torstai 13. maaliskuuta 2014

Peikko etsii: masokisti (curious) nainen

Olen kiinnostunut tutkimaan omaa sadistista puoltani. En voi olla varma, puhkeanko tutkimukseni jälkeen kukkaan, näenkö valon tai päädynkö umpikujaan. Tiedän kuitenkin, että tätä korttia en voi jättää kääntämättä. Etsin naista Varsinais-Suomesta käymään tätä tutkimusta kanssani.

Jos olet masokisti tai kiinnostunut kokeilemaan rajojasi (niinhän minäkin), niin saatat olla etsimäni. Olet tyytyväinen siihen, mitä näet peilistäsi. Olet sinut itsesi ja ympäristösi kanssa. Osaat kommunikoida ja tiedät, että mikään suhde ei toimi ilman kunnollista kommunikointia. Olet vapaa tai liikut luvan kanssa. Jos olet varattu, olet valmis siihen että mahdollisesti vaihdan muutaman sanan kumppanisi kanssa. Ymmärrät, että olen vahvassa rakkaussuhteessa enkä ole etsimässä parisuhdetta vaan leikkisuhdetta. Ymmärrät, että minulle dynamiikka (= tulemme hyvin toimeen) on kaikki kaikessa, ja toivon, että se on sinullekin tärkeä asia. Ymmärrät, että haluan tutustua sinuun ihmisenä, ymmärtää sinua ja lähtökohtiasi ennen kuin olen kiinnostunut ihostasi. Ymmärrät, että tämä saattaisi olla yhteinen matka, joka voi alkaa kevyellä viestittelyllä ja parhaimillaan päättyä levinneisiin meikkeihin ja viiruihin kehollasi.

Jos etsit seksiseuraa, en ole hakemasi.

En odota ja halua, että olisit valmis ”paketti”, vaan enemminkin olisit kiinnostunut ottamaan seuraavaan kokeilevan askeleen.
  
Tarjolla terve mies parhaassa iässä. Tunneälyinen ja keskustelutaitoinen karvanaama, jota kiinnostavat elämä ja erityisesti ihmiset. Olen hyvin avoin, tasa-arvoinen, suvaitsevainen ja kärsivällinen. Kyseenalaistan asioita jatkuvasti ja mietin miten asiat voisi tehdä toisin. Kerron asiat suoraan enkä pidä epävarmuudesta. Haluan toteuttaa myös sinun fantasiaasi ja samalla viedä sinua rajoillesi. Käytän turvasanaa ja kunnioitan rajojasi. Pidän jälkihoitoa itsestäänselvyytenä ja nautin siitä.

Yhteistiedot löydät oikeanpuoleisesta palkista. Vastaan mielelläni kaikkiin mieleesi tulleisiin kysymyksiin.

- Peikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti