perjantai 1. marraskuuta 2013

Kaksi tuokiokuvaa clubilta

Mitähän tuosta blondista vielä tulee? Toissa viikolla hän oli ollut ensimmäistä kertaa piiskanvarressa, ja jopa jollain tasolla pitänyt siitä, ja heti seuraavalla viikolla oli käynyt keskustelua Tetriksen kanssa ja jopa vihjannut, leikkisästi tosin, piiskaavansa hänet seuraavalla clubilla. Niinpä en ollut kovin yllättänyt, kun kesken clubi-illan blondi tuli kysymään, saisiko lainata varustekassiani, koska oli viemässä Tetristä riiputtimeen hänen herransa kanssa. Ojensin kassin, ja blondi lähti innoissaan kohti askareitaan.

Myöhemmin huomasin, että riiputtimella oli mukava meno käynnissä. Tetriksen Herran Huu hoitelee piiskalla tetriksen takamusta blondin pitäessä huolta enemmän jalkovälistä. Halusin nähdä blondini työn touhussa ja ehkä osallistua leikkiin itsekin, joten menin lähemmäksi. Ilokseni huomasin, että tetriksen rinnat oli kaivettu esille, ja muistin samalla tetriksen blogikirjoituksen, joten päätin käyttää tilanteen hyväksi ja hieman haastatella rinnoista orgasmien ja piiskauksen pyörteissä roikkuvaa tetristä. Lopulta päätin ryhtyä sanoista tekoihin, ja kohdistin katseeni Herra Huulle ja kysyin "onko ok jos kosken tetriksen rintoja?" Ennen kuin pääsin kysymykseni loppuun, tetris alkoi nyökyttää päätään ja vastasi minulle voihkimisensa välillä että "saa kyllä". "MITÄ, MITÄ!", vastasin leikisti närkästyneenä, ja pohdin ääneen kenelle se kysymys oli mahdettu esittääkkään. Tetriksen posket punastuivat hänen tajutessaan tilanteen, mutta sehän oli tarkoituskin.

Hieman myöhemmin blondi kertoi, että hän ei tiedä kuinka monta kertaa Tetris on lauennut mutta useamman kerran. Toisaalta minä taas haluan tietää, ja tiedän myös, että tetris vähän kaipailisi harjoitusta asiasta. Niinpä kerroin tetrikselle, että "nyt sitten et enää tule ilman lupaa". Tetris kiemurteli blondin sormien päällä hyrrän suristessa jalkojen välissä, ja sai sanottua onnettoman vastauksen "en osaa". Nappasin hyrrän blondin kädestä, ja sanoin että "me sitten lopetetaankin tähän". Tetris hieman hätääntyi ja vastasi pikaisesti "lupaan yrittää". Hetken päästä hän yrittikin, varsin mallikelpoisesti, konditionaalin kera. Sanoin, että et tule ennen kuin olen laskenut kolmeen. Yksi. Kaksi. Piiiiiiitkä tauko ja tärisevä Tetris. Kolme. Jotkut oppivat todella nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti