelevan orgasmin metsästystä, palata piiskaan jne.

Huomaan taas kirjoittavani enemmän käytännöstä kuin vastaavani kysymykseen. Uskon kuitenkin että pohjimmiltaan suurin nautintoni tulee edellä sivutusta vallan tunteesta. Siitä, että voin tehdä jotain tällaista, ja ihminen jota rakastan ja arvostan yli kaiken, ottaa sen kaiken vastaan. Onko minussa pieni palanen sadistia, joka nostaa päätään sillä hetkellä kun piiskaan tartun, on hyvin vaikea kysymys. Tavallaan olisi helppo vastaus lokeroida itsensä pikkusadistiksi, mutta en vaan usko siihen omalta kohdaltani. En voi täysin sulkea estetiikkaakaan pois. Kaunis nainen edessäni, vallassani. Piiskan heilautus, ääni ilmassa, iholla ja blondini huulilla. Kauniit jäljet iholla.

Kaikki vaikuttaa kaikkeen, ja jotain pitää vastata jo Lena Risukasan vuoksi, ja niinpä vastaan ytimekkäästi: valta, fetissit ja estetiikka.

Asiaa hieman sivuten haluan kertoa yhden kokemuksemme ja ajatuksenjuoksumme joulun ajalta. En tiedä oliko joulupukki ajatellut blondin olleen erityisen kiltti, kun toi hänelle pitkästä aikaa useamman lahjan vai erityisen tuhma kun yksi lahjoista oli bastardo. Tämä piiska oli minullekin uusi tuttavuus, mutta ulkopuoliselle bastardon ulkonäköä voisin kuvailla hyvin autonantennimaiseksi. Hyvin häijy piiska joka tapauksessa. Nyt en muista tarkalleen mikä johti siihen, että bastardoa ensimmäisen kerran kokeilimme. Viimeisen piiskaniskun edellä pyysin blondia vetämään happea ja kertomaan koska iskunsa haluaa. Tämän iskun jälkeen blondi valahti polvilleen ja itki kivusta. Jälkeenpäin olimme hieman molemmat järkyttyneinä. Blondi siitä, että miten joku joka rakastaa häntä voi satuttaa niin paljon, ja minä taas miten voin satuttaa rakastani niin paljon. Jatkoimme hellitellen ja jutellen.

4 kommenttia:

 1. Kiitos tekstistä=) Aika samoin tavoin olet aivoitellut nuo syyt (ja seuraukset)kuin minäkin. Olisi mukava kuulla blondin ajatuksia aiheesta?

  Lena/Fata

  VastaaPoista
 2. Tervehdys rouva Risukasa!

  Minua kiihottaa piiskauksessa se sama kuin kaikessa muussakin pervoilussa. Tulla käytetyksi ja alistetuksi. Koska en ole masokisti, en juuri nauti piiskan aiheuttamasta kivusta. Pidän sellaisesta sopivasta bittersweet-tyyppisestä kivusta esim hapsupiiskalla, mutta en juuri muuten.f

  Pyydän aina silloin tällöin, että Peikko piiskaisi minua. Pyydän sitä, jotta saisin taas tuntea oman paikkani tässä maailmassa, joskus myös voimasuhteiden vahvistamiseksi. Joskus siksi, että olen mielestäni ansainnut sen.

  En voi sanoa, että nauttisin piiskattavana olemisesta piiskauksen tai kivun itsensä vuoksi. Minua kiihottaa siinä se, joka on piiskan toisessa päässä. Se kun saan olla Peikon käytettävänä. Jatkan pohdiskelua, jos tulen joskus toiseen tulokseen tämän asian suhteen :).

  VastaaPoista
 3. Miten reagoit rangaistukseen jos olet voimakkaasti sitä mieltä ettei se ollut ansaittu?

  VastaaPoista
 4. Hmmm... Meillä ei ole toistaiseksi kertaakaan käynyt niin, että olisin ollut rangaistuksen oikeutuksesta eri mieltä. Tiedän yleensä aina selvästi, milloin olen rikkonut sääntöjä.

  Noh, yhden kerran muistan vähän nurisseeni, kun Peikko rankaisi minua konditionaalivirheestä. Mielestäni se tapahtui ennen leikkiä, ja Peikon mielestä leikin aikana. Tuolloin kyse oli kuitenkin mielipideasiasta, ja katson, että Peikolla on tuollaisissa tilanteissa oikeus toimia parhaaksi katsomallaan tavalla. Rangaistuksena oli kipeiksi pureskellut nännit muutamaksi päivää. Muistin kyllä niistä muistuttaa muutamaan otteeseen. Että vaikka en tehnyt mitään väärää, niin jostain syystä mulla on nännit hellinä :).

  VastaaPoista