sunnuntai 28. maaliskuuta 2021

Peikon pääsiäisleikki: etsi muna

Yhteistyö ja avunantosopimus (FWB) pikkuisen kanssa jatkuu. Leikkisuhde on saanut hauskoja piirteitä, sillä yleensä elän varsin hetkessä, ihollakin, mutta nyt olen huomannut kehitteleväni tapaamisiimme jotain kivaa ekstraa, ihan yhteistyö ja avunantosopimuksen hengessä. Samaisessa hengessä kyselin pikkuiselta viikon aikana kaikkea mielenkiintoista, kuten vaikka hänen kuumimmat fantasiansa, ja pitääkö hän peppuleikeistä. Vastauksena sain varsin pitkän listan fantasioiden kuvauksista ja maininnan, että peppukokemuksia on vain vähän, mutta että ne vähätkin olivat olleet varsin kiihottavia. Siitä se sitten lähti.

Olimme nauttineet tervetulokahvit ja jutelleet hetken niitä näitä. Siirtyessämme olohuoneen puolelle nappasin piilottamani hupun, vedin sen pikkuisen päähän, tartuin häneen lujasti kiinni ja raahasin hänet makuuhuoneeseen. 

Olin sitonut kolme isoa lieriötyynyä yhteen muodostaakseni isomman pyramidin kaltaisen lierieön ja paiskasin pikkuisen mahalleen sen päälle. Ajatukseni oli, että hänen takapuolensa nousisi näin sängystä kivasti korostuen ylös ja antaisi Peikolle hyvän työalustan. Kiinnitin pikkuisen kädet ja jalat tiukasti X-asentoon. Tämän lisäksi kiinnitin vielä nahkakahleet hänen polivtaipeisiinsa ja levitin jalkoja entisestään levälleen. Myhäilin tyytyväisenä työalustaani.

Aloitin muutamilla läimäyksillä, mutta pian sormeni tunkeutuivat hänen sisäänsä ja samalla hetkellä alkoi pikkuisen ulina, ja pyyntöjen sarja laukeamisluvasta. En ollut kovin häveliäällä tuulella ja huolimatta mantrasta:

-“Saisinko tulla? Saisinko tulla!? Saisinko TULLA?! SAISINKO TULLA?!?!?!”, 

vastasin tylysti: 

-“ET!”. 

Liukastin muutaman sormen ja työnsin ne pikkuisen takapuoleen. Huomasin pienen varovaisen inahduksen, mutta pian moottorin kierrokset veivät mukanaan. Eikä aikaankaan kun toinen käteni työsti pikkuisen pillua, toisen työstäessä hänen peppuaan vikinän tahdissa. Pikkuinen pyöritti lantiotaan käteni tahdissa, hänen jatkaessaan mantraansa. Päätin heltyä hetkeksi ja sanoin laskevani viiteen. Jatkoin hänen reikiensä työstöä ja huomasin helpotuksen hänen eleissään orgasmin saapuessa. Lähestyessäni numeroa viisi, poistin käteni hänen pillustaan, jatkoin vain toisella kädellä ja annoin luvan laueta. Pikkuinen kiemurteli allani, mutta koska tilanne oli hänelle varsin uusi, orgasmi karkasi. Hän käänsi päänsä minua kohti ja huusi turhautuneena:

- “Onko tämä oikeasti sinusta hauskaa!?!”.

-“Erittäin hauskaa!”, vastasin huvitttuneena naurahtaen.

Päätin lisätä kierroksia ja työnsin pikkuisen sisään Lelon kauko-ohjattavan kananmunanmuotoisen vibran. Käänsin kaukosäätimestä vibran päälle ja otin vielä wandin käteeni, minkä painoin pikkuisen klitorikselle sormeni työstäessä hänen peppuaan. Näytti siltä, että pikkuinen sekosi allani. Hän huusi suoraa huutoa, aneli lupaa laueta, kiemurteli ja huusi lisää. Sanoin pikkuiselle rauhallisesti:

- ”Kun pyydät lupaa laueta, se tehdää nyt näin, saisinko laueta sormesi perseessäni?”.

Hetken ehdin kuvitella, että sanojen ulos saaminen pikkuisesta olisi vaikeaa, mutta kiima hoiti tehtävänsä, ja lause tuli saman tien nätisti. Annoin luvan, pikkuinen laukesi ja Lelon vibra lennähti hänestä ulos. Naurahdin, työnsin lelun takaisin ja kerroin, että tämä kannattaisi pitää sisällään, jos tästä noin pitää. 

Tämän jälkeen illan mantraksi muodostui: “Saisinko laueta sormesi perseessäni?”. Kyllä hän sai, ja seuraavalla kerralla munavibra lensi taas hänestä ulos.  Mietin leikkisästi pitäisikö vetää lakanaan merkki ennätyksen kunniaksi, mutta päätinkin laittaa sormeni tulpaksi, ja nauttia tilanteesta.  

Seuraavana päivänä siivotessani makuuhuonettani löysin kaukosäätimen, mutta munavibra oli hukassa. Naurahdin ääneen miettiessäni kuinka kauas moinen voi lentää. Samantien lähti leikkimeilinen viesti:

- Mä tässä vähän siivoilin ja silmiini ei osunut sitä pientä suristinta, "munaa", joka oli sisässäsi. Onko sinulla siitä joku muistikuva?

- On muistikuvia ja hetkellinen paniikki siitä että se jäi sisääni, mutta olisin varmaan huomannut sen masturboidessani. 😇

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti