tiistai 2. elokuuta 2016

Blondi: Emätinorgasmi - totta vai tarua?

Miten te hyvät lukijat määrittelette emätinorgasmin? Onko se sellainen orgasmi, joka saadaan pelkässä penetraatiossa (kalun tai dildon kanssa) vai onko se kokonaan oma erillinen orgasmityyppinsä? Jonkun teorian mukaan emäntinorgasmi taas on sama on kun g-pisteen kautta saatu orgasmi.

Ja onko klitorisorgasmi sitten sellainen, jossa on aina klitorisstimulaatio mukana? Entä jos laukeaa niin, että stimulaatiota on sekä klitorikselle että emättimelle, kuten minun tapauksessani?

Tämän pohdinnan laittoivat alulle melko tuoreet ja vähän hämmentävätkin havainnot omista orgasmeistani. Laukean aina siten, että Peikon kalu tai joku dildoistamme on sisälläni ja hyrrä klitoriksellani. Tunnen hyvin selkeästi, koska orgasmi on tulossa ja ehdin aina kysyä siihen nätisti luvan. Kun orgasmi tulee, on se hurja. Voimakas ja melko nopea. Keho kramppaa kaarelle, ja kaikki lihakset jännittyvät. Usein tällaisen orgasmin seurauksena pääsee myös puhdistava itku, koska orgasmi on fyysisesti niin voimakas. Tällaisen orgasmin tullessa minun täytyy saada hyrrä heti pois klitorikselta ja hengähtää hetki jos toinenkin, koska paikat ovat niin herkät, etteivät ne siedä oikein minkäänlaista kosketusta. 

Viime aikoina seksiä harrastaessamme on tapahtunut muutaman kerran jotain hyvin hämmentävää. Tuntuu aivan siltä, että laukeaisin. Sellainen suuri ja nopea, lähes räjähdyksenomainen huippu kuitenkin puuttuu. Tunnen sen sijaan äärettömän miellyttävän ja lämpimän tunteen ja sen, miten emättimeni lihakset supistuvat, supistuvat ja supistuvat. Todella vahvasti. Ja syvältä. Puristus on niin voimakas, että lelua on vaikea liikuttaa sisälläni. Siltä ainakin minusta tuntuu. Koska sellainen superhuippu jää näissä pois, voin painaa hyrrää klitorikselle todella lujaa samalla kun lämmin tunne valtaa minut päästä jalkoihin. Ja Peikko voi työstää minua loputtomiin - yleensä pumpattavalla dildolla tai varsidildolla. Minä vain supistelen ja supistelen ja voihkin, ja Peikko työstää minua. Painan hyrrää klitorikselle kaksin käsin enkä haluaisin irrottaa lainkaan. Kipua tai arkuutta ei tule, vaan voisin ottaa vastaan miten paljon tahansa. 

Tällaisen session jälkeen emättimen lihakset supistelevat vielä pitkään, lähes tunnin ja vatsalihakset tuntuvat helliltä seuraavana päivänä.

En toistaiseksi edes ymmärrä kysyä lupaa tälle hekumoinnille, koska en oikeasti tiedä, laukeanko vai mitä tämä on. Tunne on jollain tapaa samanlainen kuin ejakuloidessani, sellainen pitkä, lämmin nautinto ilman selkeää alkua ja loppua. Tosin ejakuloidessa emättimeni lihakset eivät supistu lainkaan, mutta muuten tuntemuksessa on paljon samaa. Paitsi no, lakanat pysyvät kuivina tässä supistelevassa versiossa.

Onko tämä nyt se kuuluisia emätinorgasmi, jollainen jonkin lähtee mukaan on naisille mahdollinen, toiset lähteet eivät taas edes tunnusta moista? No, ihan se ja sama - tuntuu sen verran hyvältä, että haluan näitä lisää!

Pahoittelen sekavaa tekstiä ja tajunnanvirtaa - nousin juuri sängystä tällaisen supistelusetin jälkeen, joten olo on tätä kirjoittaessa lievästi levoton, jalat tärisevät ja supistelen edelleen.

7 kommenttia:

 1. Ihanaa! Tästä tekstistä jotenkin tihkui vielä hikisten lakanoiden tuoksut.

  Itse olen pohtinut tuota ihan samaa ja olisi ilo kuulla vinkkejä tai muitakin kokemuksia asiasta. Olen myös miettinyt, että onko emätinorgasmi sellainenkin jossa alku lämmitellään molemmilla mutta viimeistellään emättimen kautta? Itse koen tuon lopputuloksen kyllä ihan perinteisen malliseksi, sillä sitä ei pysty jatkamaan myöskään kovinkaan paljoa orgasmin jälkeen.

  Ovatkohan naisetkin tässä kohden erilaisia, ja osa saa ja osa ei. Vai onkohan tämä saavutettavissa tehokkaalla lihashuollolla. Harjoittelukin tekee varmasti mestareita tässä, joten ei pitäne luovuttaa.

  Miten päin vain, tässä ei voi olla kuin iloinen ollessaan nainen. Meillä on niin paljon eri mahdollisuuksia saavuttaa nautintoa kehon kautta. A vot!

  Terkuin,

  Lutkis

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanasta kommentista, Lutkis pikkuinen <3.

  Onneksi naisen keho on tosiaan ihmeellinen kapistus kaikkine toimintoineen. Ehkä joskus tosin haaveilen sellaisesta putkiaivomallista, että miksei sitä vaan voisi laueta mistä tahansa stimulaatiosta millaisessa tahansa mielentilassa.

  Mutta jatketaan harjoituksia!

  //blondi

  VastaaPoista
 3. Ensinnäkin kiitos blogista. Olen saanut siitä paljon iloa kesän aikana. Mua kiihottaa ajatus alistumisesta, käytännössä en tiedä mihin asti sitä voisin viedä. Seksin suhteen olen melko estoton ja normiseksissä olenkin tehnyt melkoisia kokeiluja, sellaiset asiat, jotka tuntuvat olevan sinulle vaikeita, saattavat olla minulle helppoja.

  Tunnistan useita erilaisia orgasmeja, klitorisorgasmejakin kahta erilaisya tyyppiä. Toista kutsun tekniseksi, silloin on vain pakonomainen tarve laueta ja tuon orkun tuotan itselleni pikkuvibralla nopeasti. Se vie tarpeen pois mutta hyvä olo ei tunnu päässä asti. Paremmassa klitorisorkussa päässä tuntuu sellaunen nipistelevä olo.

  Emättimestä saan kolmenlaisia orkkuja. On g-piste orkku, tämä ejakuloiden ja vielä emätin orkku. Kahdessa ensimmäisessä tunnen ikään kuin putoavani hyvään oloon, hetkeen en pysty edes liikkumaan. Sitten saan orkun pelkästään rintoja hieromalla, se kak on lähellä klitorisorkkua, mutta klittaan ei tarvitse koskea. Vielä hyvin erilainen orkku tulee peppuseksistä. Tämä on mielenkiintoinen sillä tätä tuntemusta, jossa tavallaan menen kauttaaltaan kananlihalle ei tule millään muulla tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista kommentistasi! Hienoa, että blogimme on tuottanut sinulle iloa :).

   Mä olenkin aina ollut psyykkisesti todella estynyt monellakin tapaa, joten minulle pervoseksi on ollut hyvin vapauttava ja terapeuttinen tutkimusmatka.

   Wau, mikä määrä erilaisia orgasmeja sinulla on repertuaarissa. Hyvä kuvaus tuo tekninen orgasmi, sen tunnistan itsekin. Se rauhoittaa mieltä ja kehoa hetkeksi, mutta vain hetkeksi ;).

   //blondi

   Poista
 4. Minäkin saan kahdenlaisia klittaorkkuja. Ja minullakin toinen niistä on hyvin tekninen, saan sen tulemaan ihan todella nopeaan alle 2min vibraamalla ja ilman että olisin edes kovin kiihottunut alun alkaen. Se on vain sellainen pakko tulla nyt -orkku. Toinen klittaorkku onkin sitten paljon syvempi ja pystyn venyttämään sitä pitkään. Saan sen myös täysin eriasennossa kuin tuon toisen.
  Mutta se emätinorkku on edelleen hukassa... Olen kyllä kerran ejakuloinut erään miehen kanssa, mutta en tuntenut mitään räjähdystä silloin, vain sellaisen tasaisen mukavan tunteen. Hmm, metsästys jatkukoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä epäilen, että mulla juuri tuo tasainen mukava (ehkä vähän liian laimea sana, mutta kuitenkin) pitkäkestoinen tunne on se emätinorkku, enkä vaan osaa tunnistaa sitä.

   Antoisia metsästyshetkiä Sinulle!

   //blondi

   Poista
 5. Kiva postaus -orgasmit on aina mua kiehtova aihe :)
  Vaikea sanoa, onko kuvaamasi emätinorkku vai ei. Itselläni ei oo koskaan ollut vaikeuksia tunnistaa orgasmejani, paitsi ainoastaan kun sain ekan itkuorgasmini, silloin hämmennyin & nolostuin niin paljon etten heti myöntänyt sen olleen orkku, vasta sit kun miesystäväni auliisti sanoi "Mitä ihmettä, saitsä just orgasmin siitä että itkit??". Silloin ei käynyt enää kieltäminen ja nolosti sanoin et joo, sain, en tiedä miksi..

  Tässä oon kuvaillut erilaisia orkkujani jos jotakuta kiinnostaa: http://kukkasenavautumisia.blogspot.fi/2016/03/naiset-milta-orgasmit-tuntuu-kattava.html.

  Orkkuja voi saada tosi monenlaisia ja eri stimulaatioista. Mut samakin stimulaatio voi johtaa tosi monenlaisiin tuntemuksiin. Ja stimulointeja voi yhdistellä ja saada yhdistelmäorkkuja. Aivot on suurin seksuaalielin :) Huomaa mm. siitä, et oon oppinut saamaan jopa ilman fyysistä stimulointia, syvähengittämällä ja rentoutumalla äärimmilleen. Siinä tuntee ihanasti aivan pikkuhiljaa kehon reaktiot, on aikaa havaita tarkasti. Sykkeen nousun, vaginan kostumisen, vaginan hitaan jännittymisen rajalla ollessa ja sen jälkeen sykkimisen ja kehon muidenkin lihasten säpsähdykset. Ajatuksen voimalla saatua orkkua saa jatkettua helposti syventämällä hengitystä, jolloin orgasmikin syvenee ja "elpyy" jos on hiipumaan päin :)

  Ahhhh orgasmit on parhautta <3

  VastaaPoista