tiistai 30. elokuuta 2016

Testissä luksusvibraattori

Saimme yhteydenoton Libido.fi-nimiseltä seksilelukaupalta, jossa meiltä kysyttiin, että olisimmeko halukkaita testaamaan heidän laajasta valikoimastaan jotain meitä kiinnostavaa. Tämän tyyppiset yhteydenotot ovat aina mieleisiä, mikäli aidosti kiinnostumme jostain lelusta tai tuotteesta.

Päädyimme surffailemaan Libido.fi:n graafisesti tyylikkäille ja teknisesti hyvin toteutetuille sivuille. Ihan mahtavaa, että monet netissä toimivat seksikaupat panostavat nykyään sivujen ulkoasuun kunnolla, ja myös tekninen alusta oli tässä sitä luokkaa, että tuotteiden selailu ja vertailu kävi sujuvasti. Iso plussa muuten sivuilta löytyvälle omalle BDSM-osiolle, jonka tarjonta oli yllättävän laaja.

Iskin heti silmäni Vive-luksusmerkin nystyräpäiseen Shiatsu-vibraattoriin, jonka ulkomuoto muistutti paljon wand-tyyppisiä leluja. Valitettavasti tämä tuote oli loppu, joten meitä pyydettiin valitsemaan toinen tilalle. Tilaukseen päätyi samaisen Vive-merkin Ombra-vibraattori.

Kerrottakoon, että en ole koskaan wandia lukuunottamatta ollut järin kiinnostunut perinteisistä vibraattoreista. Nehän ovat niitä väriseviä härpäkkeitä, joita joko työnnetään sisään erilaisiin reikiin tai käytetään vaikka klitoriksen stimulointiin. En ole oikein ymmärtänyt sitä, että mihin sitä värinää tarvitaan sisälläni, tavallinen dildo on ajanut aina asiansa. Joten siinä mielessä tämän tyyppistä vibra-lelua oli hauska päästä testaamaan, koska vertailukohtaa aiempaan ei ollut.

Peikko haki paketin lähi-Ärrältä viime lauantaina, ja uutta lelua päästiin heti testaamaan. Vivelle pakkauksesta iso plussa - tuli Applen viimeistellyt pakkaukset mieleen lelua kotelosta kuoriessa.

Kun sain laatikon auki ja lelun käteen, oli toinen reaktioni, että miten tämä voi olla näin pieni. Mutta hei, nyt puhutaan venytysfetissin omaavasta pervosta eikä mistään peruskäyttäjästä.

Lelu oli kaunis kuin koru ja sen pinta ihanan samettinen. Fiilis oli vähän sama kuin Lelon laatulelujen kanssa. Toimintoja lelussa oli paljon mm. erilaisia värinätaajuuksia ja voimaakkuuksia. Kuten kaikissa leluissani, niin tässäkin tasainen perusvärinä miellytti itseäni eniten. Ehkä joku haluaa ottaa orgasminsa sambarytmiin värisevän lelun tahdissa, minä en.


Testasimme ensin lelua Peikon antaessa minulle suuseksiä. Olen usein suuseksissä todella lähellä laukemista toivoen, että kunpa saisi jotain sisääni. Tässä vibra toimi hyvin eikä ollut Peikon suutyöskentelyn tiellä. Vibran värinä tuntui neutraalin miellyttävältä, mutta en kuitenkaan lauennut. Peikko antoi vibran toisen pään muotoilusta plussaa, kultaisesta renkaasta sai hyvin pidettyä kiinni. Perudildossahan on monesti se haaste, että ne soveltuvat muotoilunsa vuoksi erinomaisesti runkkaamiseen, mutta kun toisen pitäisi käyttää niitä minuun, niin hyvää otetta on haastava saada.

Seuraavaksi sain vibran peppuuni, ja täytyy sanoa, että siellä se toimi erinomaisesti. Kokonsa puolesta lelu sopii meille erinomaisesti peppuleluksi, ja sellaisena sitä tulee varmasti käytettyä jatkossakin keskinäisissä leikeissä. Laukesin leikin lopuksi hyrrä klitoriksellani, Peikko sisälläni ja vibra pepussa. Ei lainkaan huonompi yhdistelmä <3.

Ombran plussat by blondi
- kaunis muotoilu ja miellyttävä hygieeninen pinta
- helppo pitää puhtaana
- ladattava, ei vaadi pattereita, yksi lataus kestää pitkään
- vedenkestävä eli soveltuu suihkuleikkeihin
- riittävän joustava ja pehmeä peppuleikkeihin, pysyy hyvin paikalla

Ombran miinukset by blondi
- pieni koko (minulle)
- ei riittävästi tehoja laukemista varten (minulle)
- liikaa erilaisia ohjelmia
- todella kova hankintahinta

Kaiken kaikkiaan Ombra oli miellyttävä, mutta ei kuitenkaan tajunnanräjäyttävä tuttavuus. Lelu menee ilman muuta jatkoon - keksimme sille vielä paljon käyttöä sekä keskenämme että muiden ihanien ihmisten kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti