maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kolmen kimppa - suunnittelua osa 1/2

Olen ja olemme useasti miettineet mikä alistumisessa tai alistamisessa viehättää. Olemme onnellisessa asemassa senkin puolesta, että kumpikaan meistä ei ole kiinnostunut kokeilemaan toisen roolia. Minulla oli joskus sovittuna leikki erään Dommen kanssa, mutta senkin fuktio oli täysin opetusmainen. Halusin yrittää päästä edes pikkaisen kiinni alistuvan mielentilaan, ja näin ehkä oppia itsekin jotain. No, se ei koskaan toteunut, ja tällä hetkellä en ole asiasta kovin kiinnostunut, eikä sopivaa Dommeakaan ole näköpiirissä.

Blondi kokee omalta osaltaan roolinsa samoin. Hän haluaa pysyä visusti omassa alistuvuudessaan ja hyvä niin. Joskus olemme toki leikillämme pohtineet, mitä tapahtuisi, jos roolit vaihtuisivat, mutta jo pelkkä ajatus ja mielikuvat saavat meidät huvittumaan.

Pysykäämme siis rooleissamme ja syventäkäämme niitä. Blondille käytettävänä oleminen on yksi nautinnollisimmasta asioista. Käytännössä mitä enemmän häntä käyttää, sitä syvemmälle kuplaansa hän vajoaa. Usein merkillistä kyllä, mitä syvemmälle hän vajoaa, sitä syvemmälle hän haluaa. Tämä aiheuttaa tilanteita, jolloin blondi haluaa, haluaa ja haluaa vaan lisää, lisää ja lisää. Kerran tällaisen leikin jälkeen, jo muutamia kuukausia sitten, blondi kertoi että ”olisi kiva että kaksi miestä käyttäisi minua niin, etten sen jälkeen jaksaisi nousta sängystä.” Hmm, ajatteli Peikko.

Olen tarkka omistamastani, ja leikkiminen oman naisen ja toisen miehen kanssa ei ole ollut omalla listallani ylimpänä. Olemme keskustelleet yleensäkin paljon mustasukkaisuudesta, ulkopuolisista leikkikavereista ja tähän liittyvistä tunteista ja peloista. Kaikki tämä keskustelu on ollut yleisellä tasolla - ohjenuoranamme kuitenkin se, että suhteemme ajaa kaikkien edelle, ja meillä pitää olla hyvä ja helppo olla, olisi sitten joskus pyörässämme useampikin apuratas kiinni.

”Hmm”, ajatteli siis Peikko ensimmäisen kerran kuukausia sitten, ja alkoi pohtia fantasiaa. Ensin pohdiskelin asiaa paljon omalta kannaltani. Yksinkertaisesti miltä tuntuisi nähdä ja olla mukana kun joku toinen mies työstää minun blondiani. Aluksi ajatus oli vaikea, mutta mikäpä hyvä asia ei tässä maailmassa olisi sitä joskus.

Palailin blondin kanssa hänen fantasiaansa aina silloin tällöin sivumennen. Välillä olemme puhuneet, että kolmas pyörä olisi nainen, välillä niin, että blondi ja nainen leikkisivät kaksin, ja minä katselisin. Aina kun tähän ko. fantasiaan ollaan palattu, olen pyrkinyt pitämään sensorini herkillä ja fiilistellä, mitä blondi oikeasti tahtoisi. Pikku hiljaa blondin fantasia on mielessäni muodostunut meidän fantasiaksemme, ja olen saanut luotua jopa pienen käsikirjoituksen aikaiseksi, miten hetkemme toimisi. Nyt haluan vielä mainita, että tätä kirjoittaessa ja suunniteltaessa blondilla ei ole ollut mitään aavistusta, kuinka pitkällä suunnitelmani ovat, ja että minäkään en ole varma tilanteen ollessa käsillä, kuulenko blondin suusta ensimmäisen kerran turvasanan.

Päästyäni itseni kanssa sinuiksi apupyöräajatuksen kanssa, aloin pohtia sopivaa leikkikaveria. Vaatimuksia oli oikeastaan kolme. Hänen pitää olla kiinnostava blondin mielestä, dynamiikka minun ja tämän miehen välillä pitää olla hyvä ja miehen pitää olla hetero kuten minäkin, tai ainakin tiedostaa, että mitään bi-elementtejä ei leikissämme oleteta. Koska en voinut kuvitella lähteväni hakemaan seuraa netistä tai treffi-ilmoituksella, päätin pysyä pervoystävissämme.

Mielessäni skannailin vaihtoehtoja läpi, mutta jostain syystä aina tuli eteen jotain, joka ei täysin sopinut kriteereihin. Sitten eräänä iltana, yllättäen, palaset loksahtivat paikoilleen. Mies oli seisonut lähempänä kuin kuvittelinkaan. Täydelliset speksit vaatimuksiani kohtaan jopa vielä niin, että mies on alistuva, ja voisin ottaa hänet haltuuni leikkimme ajaksi. Samaista miestä blondi oli kehunut komeaksi, reippaaksi ja oikein mukavaksi. Mitä enää vitkastelin? Oli aikaa ottaa yhteyttä hänen omistajaansa.

Heti seuraavan aamuna otin yhteyttä ystävääni, jota kutsun tässä yhteydessä Rouvaksi, ja otin puheeksi hänen sotapojunsa lainaamisen.

Tässä ote keskustelustamme: 

Moikka

Moi!

Voinko mennä suoraan asiaan?

Menehän, puran samalla vanhaa joustinpatjaa.

- Tämä on nyt sitten täysin hypoteettista ja vaan meidän kahden keskistä. Sopiiko?

Toki. Apua, osaanko mä sanoa mitään?

Blondilla on haave / fantasia.

- Apua… Tarvitsette multa tai meiltä apua?

Jossa kaksi miestä (minä toinen) käyttäisi sitä rajusti, jopa niin, ettei jaksaisi nousta sängystä sen jälkeen. Olen pohtinut asiaa ja ihmisiä, joita tunnen, ja anoa kenen kanssa voisin kuvitella tämän tekeväni ja myös blondi voisi (tiedän tämän) olisi sotapojusi. Voitko mitenkään kuvitella, että voisi onnistua?

- Ymmärrän kyllä idean, ja lainaisin pojua kyllä, mutta en tiedä, kuinka innostunut se itse on.

Juu, ja siksi puhun sulle enkä pojullesi

Tämän jälkeen kävimme monta asiaa periaatteellisella tasolla läpi niin, että Rouva sai kaikki haluamansa tiedot, ja minä kerroin mitä odotan ja mitä en odota. Tietenkin keskustelimme myös turvallisuuskysymykset läpi aloittaen turvaseksistä ja päättyen jälkihoitoon, jota myös sotapojukin saattaisi tarvita. Keskustelu kiihtyi loppua myöden, ja huomasin, että lopuksi ideoimme jo leikkiä yhdessä. Mietimme myös miten saisimme siihen yhdistettyä pojun omia fetissejä ja fantasioita, jos Rouva vaikka komentaisi sotapojunsa käyttööni leikin ajaksi. Innostuin asiasta kovin.

Pojulla oli tiukka rutistus elämässään juuri seuraavien kahden päivän aikana, joten Rouva lupasi ottaa asian puheeksi heti kun tilanne olisi sopiva.

Seuraava keskustelu käytiin minun ja Rouvan välillä pari päivää myöhemmin:

- Huomenta

Huomenta. Puhuin sotapojun kanssa eilen videochatissa. Vaikutti ihan innostuneelta ;). Siitä sun ideasta siis. Eli toinen kynnys ylitetty, jos eka oli mun lupa ja toinen sotapojun kiinnostus. Loppu onkin onneksi ihan teidän niskoillanne.

Eli voin jatkossa ideoida asiaa sotapojusi kanssa?

Kyllä

Suunnittelin kirjoittavani pojulle seuraavana päivänä, mutta yllätyksekseni hän oli jo itse (innoissaan) kirjoittanut minulle. Kävimme hieman sähköpostikeskustelua, jossa ensin kerroin omat suunnitelmani ja näkemykseni ja sen,  miten poju niihin liittyisi. Onneksi pojulla ei tuntunut olevan mitään sitä vastaan (jopa päinvastoin), että minä olen ohjaksissa myös hänen suhteensa (uusi kokemus meille molemmille).

”Ja se on kyllä ihan ok, jos pomotat tilanteessa, ehkä jopa ihan mukavakin vivahde. Tosin jos aiot käskyttää, niin sitten ei saa unohtaa käskeä nuolemaan pillua! ;)”

Kävimme läpi tarkkaan turvaseksin tuomat rajoitukset, ja lopuksi pohdimme yllätyksemme ajankohtaa. Erinäisistä kesäkiireistä johtuen ensimmäinen sopiva ajankohta oli noin heinäkuun puolessa välissä, joka oli noin kuukauden päässä siitä hetkestä, kun tätä tekstiä alun perin kirjoitin.

Kärsimättömänä ihmisenä leikin siirtyminen aluksi yli kuukauden päähän oli pienoinen pettymys. Nyt kuitenkin kun olen päässyt kirjoittamaan omia ajatuksiani ylös, ja keskustellut pojun ja Rouvan kanssa, niin alan kääntymään ajatukseen, että kuukausi tekee minulle hyvää. Saan rauhassa kohdata omat pelkoni ja ajatukseni (esim. mustasukkaisuudesta), ja mahdollisesti pehmittää blondiani tulevaan koetukseen, josta aion kertoa seuraavassa päivityksessä lisää...

3 kommenttia:

  1. Vautsi ;) ...ja jatko-osia ja koeajoraportteja odotellessa?

    VastaaPoista
  2. Vähänkö kadehduttaa vääntää täällä töitä ja lukea tuommoisia! :P

    VastaaPoista
  3. *hymyilee onnellisena ja käytettynä*

    VastaaPoista