maanantai 22. huhtikuuta 2013

Blondi: Onx pakko jollei haluu?

Viikonloppuna Peikko opetti minua laskemaan. Ja nöyrtymään.

Hän aloittaa sitomalla minut sänkyyn poikittain. Selälleni. Kädet nahkakahleilla pään yli köysillä kiinni patteriin. Jalat viivytellen. Kantapäät takapuoleen kiinni ja paljon narua reisien ja nilkkojen ympäri. Kuitenkin niin, että saan vedettyä jalat yhteen. Kiinni toisiinsa. Suojattua itseni. Sidonta on hellää ja viipyilevää, köydet tuntuvat hyvältä ihollani. Klipsit nänneihin. Ei kovaa käsittelyä, vaan lempeän määrätietoista paketoimista. Minulla ei ole ajatustakaan siitä, mitä Peikko on varalleni ajatellut.

Pääsen kuittaamaan vanhoja syntejä ensin hapsupiiskalla häpyyn ja sitten bambukepillä sisäreisille. Piiskaaminen siten, että olen selälläni, on nautittavaa, koska näen koko ajan Peikon silmät. Silmiin katsominen tuo lisää intensiteettiä ja auttaa kestämään kipua. Kauniita, kauniita viiruja reisille.

Peikko kaivaa seuraavaksi lelulaatikosta lempileluni, kostuttaa sen ja laittaa sisälleni. Ja perään hyrrä totta kai. Yhdistelmä, jolla orgasmi tulee, ööhh, noin minuutissa. Ja Peikko tietää tämän.

Hän sitoo jalkani auki sängynjalkoihin. En saa enää niitä kiinni, vaan makaan sängyllä täysin auki.

Kiusaaminen alkaa. Hyrrää ja lelua yhtä aikaa, vuorotellen. Anelua, kerjäämistä. Ei lupaa laueta.

Sä lasket kymmeneen, niin saat tulla.

Paniikki, pieni sellainen, iskee välittömästi. Laskeminen orgasmin saamiseksi on ehkä pahinta, mitä tiedän. Se hävettää ja nolottaa ja saa aikaan sellaisen vetäytymisreaktion, että leikkimme on muutaman kerran loppunut siihen. Olen kerran onnistunut Peikon avustamana laskemaan viiteen siten, että hän laski jokaisen numeron kanssani. En tiedä, miksi se on niin vaikeaa. En saa siitä mitenkään kiinni. Ja samalla saan. Nehän ovat vain lukuja… Mutta kun minut pakotetaan toistamaan niitä, niin ne edustavatkin ihan jotain muuta. Minun tahtoani. Ja minähän en tee, niin kuin joku toinen käskee. Siinäpähän lasket ihan kuule itse, minä en sinulle laske! Arrgghhhh. Kuitenkin piiskaniskuja pystyn laskemaan ihan sujuvasti. Piiska on minulle lähes aina rangaistus jostain ja pääni taipuu hyvin laskemiseen siinä. Mutta että ennen kuin saan laueta. Ehkä mielivaltaisuus onkin pahinta kestää. Se, että toinen tekee asioita siksi koska voi.

Kiemurtelen itseni kyljelleni ja hautaan pääni kiinnisidottujen käsien väliin. Jalkani pysyvät kuitenkin auki.

Jos sä haluat tänään tulla, niin sä lasket mulle.

Kulta, mä en pysty.

Ei se mua haittaa, sitten sä et vaan tule.

Peikko jatkaa työtään hyrrän ja lelun kanssa.

Kiltti kiltti kiltti, anna mun tulla. Kilttiiii… Tunnen miten orgasmi alkaa lähestyä, ja varmasti Peikkokin, koska hän vetäisee lelun pois.

Käännyn taas kyljelleni ja olen pitkään hiljaa. Mietin kuumeisesti. Tai no - niin kuumeisesti kuin nyt orgasmin rajalla keikkuva nainen voi miettiä. Ymmärrän, että minulla ei tänään taida olla vaihtoehtoa.

Miten sä haluat, että mä lasken? Kymmenestä alaspäin?

Ei ole väliä.

Lelu takaisin ja hyrrä päälle.

Ensimmäiset viisi numeroa ovat henkisesti vaikeimmat. Lasken ne hitaasti - numero kerrallaan. Viisi viimeistä tulevat jo orgasmin kirittämänä eikä millään ole enää mitään väliä. 

Sanon kymmenen, ja laukean holtittomasti. Kolme kertaa peräkkäin. Vihdoin Peikko lopettaa. Hän on saanut minusta sen, minkä hän tällä kertaa halusi.

Nyt sä kipität sitten kulta suihkuun. Katson reisiäni ja leluja. Reiteni ja lelut ovat verestä punaiset. Menkkojen piti jo olla lähes loppu, mutta eivät ne sitten olleetkaan. No, tekevälle saattuu.

Tulen suihkusta takaisin sänkyyn. Murisevana. Lähes niskojani nakkelevana. Kulmien alta pälyilevänä.

Sä et kulta saa tehdä mulle noin. Mä inhoan tuota. Laskemista. Mä en halua. Murrr. Toi ei ole reilua. Kultaaaa… Sä et voi. Et saa. 

Pääni ei edelleenkään anna periksi. Peikko nauraa ja kuittailee asiasta hyväntahtoisesti ja kertoo, että minullahan on aina mahdollisuus valita. Ja kertoo, että jos nyt olisin lauennut ilman lupaa, niin hän olisi kaivannut minusta piiskalla turvasanan esille. Enkä epäile sitä lainkaan. Valinnanmahdollisuudet olivat siis laskea ja laueta luvan kanssa tai laueta tahallaan ilman lupaa ja ottaa vastaan rajoille asti menevä piiskaus. No, ehkä tuota voidaan pitää vapaana valintana.

Nyt pari päivää tapahtuneen jälkeen kun kirjoitan asiasta, huomaan, että se herättää minussa vieläkin melkoisen tunnemyrskyn. Lapsen tasoisen. Känkkäränkkäreaktion. Pääni ei asetu tapahtuneeseen kovin helpolla. Myönnän kyllä olevani blondi ja huono matematiikassa, mutta että näin huono? Onko pakko laskea, jollei halua?

*****

Toiset kasvot (Peikko kirjoittaa)

En tiedä mikä tilanteesta tekee minulle erityisen kiihottavan. Ehkä se, että saatamme olla jonkun uuden askeleen äärellä. Vai se että edessäni kiemurtelee nainen aivan viittä vailla orgasmissaan. Vai kenties se, että käy miten tahansa on lopputulos minulle hyvin makoisa. Vastauksena kenties vähän kaikki edellä mainitut.

Aikaisemmin samassa tilanteessa leikkimme on päättynyt pattitilanteeseen. Puhuminen tällaisessa tilanteessa on blondille todella vaikeaa. Helpotan hänen päätöksentekoaan liikuttamalla hänen lempileluaan voimakkaasti mutta rauhallisesti, ja painan hyrrän klitorikselle. Blondi kiemurtelee, tärisee anelee ja lupaa kuun taivaalta. Mutta minua kiinnostavat vain numerot. Huomaan, että orgasmi on tulossa, joten siirrän lelut iholta pöydälle. Blondi katselee minua epäuskoisena ja anelee. Ilmoitan, että ilman laskemista hän ei tule. Jos blondin silmät puhuisivat, ne väittäisivät minun valehtelevan.

Siirrän lelut taas paikoilleen, ja jatkan härnäämistä välillä ärsyttävän hitaasti ja välillä nopeammin. Hetken päästä olemme taas orgasmin ja laskennan alkulähteillä, mutta kumpikaan lähde ei purkaannu. Siirrän taas lelut pöydälle, ja olen huomaavinani blondin todella joutuneen puun ja kuoren väliin päänsä kanssa. Hän kääntyy kyljelleen linkkuun niin paljon kuin köydet antavat periksi, ja olen kuulevinani kevyen hymähdyksen.

Pidän pienen tauon, jonka jälkeen työnnän lelut paikolleen linkussa olevaan vartaloon. Yllättäen vartalo kääntyy nopeasti täysin auki. Anelua, kiemurtelua, aallolla ratsastamista, mutta ei lupaa. Kuulen hennon sanan "yksi".

2 kommenttia:

  1. Upea, intensiivinen teksti.
    Blondin pään sisältöä tässä asiassa on vaikea ymmärtää, miten joku laskeminen voi olla orgasmia tärkeämpi? Koetan selittää sitä jotenkin itselleni ja arvelenkin, että kaikki juontuu väliseenne dynamiikkaan ihan täysin. Toinen pyytäisi enemmän kuin mitä toinen kykenisi heti antamaan ja kaikessa ollaan sydämen kanssa mukana, ei puolileikillään.

    Herkullinen tilanne kuitenkin, josta riittää varmaan iloa ja kokeilua moneksi kerraksi.

    VastaaPoista
  2. Kun mun pää ei vaan suostu antamaan periksi. Koska minuahan ei kukaan käske...

    VastaaPoista