perjantai 5. huhtikuuta 2013

Pääsiäiskiusauksen kahdet kasvot, osa 1

Pääsiäisviikolla blondi kävi kierroksilla. Hänen sanojaan lainaten "olisi kiva jos heittelisit minua vähän seinille". Yhteinen rauhallinen leikkiaika oli ollut kiven alla mutta onneksi edessä oli pidempi pääsiäisloma. Samaisella viikolla olimme keskustelleet käskyttämisestä. Meitä molempia oli kiinnostanut miten käskyttämistä voisi viedä pois leikkikontekstista silti pysyen kaukana kotikurisuhteesta.

Koska pääsiäinen on kärsimysten aikaa, niin mikäs parempaa kuin käskyttää blondini kirjoittamaan aiheesta "käskyttäminen". Lisäksi koska yhteinen pidempi rauhallinen leikkimisaika oli varmistunut, määräsin hänelle leikkimiskieltoa tapaamiseemme asti. Blondi oli hieman hämmentynyt, koska ennen kieltoa hänellä ei ollut edes juuri tehnyt mieli leikkiä, mutta kiellon jälkeen heti. Voi voi pientä.

Sain käskyttämistekstin nopeasti, ja pidin viikon aikana vähän virettä yllä pienimuotoisin vihjauksin kiellosta. Leikkipäivän aamuna lähetin vielä muutamia tekstareita joihin sain lähinnä murina(grrr)vastauksia. Oli mukava itsekin valmistautua leikkiin, jota oli odotettu ja toivottu.

Blondin luona kaikki alkoi nopeasti. Ei aikaakaan kun toinen käteni oli tiukasti hänen hiuksissaan ja toinen rinnoilla puristaen kovia nännejä. "Tätäkö sinulla oli ikävä?". "Jooooh", blondi huokaili vastauksen. Talutin hänet keittiönpöydän ääreen ja painoin hiuksista hänen ylävartalonsa pöydän päälle. Kädet komensin pitkälle pään yläpuolelle. Annoin avokämmenillä lämmitystä pakaroille blondin voihkiessa ruokailupöydällään. Laskin hänen housunsa nilkkoihin ja komensin ne pois jaloista. Blondi kiemurteli vaatteet pois päältään.

Komensin jalat levälleen ja upotin sormet hänen sisäänsä. Kaksi sormea sisällä, yksi liikkuen klitoriksen päällä ja pari minuuttia aikaa riittivät blondin ensimmäiseen pyyntöön. En antanut lupaa, vaan jatkoin tiukasti sormityötä. Blondi alkoi olla selvästi tukalassa tilanteessa pidättelynsä takia, enkä halunnut hänen tulevan liian aikaisin. Ei, en ainakaan tänään. Niinpä lopetin, ja vaihdoin sormet avokämmeniin ja kahteen piiskaan. Sormia, piiskaa, sormia, piiskaa, ei orgasmia ja hulluna kiemurteleva ja aneleva blondi. Lopulta pelkäsin, ettei hän voi enää pidätellä, joten oli aika lopettaa. Komensin blondin vaihtamaan jotain kauniimpaa päälleen sillä aikaa kun minä kävin suihkussa.

Lukija, saatat miettiä otsikkoni sana valintaa "kahdet kasvot". Nyt on sopiva hetki kertoa siitä. Olen jo pitkään haaveillut blogitekstistä, missä olisi sama leikkimme kuvattuna (lue kerrottuna) sekä minun että blondin silmin. Ilman, että kumpikaan on lukenut toisensa tarinaa ennen omansa valmistautumista. Nyt on sopiva hetki. Koska yhdestä päivityksestä tulisi kovin pitkä, niin jaamme tarinan osiin. Tässä oli oma alkuni ja olkaa hyvät, tästä eteenpäin samasta hetkestä kertoo blondini.

***

Menen tapani mukaan Peikkoa ovelle vastaan. Halaamme lämpimästi. Kun Peikko saa ulkovaatteensa pois, painaa hän minut tiukasti pöytää vasten ja laittaa kätensä housuihini. Ei kiusoitellen, vaan vaativasti ja omistavasti. Sisälleni. Olen valmiiksi märkä.

Minun kiepsautetaan hiuksista vetäen pöydän päätyyn seisomaan, vatsa ja kädet pöytää vasten. Ja ne kädet eivät sitten liiku mihinkään. Ymmärsitkö? Muistan vastata ääneen. Housuni vedetään nilkkoihin ja kiemurtelen niistä pois. Jalat auki pöydänjalkoja vasten. Peikon käsi työntyy omistavasti sisälleni ja liikkuu kovin ottein. Tunnen orgasmin lähestyvän. Ison. Nilkoista asti. Pyydän lupaa laueta. Turhaan. Tätä jatkuu vielä monta kertaa. Hengitän syvään ja yritän keskittyä siihen, etten laukeaisi.

Peikko hakee lelulaatikosta kumilla päällystetyn bambukepin, ja alkaa naputella sillä alastonta alavartaloani. Pohkeista ylöspäin aina pakaroiden yläosiin asti. Ja ne jalat pysyvät sitten auki. Keppi kiertää jalkani ja takapuoleni useaan otteeseen. Ulkopuolelta. Sisäpuolelta. Välillä saan Peikon sormet sisääni ja hyrrän klitorikselleni. Hankaan itseäni epätoivoisesti hyrrää vasten ja toivon saavani laueta.  Sä lasket nyt seuraavaksi kymmenen iskua kympistä alaspäin. Sitten mä menen suihkuun, ja sä laitat sillä aikaa jotain kaunista päällesi. Ymmärsitkö? 

Enää keppi ei naputtele, vaan lyö kunnolla. Keskityn laskemaan ja hengittämään. Keppi odottaa aina kärsivällisesti, että saan koottua itseni ja henkäistyä numeron. Viimeinen lyönti. Missäs se ykkönen viipyy? Yksi. Muistatko sä nyt, mitä sun täytyy seuraavaksi tehdä? Jooh, mitä sä haluat, että mä laitan päälle? Laita ne valkoiset. Peikko lähtee suihkuun. Riisun jäljellä olevat vaatteeni, ja alan pukea Peikon valitsemia alusvaatteita ylleni. Liitelen jossain kaukana, ja pukeminen on hankalaa. En ole valmis, kun Peikko tulee suihkusta, joten hän tulee katselemaan pukeutumistani. Sä olet kaunis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti