tiistai 29. lokakuuta 2013

Hyvä tyttö

"John Malkovich" (te jotka olette nähneet kuvan, ymmärrätte), opetti minulle edelliskesänä, miten naisen pepulle kuuluu taputtaa, ja mahdollisesti buustata taputusta sanomalla hyvä tyttö. Jos oikein muistan tämän taputuksen, niin siinä piti olla koko kämmen mukana ja taputus tapahtui alhaalta ylöspäin hyvin isämäisesti. Hyvä tyttö kuuluu myös sanoa isämäisesti, hieman ärsyttävästi, samalla tavalla kuin isä sanoo 3-vuotiaalle tyttärelleen hän onnistuttua syömään jäätelöä ensimmäisen kerran sottaamatta. Tietysti vaikutus Malkovichin nuorikkoon kuten blondiinkin, johtaa kevyeen ärsyyntymiseen, mutta sehän taitaa olla tarkoituskin. Muistan harjoitelleeni edelliskesänä ko. käden liikettä blondiini, ja muistan blondini tuhahdukset "perkeleen Malkovich". John vei taputtelun myöhemmin vielä muutaman asteen korkeammalle valmistamalla "virallista" pyllyntaputusöljyä, jota sain pienen pullon tupaantuliaisissa lahjaksi.

The original Pyllyntaputusöljy
Mutta voi se sanojen mahti olla yhtä iso kuin taputuksen. Moni alistuva haluaa nimenomaan olla se hyvä tyttö. Nimenomaan sellainen tyttö, joka tekee jonkun asian niin hyvin, että ansaitsee olla hyvä tyttö. Sellainen hyvä tyttö, jota tiukan piiskauksen jälkeen taputetaan poskelle ja kehutaan hyväksi tytöksi. Tai sellainen joka leikin jälkeen sovitusta putsaa suullaan Herransa peniksen.

Olen blogini kautta tutustunut erääseen alistuvaan naiseen, jolle sanat "hyvä tyttö" antavat erityisiä värityksiä. Aluksiahan en tätä tiennyt, mutta ensimmäisen kerran kun erehdyin tämän hänelle sanomaan, hän vastasi muistaakseni jotain "ei ei noita sanoja" ja aloitti tiukan kehräämisen, joka myöhemmin taisi johtaa virtuaaliseen leikkiinkin ja "hyvä tyttö" sanontaan aivan syystä.

Blondin kanssakin leikkiessä, ainakin vähän sottaisia leikkejä, hän joskus katselee sub spacestaan ympyräisillä silmällään pyytäen äänettömästi minua sanomaan nuo sanat. Ja kun ne sanon hän sulkee silmänsä, painaa päänsä alas, huokaisee ja valuu vähän syvemmälle.

Meidän dynamiikassa ja arjessa kehuja, kohteliaisuuksia ja hyvää tyttöä viljellään puolin ja toisin ahkerasti. Paljon siis kaiken pervokontekstin ulkopuolellakin. Otamme toisen huomioon välittäen ja annamme toiselle tilaa. Tämän on mielestämme hyvän suhteen perusta.

Blondi kommentoi: Täällä myös eräs hyvä tyttö -kommentin kerjääjä ja siitä syttyvä ilmoittautuu palvelukseen! Muistan ensimmäisen kerran, kun Peikko lausui sanat minulle, niin ainoastaan ärsyynnyin niistä. Nyt slogan on pervokonteksin ulkopuolellakin käytössä eräänlaisena hellittelyterminä, ja toki myös alkuperäisessä käytössään Peikon hätistäessä minua pois kimpustaan rauhaa halutessaan. Hyvä tyttö, menes nyt. Eilen taasen annettuani Peikolle suuseksiä, sain kehuja sillä toisenlaisella hyvä tyttö -tavalla. Hyvä tyttö. Sä tiedät paikkasi niin hyvin. Se on siellä mun jalkojen välissä. Hyvä tyttö, hienosti hoitelit mut. Ja putsasitkin vielä noin huolellisesti. Peikko pyyhkii käsillään loput spermat huuliltani ja levittää ne kasvoilleni. Silittelee. Hellii. Kertoo, miten hyvä tyttö olen. Ja minähän olen! Mutta vain Peikolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti