sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Blondi: Nollausta

Taas yksi virstanpylväs on takana – koettuna on nyt muut kuin oman kaupungin pervobileet. Suuntasimme paikallisen pervokerhon kanssa ison porukan voimin omalla linja-autolla Tampereelle Rsyke ry:n Tampere Fetish Factory –bileisiin. Kyseessä olivat dress code -bileet, joten pukeutumiseen oli panostettu erityisesti. Koska pukeutuminen ei ole minulle se juttu, olin paikalla perinteisesti kokomustassa korsetilla ja pannalla höystettynä.

Bileet tulivat tarpeeseen henkisesti raskaan viikon jälkeen. Mahtavaa nollausta uusien ja vanhojen tuttujen kesken. Koska bileiden sisällöstä ei julkisesti ole tapana huudella muuta kuin kertoa omia kokemuksiaan, niin jätettäköön referaatit sikseen. Omaan bilettämiseeni ei kuulu ainakaan toistaiseksi leikkiminen, joten ilta meni rennosti ystävien kanssa hengatessa ja silmänruokaa nauttiessa. Peikko oli tahollaan aktiivisempi, ja mustaan joogamattokassiini koostettu piiska- ja leluarsenaali oli aktiivisesti käytössä.

Joogamattokassi pääsi pervobileisiin
Sain illan aikana kasvot monille nimimerkeille netissä. On mielenkiintoista, miten joistakin esim. BDSM-baarissa aktiivisesti kirjoittavista ja kuvia julkaisevista luo itselleen sellaisia ennakko-odotuksia, että he olisivat täydellisiä yli-ihmisiä. Jotenkin saavuttamattoman kauniita ja erityisiä. Ja sitten kun näitä ihmisiä näkee livenä, niin he ovatkin aivan tavallisia. Siis sanan positiivisessa merkityksessä. Tai noh, niin tavallisia kuin nyt pervobileissä ihmiset voivat olla… Toki moni varmasti ajattelee minusta ja Peikosta samoin. Mene ja tiedä. 

Erityisen mieluisaa illan aikana oli erään blogituttumme tapaaminen ja perehdyttäminen pervomaailman saloihin. Ihailen Peikon vastuuntuntoista ja huolehtivaa tapaa toimia uusien, kokemattomien ihmisten kanssa. Ja myös sitä vastaanottavuutta ja rohkeutta heittäytyä tilanteeseen, jota uusi nuori tuttumme osoitti. Kaunista katseltavaa! Kiitos Sinulle ihastuttavasta bileseurasta.

1 kommentti: