tiistai 21. tammikuuta 2014

Kosketus

En nähnyt koskaan vanhempieni suutelevan tai edes kevyesti pussaavan. Jos koetan muistella tarkemmin, en saa mieleeni edes kuvaa halista tai edes kannustavasta puheesta toisilleen. Sama asenne kohdistui myös minuun jopa silläkin lisäyksellä, että minua ei koskaan kehuttu tai taputeltu hartioihin ja mainittu hyvin tehty. Kyllä noihin kehuihin olisi joskus toki syytäkin ollut. Tältä osin lapsuuteni oli kovin harmaata, mutta en silti väitä, että vanhempani ihan pahimmasta päästä olivat. Kyllä he kuitenkin välittivät, sen osoittaminen oli vaan juroa.

Olen myöhemmin usein miettinyt, pitkälti viime vuosien aikana, mikä teki minusta erilaisen. Nuorena aikuisena, hyvin hyvin ujona sellaisena, miellyttäminen kulki tiukasti ajatuksissani ja dominointi fantasioissani. Olen aina halunnut ja elänytkin siitä tunteesta, että vierelläni olisi hyvä olla. Olen aina tykännyt koskettaa. Piirtää sormella lantion kaarta tai rinnan pyöreitä muotoa. Hieroa jumiutuneita hartioita tai tuottaa vain puhdasta mielihyvää silitellen jalkoja. Seksissä tai leikkiessä tilanne on välillä sama. Vaikka voin viedä leikkiä miten haluan, niin parhaat kiksini saan orgasmin takia kokoon puristuneesta blondista, joka hetkeä myöhemmin purskahtaa itkuun leikin ja orgasminsa voimasta. Mahtavaa molemminpuoleista mielihyvää.

Mutta minun kävi vähän hassusti. Elin piiiitkäään suhteessa, jossa tämä miellyttäminen muutettiin pikaisesti palveluiksi. Muutoksen myötä miellyttäminen muuttui kaupanteoksi, ja melko pian sen jälkeen huomasin olevani miellyttämishaluineni parisuhteessa aivan yksin. Eikä aikaakaan kun omatkin haluni hupenivat, mutta palveluja yhä vaadittiin. Vuosien ja jopa vuosikymmenen jälkeen en enää edes tiennyt, miltä aito kosketus omalla iholla tuntuisi. Jälkiviisas on niin hirmuisen helppo olla, ja monta asiaa olisin voinut tehdä toisin ja aikaisemminkin, mutta en ole kuitenkaan katkeroitunut enkä kaipaa yhtään säälipistettä.

Löytäessäni blondin moni asia muuttui, ja yhtenä suurimpana oli, että minua koskettiin ja se oli aitoa. Minua koskettiin niin, että minulle haluttiin pyyteettömästi mielihyvää. Ja kylläpä Peikkoa silloin kiusasi historiansa havinat. Kun minua silitettiin, pääni kertoi minulle, että muista silittää vähintään tupla-aika takaisin. Kun sain suuseksiä, siitä nauttiminen oli hankalaa, koska mielessäni kolisi vain vanha sananlasku: palvelu palvelusta. Kun väsyneenä selkääni siliteltiin, en koskaan uskaltanut nukahtaa, koska minunhan se piti toinen nukuttaa. Rasittavaa.

Onneksi kuitenkin tiedostin oman kipupisteeni, ja osasin suhtautua siihen kuten kiinnostavaan haasteeseen. Pikkuhiljaa opin rentoutumaan paremmin ja keskittymään kosketukseen ja sen voimaan. En ole vieläkään täysin eheytynyt, ja tuskin tulen koskaan olemaankaan, mutta olen alkanut uskoa uudestaan kosketuksen voimaan. Sellaiseen nuoren Peikon naiviin uskomukseen, että kosketus parantaa paljon.

Viime vuosituhannella esitettiin tv-ohjelmaa nimeltään Frank Pappa Show. Tässä ohjelmassa "Hollella" oli monia elämään jääneitä lausahduksia. Kai sinäkin muistat sen tärkeimmän?

8 kommenttia:

 1. "kosketelkaa toisianne"

  VastaaPoista
 2. Minulla on samankaltainen historia. En muista milloin olisin nähnyt vanhempieni koskettavan toisia, taikka suutelevan. Eikä kosketusta jaettu perheessämme, ainakaan silloin kun olin teini-ikäinen. Se on jättänyt jälkensä, vieläkin on vaikea ottaa vastaan kosketusta ilman tunnetta siitä, että pitäisi jotenkin "maksaa takaisin". Mutta opettelen.

  VastaaPoista
 3. >melko pian sen jälkeen huomasin olevani miellyttämishaluineni parisuhteessa aivan >yksin. Eikä aikaakaan kun omatkin haluni hupenivat, mutta palveluja yhä vaadittiin.

  Ennakkoon jo anteeksi keittiöpsykologiasta, mutta tästä tulee mieleen, että mahdoitko olla entisessä suhteessasi se naista miellyttävä ja kaikkeen sopeutuva mies. Sellainen käytös voi herättää vastapuolessa pikkumaista tyranniaa ja oikuttelua.
  Siihen lääke: D/s!
  :D

  VastaaPoista
 4. Kosketuksella on uskomaton voima.

  VastaaPoista
 5. Olisipa itsellä samanlainen lapsuus! Vanhempien välit olivat samanlaiset kuin yllä kuvattu mutta lisäksi minua pahoinpideltiin lapsena fyysisesti lähes päivittäin. Että sellaista kosketusta.

  VastaaPoista
 6. Peikko hyvä. harvemmin mikään kirjoitus saa minut miettimään omaa lapsuuttani ja analysoimaan omaa elämää. tuo kirjoituksesi palveluksista oli myös omaa elämääni. meitä kohtalon tovereita on paljon. olen todella vilpittömän onnellinen siitä että olet löytänyt noin ihanan ihmisen kuin Blondi on ja olet saanut maailman koottua kasaan. helppoa se ei ole ollut, mutta kertoo sinusta miten vahva olet ihmisenä.
  rakkaudella annetulla kosketuksella on todella paljon voimaa se parantaa syviäkin haavoja.

  VastaaPoista
 7. Kiitos tästä kirjoituksesta! Auttaa hahmottamaan omia kipukohtia jälleen entistä paremmin. Ja kosketus <3

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille muruille ihanista kommenteista. Kosketelkaa tekin jatkossa toisianne, niin teemme mekin <3.

  VastaaPoista