maanantai 8. huhtikuuta 2013

50-luvun saunassa yhteenkuuluvuuden fiiliksiä

Nykyisestä asunnostani puuttuu sauna. En varsinaisesti ole mikään himosaunoja, mutta aina välillä kunnon lämpö tekee hyvää. Menneellä viikolla ehdottelin blondille, jos hän varaisi saunavuoron omasta taloyhtiöstään,  koska sauna siellä sijaitsee sopivasti samassa rapussa. Saimmekin sopivan vuoron samalle viikolle arki-illan alkuun.

Samainen viikko oli ollut blondille kovin kiimainen. Hän oli rekisteröitynyt eräälle hyvin stimuloivalle www-sivustolle sekä kirjoitellut ja lukenut blogitekstejä. Tuon yhdistelmän tuloksen arvaa, ja niinpä aloin saada kuumana käyvältä blondilta viestejä erilaisista mieliteoista.  ”Surkuttelin” ja olin hyvin ”ymmärtäväinen” blondini tilasta.

Saunaa edeltävänä hetkinä makoilimme sängyllä, blondi lukien koneeltaan jotain blogia. Koska blondin viikko oli ollut kovin kiimainen, päätin lyödä vähän lisää löylyä. Laskin hänen housut pois ja siirryin hänen jalkojensa väliin. Hellästi suutelin sisäreisiä ja häpyä. Koskettelin kielenkärjellä klitorista ja välillä annoin helliä suudelmia. Halusin vain nostaa blondini kierroksia ja niinpä pidättäydyin pelkissä hellissä eleissä ja pidin sormeni kurissa. Blondi olisi halunnut siirtää saunaan lähtöä, mutta minä jämäkästi pepulle taputellen komensin hänet pakkaamaan saunatavarat.

Myöhemmin jo kerran saunottuamme ja pestyämme komensin blondin suihkun alle. Painoin hänen selkänsä seinää vasten, otin toisella kädellä hänen molemmat kätensä tiukasti hänen päänsä yläpuolelle ja toisen käden sormet upotin hänen sisäänsä. Suullani imin ja purin hänen rintojaan. Blondi kesti käsittelyä muutaman hetken ja pyysi lupaa laueta. Annoin luvan. En halunnut jättää tilannetta siihen, vaan jatkoin samantien useamman sormen kera. Blondi kiemurteli ja voihki selkä painautuen voimakkaasti välillä seinää ja välillä minua vasten. Hetken päästä hän alkoi soperrella kainoja pyyntöjään, ”kiltti, älä vaan lopeta, kiltti älä lopeta”. Sinänsä moiset pyynnöt ovat hieman vaarallisia minulle, sillä yleensä haluni on tehdä juuri päinvastoin, mutta tällä kertaa en raaskinut. Työntelin kättäni voimakkaasti, ja pian blondin jalat alkoivat täristä hänen kaartuessa päälleni, ja hän aneli lupaa laueta. Annoin luvan ja blondi tärisi ja vapisi käteni päällä. Vedin käteni pois, pesin käteni ja poistuin saunaan blondin vielä täristessä ja haukkoessa henkeään. Hetken päästä saunan ovi avautui. Blondi saapui maahan katsellen. Hän istui laudetta alemmalle tasolle kuin minä jalkojeni juureen ja painoi poskensa hitaasti reidelleni. Siirsin käteni hänen hiuksilleen ja poskilleen ja silittelin rakastani.  

1 kommentti: