perjantai 19. maaliskuuta 2021

10 orgasmin hypnoottinen tuijotus

 Aloitteleva Daddy kysyi tovi sitten, "Haluatko kahvia ennen kuin lähdet?" Luettuani tämän postaukseni nyt uudestaan, niin huomasin etten ollut kutsunut leikkikaveriani millään nimellä, joten olkoon hän tästä eteenpäin pikkuinen. Ei ehkä siksi että hän olisi juuri pikkuinen, mutta hän on sillä jännällä tavalla säihkysilmillään ja usein pukeutumisellaan sen verran kivasti pikkuinen, jotta likaisen sedän mielikuvitus lähtee lentoon. Kontrastina tälle kaikella pitää kertoa, että tämä pikkuinen on ärsyttävän fiksu ja hänellä on upea taito pohdiskella eri suhdemuotoja tai kinkyyksien ulottovuuksia tavalla joka useasti saa minunkin mietiskelyni löytämään selkeämpiä polkuja. Niinpä huolimatta siitä, ettemme kovin usein tapaa, eikä se ole ollut edes tarkoituksemmakaan, aina välillä saatamme käydä pitkiäkin pohdiskeluja ääniviestien ja meemien keinoin. 

Viime aikoina olemme puhuneet deittailusta ja siihen liittyvistä suhdemuodoista. Uskon pikkuisella olevan vientiä suuntaan jos toiseen, mutta hän tietää tarkkaan mitä kaipaa ja mieluummin odottaa Severuksen poimivan hänet talteen kuin hyppäävän tavallisen prinssin matkaan. Minä taas kipuilen kovasti sen kanssa mitä oikeasti haluan ja vaikka tunnun välillä olevan itse selkeys ajatusteni kanssa, niin epävarmuus ui liiveihin toitottaen että sellaista ei löytyisi. Niinpä olemme päätyneet pikkuisen kanssa turhautumaan ja haaveilemaan yhdessä. Joitakin hetkiä sitten yhteinen turhautuminen ajoi meidät tilanteeseen, missä laitoin hänelle viestin, jossa puolileikillään (toivoin kuitenkin kyllä vastausta) laitoin hänelle viestin, että pitäisikö hänen tulla näyttämään uutta rintatatuointiaan? Pikkuinen ymmärsi yskän välittömästi ja vastasi hetki ja heti perään, lähden tunnin kuluttua. 

Noin kolme tuntia myöhemmin pikkuinen makasi mahallaan jalkojeni päällä, pikkuhousut nilkoissaan (yllättävää että hänellä edes oli moiset) ja minun käteni läpsien häntä pakaroilleen. Olin kiusannut häntä ajatuksella koeajavani uudet seinälläni olevat koukut ja niinpä talutin hänet pakarat hehkuen koukkujen luo. Kiinnitin hänet naama seinää vasten, kädet kiinnitettyinä Y-asentoon ja laitoin paksun lieriötyynyn roikkumaan hänen napansa kohdalle. "Tämä tuo takamuksesi hyvin esiin piiskausta varten." Seuraavat puoli tuntia pikkuinen sai piiskaa floggerilla, ohuella kepillä ja pienelle ratsupiiskalla (jota hän kuulemma inhosi). Vuorottelin välineitä parhaan tapani mukaan ja joka ainoa kerta kun huomasin kipurajan lähestyvän punaista niin upotin sormeni häneen ja työstin hänen pilluaan rajusti. Joka ainoa kerta hän alkoi heti vikisemään lupaa laueta, mutta näillä kerroilla ei lupaa herunut. Aloitin piiskauksen uudestaan, siirryin reisille, pohkeisiin, floggerin kanssa hänen häpylleen ja taas kun raja lähestyi upotin sormeni hänen litimärkään reikäänsä ja sama vikinä alkoi. Esitin hellyväni ja sanoin laskevani viiteen, jonka jälkeen hän voisi laueta ja voi sitä tärinän ja odotuksen määrää, kun tärisevät jalat eivät meinanneet jaksaa kannatella kiimaa. Lopetin laskemisen neljään ja pikkuinen räjähti turhautuneeseen itkuun. "Voin pientä kun ihan oma kiima itkettää", rohkaisin häntä isällisesti. Jatkoin tätä kiertoajoa tovin ja huvituin aina kun piiska vaihtui floggeriin, sillä pikkuinen painoi poskensa kylmää seinää vasten, työnsi takamuksensa vielä enemmän esille ja hymyili. "Aivan liian hauskaa", totesin.

Minulla on hankittuna valokuvaus tarkoitukseen 70-luvun nahkatuoli. Kuitenkin tätä ei ole koskaan käytetty kuvausrekvisiittana, mutta sessiointiin se on täydellinen. Irrotin pikkuisen seinältä ja istutin hänet tuoliin. Vedin hänen kätensä selkänoja yli ja kiinnitin ne tuolin taakse. Jalat levitin tuolin molemmin puolin ja kiinnitin takimmaisiin jalkoihin. Tämän jälkeen liukastin pumpattavan dildon, jonka työnsin hänen sisälleen ja pumppasin siihen sen verran ilmaa, jotta se pysyisi hänen sisällään ja kävin noutamassa wandin. Asento oli loistava ajella wandilla, ihailla uutta rintatatuointia, naputella kepillä reisille ja katsella kuinka kiimoissaan nainen voi olla. Painoin lopulta wandin hänen pyhimpäänsä ja sanoin laskevani viiteen. Aloin laskea hitaasti samalla ottaen tiukan otteen hänen nänneistään. Leikin nänneillä laskiessani ja kun lopulta pääsin viiteen, pikkuinen laukesi ja minä vedin nänneistä niin lujaa kuin uskalsin. Pikkuinen huusi nautinnosta ja kivusta "Vittttuuuuuuuuu!" ja loi minuun murhahimoiseen katseen. Silittelin hänen poskeaan ja totesin säännön, jonka hän tiesikin, että kanssani ei kiroilla. Katse muuttui silmänräpäyksen katuvaksi ja hänen suustaan tuli anteeksipyyntö. "Harjoitellaanpa uudestaa.", totesin johon sain nöyrän nyökkäyksen. Ja niin me harjoiteltiin, pikkuinen laukesi ja minä vedin nänneistä, eikä yhtään kirosanaa. Jotkut oppivat kovin helposti.

Hain pitkän kiinnittämiseen tarkoitetun nahkavyön ja vedin sen tuolin istuinosan ympäri ja kiinnitin wandin tiukasti sopivaan asentoon. Tämän jälkeen siirryin sohvalle istumaan ja syömään lakritsaa. Pikkuinen pyöri tuolillaan, kiimoissaan, anellen lupaa laueta. Minä kerroin tilanteen vetävän vertoja jopa elokuvissa istumiselle. Karkkia ja viihdykettä. Välillä touhusin jotain arkista, vedin matkallani töpselin pois seinästä ja annoin pikkuisen hengähtää. Hetken päästä laitoin töpselin takaisin ja kuuntelin voihkintaa. Istahdin sohvalle ja sanoin rauhallisesti, että laskeminen toimisi varmasti sohvaltakin käsin ja laskin hitaasti yhdestä viiteen. Mieleeni tuli fantasiat kauko-ohjattavasta nartusta, jota voisi ohjailla kaukosäätimellä. Nyt kaukosäätimeni toimi sanani, jotka ajoivat täysin saman asian.

Loppusuoralle päästyäni istuin rauhallisesti pikkuisen eteen. Katselin hänen silmiinsä ja kerroin että hän saisi nyt laueta ilman lupaa niin monta kertaa kuin haluaisi, mutta hänen katseensa ei saisi irrota silmistäni. Hän nyökkäsi ja antoi mennä. Hän tuijotti minua tiukasti silmiin ja tällä kertaa orgasmit olivat eleistä päätellen selkeästi pehmeämpiä ja erilaisia. Hän uppoutui silmiini ja minä hänen. Tilanne vei minut täysin mukanaan ja huomasin että näkökenttäni laitamat alkoivat hämärtyä ja upposin vain tilanteen intensiteettiin. En osaa sanoa kauanko tätä jatkui, mutta jossain vaiheessa dynamiikka muuttui ja tuli molemminpuolinen rauha ja rentous. Huomasin pikkuisen tulleen maalinsa. Irrotin hänen kainalooni.

Myöhemmin pikkuinen kysyi.

- Käskitkö minun laueta 10 kertaa?

- En, vaan sanoin että voit laueta niin monta kert aa kuin haluat.

- Luulin, että sanoit kymmenen kertaa ja minä laskin mielessäni jokaiseen kymmeneen saakka ja sitten ne loppuivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti