keskiviikko 26. elokuuta 2015

Mitä kinkylle kuuluu -kysely

Pervokerhomme Turun Baletti on julkaissut pervojen hyvin-/pahoinvointia koskevan kyselyn, jossa kartoitetaan, miten me pervot tällä hetkellä Suomessa voimme sekä millaista kohtelua olemme osaksemme saaneet. Vaikka omat kokemukseni ovat erittäin positiiviset enkä ole kohdannut syrjintää seksuaali-identiteettiini liittyen, ei kaikilla ole kuitenkaan samanlaisia kokemuksia. Osan on hylännyt perhe ja suku, osa on huonoissa väleissä lasten kanssa. Toista taas syrjii työpaikka, toista harrastukset.

Nyt sinulla on ainutkertainen mahdollisuus olla saattamassa pervojen ääntä kuuluviin. Samalla pystyt antamaan palautetta siitä, mitä asioita haluaisit eri pervoyhdistysten ajavan sekä millaiseen toimintaan haluaisit itse osallistua.

Virallinen kyselytiedote vielä alla. Käypä vastaamassa kiltisti, niin voit saada vaikka piiskaa!

//blondi

Kysely Suomen BDSM/fetish-ihmisille

Kyselyn tarkoituksena on anonyymisti kartoittaa Suomen kinkyjen kuulumisia. Haluamme tietää mitä Suomen BDSM/fetish/kinky-kansalle kuuluu tällä hetkellä. Kyselyn laatija on Turun BDSM-yhdistys ry Turun Baletti ja se on osoitettu kaikille kinkyille riippumatta siitä, oletko Turun Baletin jäsen tai et. Mielipiteesi ja kokemuksesi kiinnostavat meitä. 

Kyselyllä toivomme saavamme tietoa siitä, miten alakulttuurimme voi kaiken kaikkiaan, millaisia tapahtumia tai palveluita kinkyt kaipaavat, ja voisimmeko me yhdistykset tai jokin muu taho tarjota niitä. Kun vastauksia on kertynyt tarpeeksi, vastausten yhteenveto julkaistaan Turun Baletin kotisivuilla

Kysely on avoimena verkossa ja se on täysin anonyymi. Kyselyssä ei pyydetä mitään yhteystietoja. Toivomme, että levität kyselyä kaikille tuntemillesi kinkyille, jotta saamme mahdollisimman kattavan otoksen koko Suomen tilanteesta.

Haluatko ottaa yhteyttä Turun Balettiin? Käytä yhteydenottolomaketta kotisivuillamme. 

Pääset vastaamaan kyselyyn alla olevasta osoitteesta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti