tiistai 14. tammikuuta 2014

Lahjaton tuunaa lahjoja

Olen kyllä aina tiennyt, että blondi tykkää leluista. Hyrrä lienee leluista blondin suosikki, jopa kolmannen sellaisen hankintaa on pohdittu. Kaikki penetraatioon käyvät lelut ovat aktiivisesti käytössä. Pyykkipojat ovat toimineet enemmän tai vähemmän aina. Joulun jälkeen on kuitenkin lelujen TOP-listalle ollut tunkua, koska joulupukki osasi tuoda sopivat nipistimet.

Joulun jälkeen uudet nipistimet ovat olleet ahkerasti käytössä. Ihan vaniljaisessakin leikissä. Mieltäni on kutkuttanut, miten vahvasti uudet nipistimet ovat vaikuttaneet blondiin. Blondin nautinnossa on varmasti mukana estetiikka, ripaus fyysistä tiukkaa mielihyvää ja osa henkistä otetta, kun käytän blondin rintoja.

Tänään minulla oli pieni sopiva askarteluhetki, ja päätin mukavista nipistinleikeistä innostuneena tuunata joulunpukin tuomat painot niin että niitäkin voisimme käyttää nipistinleikeissämme. Aloitin poraamalla MCHurtista  jo vuosi sitten hankkimiimme vanhempiin nipistimien runkoihin reiät (näkyy hieman huonosti kuvassa).

Seuraava vaihe oli askarrella painoihin jonkinmoiset koukut, jotta niitä voisi ripustaa poratusta reiästä. Tein pienen lenkin rautalangasta, punoin loppupalan yhteen ja katkaisin langanpään. Lopuksi taivuttelin rungon koukuksi. Tein tämän kaikille painoille joita oli yhteensä vähän yli 1 kg. Osaan koukuista laitoin suoraan kiinni kaksi painoa, jolloin tämä viritelmä painaa yhteensä 120 g. Näitä painojahan voi hyvin yhdistellä, ja laittaa vaikka kaikki roikkumaan yhteen nipistimeen.


Aika tulee pian näyttämään miten blondin TOP-listan käy.

1 kommentti:

  1. Taidat olla kalamiehiä:-) Erilaisia painoja löytyy useassa eri gramma-koossa nimenomaan kalastustarvikeliikkeistä. Ja onhan siellä koukkujakin....vaikka sellaisia väkäsettömiä catch&release-koukkuja...

    VastaaPoista